Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 12

• 59 798
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Миха, Кирионка, Бубе - смятам, че сте прави! Явно донора наистина е Сандия и затова сега иска да ходи с туника и клин. Разбира се тя няма как да го скрие от Сурадж. Още щом се качат в стаята си - в момента, в който тръгнат да интимничат, което със сигурност ще стане и той ще разбере. Смятам, че Сандия ще каже на Сурадж - вероятно двамата ще опитат да го скрият от останалите. Сандия е толкова умна - няма как да загуби изпита - освен ако нарочно не го направи. А двамата със Сурадж са толкова сладки ...  newsm10 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Бубе, благодаря ти за поредния подробен разказ на епизодите на "Светлината" по Войо! Както винаги ще са много интересни, а най-хубавите наближават ...  newsm51  ppp  Hands Clap

Миха - клипчето е страхотно! Личи си, че всички много се забавляват зад кадър. Това супер много ме радва ...  smile3521 Flushed Heart Eyes

Не е нужно Депика да забременява иначе - рано й е още ...  Mr. Green  Иначе в сериала вярвам, че по-натам Сандия и Сурадж също ще си имат бебе - да не забравяме, че на бебешкото парти на Менакши именно Умут хвана онова цвете, което било символ, че тя ще е следващата бременна ...  txtloves txtloves txtloves

Надявам се, че колкото и да продължи сериала - финала ще е хубав и каквото и да стане Сурадж и Сандия ще са заедно. Прекрасна двойка са ...
Praynig Praynig Praynig

# 706
  • София
    Пратюша изглежда много добре в Малката булка, а тук на какво се е направила.

# 707
Миха, Кирионка, Бубе - смятам, че сте прави! Явно донора наистина е Сандия и затова сега иска да ходи с туника и клин. Разбира се тя няма как да го скрие от Сурадж. Още щом се качат в стаята си - в момента, в който тръгнат да интимничат, което със сигурност ще стане и той ще разбере. Смятам, че Сандия ще каже на Сурадж - вероятно двамата ще опитат да го скрият от останалите. Сандия е толкова умна - няма как да загуби изпита - освен ако нарочно не го направи. А двамата със Сурадж са толкова сладки ...  newsm10 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Бубе, благодаря ти за поредния подробен разказ на епизодите на "Светлината" по Войо! Както винаги ще са много интересни, а най-хубавите наближават ...  newsm51  ppp  Hands Clap

Миха - клипчето е страхотно! Личи си, че всички много се забавляват зад кадър. Това супер много ме радва ...  smile3521 Flushed Heart Eyes

Не е нужно Депика да забременява иначе - рано й е още ...  Mr. Green  Иначе в сериала вярвам, че по-натам Сандия и Сурадж също ще си имат бебе - да не забравяме, че на бебешкото парти на Менакши именно Умут хвана онова цвете, което било символ, че тя ще е следващата бременна ...  txtloves txtloves txtloves

Надявам се, че колкото и да продължи сериала - финала ще е хубав и каквото и да стане Сурадж и Сандия ще са заедно. Прекрасна двойка са ...
Praynig Praynig Praynig

Няма за какво, аз също благодаря на всички, които разяснявате и описвате сериите така, все едно човек реално присъства в сериала. Не разбрах къде в крайна сметка бяха скрили Чатури, таМенакши я видя.

Ако и това с донора се окаже, че е Сандия и така са го направили наистина сценаристите са за похвала. Направили са един страхотен сериал, който се надявам да завърши много щастливо.

# 708
 Heart Eyeshttp://www.dailymotion.com/video/xt8f2i_suraj-sandhya-ka-anokha- … ti-hum_shortfilms rotfImbo
Уникални Heart Eyes от всяко нещо правят романтика Peace

# 709
Терезка, честита нова работа! Пожелавам ти много успех и положителни емоции! Simple Smile
Радвам се, че все още има гледащи Кармата сред вас! Simple Smile Много-много не се коментира и се бях отчаяла, че съм си останала сама зрителка, макар и да го гледам за фон.  Joy Харесват ми много сериите напоследък, особено Ичха като плесна Тапу, просто мед ми капеше на сърцето. Simple Smile По едно време си мислех, че пак ще дадат как някой нещо си представя, ноооо се оказа истина и много се кефя. Simple Smile
Иначе бяхме няколко дни на гости на родителите на ММ, свекърва ми гледа Светлината, та и аз хвърлях по едно око, забавен ми се вижда, Сурадж е много готин, ама Сандия ми се вижда дебеличка, може и аз да съм в грешка, но като гледам Булката (който ми е любим), там са по-слаби жените и са ми много красиви.  Heart Eyes

# 710
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Погледнах... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Егати...романтика на тема "Как се сеца парцал от кунките на партнера"" и "нагледно ръководство как се бърше пода".  smile3532 smile3532 smile3532
Беше чок романтично...майкоооууу... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Сахи Hug

# 711
Погледнах... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Егати...романтика на тема "Как се сеца парцал от кунките на партнера"" и "нагледно ръководство как се бърше пода".  smile3532 smile3532 smile3532
Беше чок романтично...майкоооууу... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Сахи Hug

Joy Беше повече комично, отколкото романтично.  Joy

# 712
Мац Hug много ме кефи, че си обективна... Peace

# 713

Е стига де, тя Дипика се хилеше кат' карпуза, а аз ли да не се хиля. Mr. Green

# 714

Е стига де, тя Дипика се хилеше кат' карпуза, а аз ли да не се хиля. Mr. Green
Аз пък се хилих от сърце на романтиката Laughing
Даже я прожектирах вкъщи на останалите...направо си оправихме настроението. Whistling
Такава романтична сцена не може да се види навсякъде...чувствам се богоизбрана Mr. Green

# 715
Здравейте
аз гледам Малката булка и Моята карма, някой има ли на представа в момента  коя серия на Моята карма дават, като видях колко серии са, май ще го гледаме още много време, има ли някъде инфо какво ще се случи понатам.
Ще се връщам да ви чета

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 18:29 от Dobi81

# 716

Ааа Рокси, баш време и е на Дипика за бебе. На 25г. е момичето. То ще и трябва време да забременее, да го износи, да се роди и т.н.  Wink

# 717
Пак им тръгна по вода на Сурадж и Сандия Laughing Laughing този път потече вода от тавана ,та се изнесоха да спят долу, в големия хол, както в деня на сватбата им,когато всичко плуваше в къщата doh..не им върви в усамотението и това е Laughingочи пълни ръце празни.. Heart Eyes Laughing Laughing Laughing

# 718
Пак им тръгна по вода на Сурадж и Сандия Laughing Laughing този път потече вода от тавана ,та се изнесоха да спят долу, в големия хол, както в деня на сватбата им,когато всичко плуваше в къщата doh..не им върви в усамотението и това е Laughingочи пълни ръце празни.. Heart Eyes Laughing Laughing Laughing

Аз още не съм изгледала днешния епизод в Индия, но след малко ще го направя. Ще бъде много интересно - Сурадж и Сандия ще почакат още малко, но пък сигурно пак ще има забавление и смях ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts newsm76  grinning039

Софи, благодаря ти за клипчето и репортажа! Сурадж и Сандия са много забавни и сладки - как дърпат парцала ...
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 719
  • Варна
Оф днеска на Малката булка ме изнерви бабката  hit Тая ако беше моя свекърва щеше да лети през прозореца  fight А пък за Васанчо да не говорим  ooooh! Майка му туй, майка му онуй  blahblah Боже какъв мъж и се падна на Гена  ooooh! Веднъж не я защити  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт