Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 12

• 59 800
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
  • София
"Светлината на моя живот" в Индия 04.02.15г.

Епизодът започва със срещата на Сурадж и Сандия.  Прегръщайки се и двамата плачат. Сурадж я пита:

"Сандия скъпа, как дойде, нали беше в Шотландия?"

"Виж ти, нали казваш, че ти липсвам. А започваш да ме разпитваш. Не ни позволяваш да изживеем този момент.  Добре, аз ще си отида, ако не си доволен да ме видиш."

"Не Сандия, какво ти става. Аз през цялото време се молех на господ, да те изпрати обратно."
Той държи лицето и, и плаче:

"Няма да те оставя, да ме напуснеш отново. Искам да прекарам живота си с теб"

"Тук в парка ли?"
Той се усмихва
"Няма ли да ме прибереш у дома"
"Ще те прибера с цялото си уважение, аз не бях цял без теб.  Можеше да се срещнем навсякъде, защо избра да е в парка?"
"Сурадж това е мястото където се разделихме"     Двамата се усмихват и той я взима на ръце:
"Хайде да си ходим вкъщи" Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сантош им прави традиционно посрещане.   Кара я да влезе вътре.  Сурадж я пита:
"Майко, имам един въпрос. Ти участваше ли в плана на Сандия?"
Тя му отговаря:
"Защо винаги трябва да бъда на страната на моя син, а не на страната на дъщеря ми."
Сурадж прави знак на Чоту и той му носи табелката с имената на "Сурадж и Сандия Рати".   Която той отново слага отпред на входната врата.

През това време двамата братя вървят по улицата и коментират,  Мена казва:
"Да знаете, майка ще ни изгони. А вие двамата какви ги надробихте. Да измислите на Чави рак."
Мохит и казва:
"Ние пак нещо измислихме, а вие нищо."
Емили им казва, че сега като са им сърдити, наистина ще ги изгонят и те двамата с Мохит няма къде да отидат.     В този момент Мена вижда Сандия:
"Я вижте, вижте Сандия се прибира. Вижте и табелката са сложили. Сега майка ще е щастлива, няма да се занимава с нас."
Сандия влиза в къщата.  Тръгва да докосва краката на Бабаса, но той я спира, няма очи да я погледне.

"Не се чувствай зле от грешката си, аз съм твоя дъщеря и имаш право да ми се караш."
Бабаса плаче и казва, че има чисто сърце.  Тя му отговаря, че родителите и децата имат безкористна връзка. Той я благославя и и се извинява. Прегръща я:
"Много съм щастлив нашата Лакшми се върна и отново има щастие в къщата."
Тя се обръща и казва на Чави, че ще говори с Дилип и той ще и прости.  Чави плаче и я прегръща.

Мена казва, че е много щастлива да я види отново. Всички я поздравяват- Мохит, Емили,Викрам.
Мена казва:
"Нашето слънце се прибра. Сега ще се върнат парите, щастието и мира в къщата, нали майко? Joy
Сантош я поглежда и казва да влизат вече, да не стоят на вратата. Мена продължава  да пита, как така се е прибрала толкова бързо.  Нали е била в чужбина.
Сандия става напрегната.  Сантош я пита:
"Бях толкова щастлива да те видя, че забравих да те питам за обучението.

"Не отидох в Шотландия, имах вътрешен изпит преди да замина и не го издържах. За това, не заминах."

Всички са изненадани. Мена не може да повярва, че не е упяла.  Сантош я успокоява, че ще отиде на следващата година.   Мена продължава Mr. Green
"След като не си заминала, значи знаеш за операцията на майка. А не питаш как е тя. Анкур не ти ли каза какво направи?"
Сантош отговаря вместо нея:
"Стига, нали двете ми снахи и синовете ми бяха тук.  Защо Сандия да прави нещо.  Нали вие двете бяхте до мен.  Толкова много ми помогнахте. И с къщата добре се справихте." Mr. Green
Бабаса отговаря също:
"Не я питай нищо, тя за нас е втория Сурадж.  Където и да е, молитвите и винаги ще помогнат.  Резултатът от нейните молитви е, че един непознат човек дари бъбрека си.  Заради нейните добри дела се случи това."

Сантош взима и и дава ново сари, за да направят ритуал за двамата със Сурадж.
Сандия отива да се проблече и се връща облечена с туника и клин. Laughing

Всички я гледат изненадани.  Сантош я пита:
"Какво става дъще, да не си забравила как се облича сари. Ела ще ти помогна да се облечеш.
Сандия и отговаря:
"Не майко, моля те може ли, да нося вече туника и клин?"
Сантош и другите я гледат учудено. Wink Wink Wink Wink

# 691

Епизодът започва със срещата на Сурадж и Сандия.  Прегръщайки се и двамата плачат. Сурадж я пита:

"Виж ти, нали казваш, че ти липсвам. А започваш да ме разпитваш. Не ни позволяваш да изживеем този момент.  Добре, аз ще си отида, ако не си доволен да ме видиш."

"Не Сандия, какво ти става. Аз през цялото време се молех на господ, да те изпрати обратно."

"Тук в парка ли?"
Той се усмихва
"Ще те прибера с цялото си уважение, аз не бях цял без теб.  Можеше да се срещнем навсякъде, защо избра да е в парка?"
"Сурадж това е мястото където се разделихме"     Двамата се усмихват и той я взима на ръце:

Тя му отговаря:
"Защо винаги трябва да бъда на страната на моя син, а не на страната на дъщеря ми."
Сурадж прави знак на Чоту и той му носи табелката с имената на "Сурадж и Сандия Рати".   Която той отново слага отпред на входната врата.

Скрит текст:
"Да знаете, майка ще ни изгони. А вие двамата какви ги надробихте. Да измислите на Чави рак."
Мохит и казва:
Емили им казва, че сега като са им сърдити, наистина ще ги изгонят и те двамата с Мохит няма къде да отидат.     В този момент Мена вижда Сандия:
"Я вижте, вижте Сандия се прибира. Вижте и табелката са сложили. Сега майка ще е щастлива, няма да се занимава с нас."
Сандия влиза в къщата.  Тръгва да докосва краката на Бабаса, но той я спира, няма очи да я погледне.

"Не се чувствай зле от грешката си, аз съм твоя дъщеря и имаш право да ми се караш."
Бабаса плаче и казва, че има чисто сърце.  Тя му отговаря, че родителите и децата имат безкористна връзка. Той я благославя и и се извинява. Прегръща я:
Тя се обръща и казва на Чави, че ще говори с Дилип и той ще и прости.  Чави плаче и я прегръща.

Мена казва, че е много щастлива да я види отново. Всички я поздравяват- Мохит, Емили,Викрам.
Мена казва:
"Нашето слънце се прибра. Сега ще се върнат парите, щастието и мира в къщата, нали майко? Joy
Сантош я поглежда и казва да влизат вече, да не стоят на вратата. Мена продължава  да пита, как така се е прибрала толкова бързо.  Нали е била в чужбина.

"Не отидох в Шотландия, имах вътрешен изпит преди да замина и не го издържах. За това, не заминах."

Всички са изненадани. Мена не може да повярва, че не е упяла.  Сантош я успокоява, че ще отиде на следващата година.   Мена продължава Mr. Green
"След като не си заминала, значи знаеш за операцията на майка. А не питаш как е тя. Анкур не ти ли каза какво направи?"
"Стига, нали двете ми снахи и синовете ми бяха тук.  Защо Сандия да прави нещо.  Нали вие двете бяхте до мен.  Толкова много ми помогнахте. И с къщата добре се справихте." Mr. Green
Бабаса отговаря също:
"Не я питай нищо, тя за нас е втория Сурадж.  Където и да е, молитвите и винаги ще помогнат.  Резултатът от нейните молитви е, че един непознат човек дари бъбрека си.  Заради нейните добри дела се случи това."

"Какво става дъще, да не си забравила как се облича сари. Ела ще ти помогна да се облечеш.
Сандия и отговаря:

Уникален епизод! Благодаря ти за подробния превод Миха - както винаги много ме зарадва. Друго си е като знаем за какво говорят. Сурадж и Сандия са големи сладури - това с табелката също беше много хубав момент ...  newsm51 newsm76 Two Hearts txtloves  newsm44

Ясно е, че Сандия нарочно не е издържала вътрешния изпит само и само да не замине за Скотланд Ярд и да е близо до Сурадж ...  smile3501

Сандия много ми харесва с туника и клин - според мен Сантош ще й позволи вече да се облича така. Гледам и по новите снимки е така. Много се радвам ...
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 692
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
И кой е донора в крайна сметка? Thinking

# 693
  • София
Скрит текст:

"Тук в парка ли?"
Той се усмихва

Тя му отговаря:

Скрит текст:
Мохит и казва:

Мена казва:

Бабаса отговаря също:

Сандия и отговаря:
Уникален епизод! Благодаря ти за подробния превод Миха - както винаги много ме зарадва. Друго си е като знаем за какво говорят. Сурадж и Сандия са големи сладури - това с табелката също беше много хубав момент ...  newsm51 newsm76 Two Hearts txtloves  newsm44

Ясно е, че Сандия нарочно не е издържала вътрешния изпит само и само да не замине за Скотланд Ярд и да е близо до Сурадж ...  smile3501

Сандия много ми харесва с туника и клин - според мен Сантош ще й позволи вече да се облича така. Гледам и по новите снимки е така. Много се радвам ...

Няма защо Grinning Grinning Grinning сега ще си го изгледам пак.  Благодаря ти за снимката  bouquet днес ги гледах. Има и още, но няма да мога сега да ги пусна. Много хубави снимки имат от тези епизоди Grinning Grinning Grinning 
Пак Мена ме развесели, само как дуднеше през цялото време. Паднах си от смях с нея. Joy Joy Joy Joy

Д а нарочно не го е издържала.  Това с туниката беше забавно.  Ще и позволи, разбира се.  Тя сега всичко ще и разреши да прави. 

# 694

Няма защо Grinning Grinning Grinning сега ще си го изгледам пак.  Благодаря ти за снимката  bouquet днес ги гледах. Има и още, но няма да мога сега да ги пусна. Много хубави снимки имат от тези епизоди Grinning Grinning Grinning 
Пак Мена ме развесели, само как дуднеше през цялото време. Паднах си от смях с нея. Joy Joy Joy Joy

Д а нарочно не го е издържала.  Това с туниката беше забавно.  Ще и позволи, разбира се.  Тя сега всичко ще и разреши да прави. 

Да! Определено е така - когато имаш време може да пуснеш още някоя ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз много се смях с Мена - не спря да говори, като картечница е. А как се зарадва като видя, че Сандия се е върнала. Сега мисли, че тя ще им е спасителния пояс. То ако не е Сандия всички са загубени ...  Joy Joy Joy

Със сигурност Сантош нищо няма да откаже на Сандия и ще си я гледаме с туника и клин - идеално ще е така ...  smile3501

Зиз, за донора нищо повече не са казали. Вероятно си е онова момиче. Ако е друг ще стане ясно в бъдеще ...
  Wink

# 695
Миха, знаеш ли кое друго ме впечатли от предната серия в Индия! Много ми хареса, как докато Сурадж говореше по телевизията и изливаше душата си - казваше на Сандия, че много я обича и че винаги ще я чака. Тя така се развълнува - плачеше, отиде и започна да гали Сурадж на екрана. Толкова много го обича - страхотни са. Много хубава сцена - вчера просто забравих да споделя това си впечатление ...  txtloves txtloves txtloves

# 696
  • София
Миха, знаеш ли кое друго ме впечатли от предната серия в Индия! Много ми хареса, как докато Сурадж говореше по телевизията и изливаше душата си - казваше на Сандия, че много я обича и че винаги ще я чака. Тя така се развълнува - плачеше, отиде и започна да гали Сурадж на екрана. Толкова много го обича - страхотни са. Много хубава сцена - вчера просто забравих да споделя това си впечатление ...  txtloves txtloves txtloves

Да много хубава сцена  bouquet в последните три епизода има  толкова много емоция, че е нормално да забравиш нещо.   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз гледах с интерес Сантош и Арун. Много голяма промяна има и в двамата. Напълниха ми душата в последния епизод. Как я защитиха . Каква реч дръпна Арун. Hug

Хареса ми и самият разговор в парка между двамата Laughing Laughing Laughing Сандия как го дразнеше...той милият вече не жив ни умрял Laughing а тя щяла да си тръгва Laughing Laughing Laughing сърчицето му изтръпна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 697
Да много хубава сцена  bouquet в последните три епизода има  толкова много емоция, че е нормално да забравиш нещо.   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз гледах с интерес Сантош и Арун. Много голяма промяна има и в двамата. Напълниха ми душата в последния епизод. Как я защитиха . Каква реч дръпна Арун. Hug

Хареса ми и самият разговор в парка между двамата Laughing Laughing Laughing Сандия как го дразнеше...той милият вече не жив ни умрял Laughing а тя щяла да си тръгва Laughing Laughing Laughing сърчицето му изтръпна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ох да - толкова бяха сладки в парка! Тя го дразни, той вярно изтръпна и като я хвана да я гали по бузите. Великолепни са и много забавни - особено с това изречение:  newsm44  Kissing Heart Two Hearts

"Тук в парка ли?" - "Няма ли да ме прибереш у дома"  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

И после как той си я вдигна на ръце и се гледаха влюбено! Супер са двамата ... txtloves txtloves txtloves

Съгласна съм за Арун и Сантош - определено голяма промяна. Той бащата иначе винаги е държал на Сандия, но след това с терористите се промени и сега го беше срам да я погледне в очите. Хубаво е че намери сили да се извини и да й поиска прошка ...
  smile3501

# 698
Привет момичета. Hug
Аз пък да ви кажа, първото което ми дойде наум бе, че Сандия не е заминала за Шотландия, а е останала, за да дари бъбрека си за спасяването на Сантош. Къде ти Сандия няма да издържи изпита, та нали тя е една от най-добрите. Sunglasses И поради факта, че е оперирана, сега тя не може да носи сари, за това се облича в туника и клин, за да прикрие белега, тъй като той се пада точно в тази част, където тялото е голо. Тя много добре знае, че реда и порядките в дома на Сантош изискват носенето на сари и не би нарушила тази практика, но сега е принудена да го направи, за да не разберат роднините й истината. Интересно ми е само, как ще се съблича пред Сурадж или и от него ще се крие? Нали вече са интимничали, та ще е неловко да го прави отново. Така в крайна сметка Сурадж по някое време ще разбере истината и тогава вече Сандия със сигурност ще бъде въплъщение на богинята Лакшми за тях. angel008

# 699
  • София
Скрит текст:
Привет момичета. Hug
Аз пък да ви кажа, първото което ми дойде наум бе, че Сандия не е заминала за Шотландия, а е останала, за да дари бъбрека си за спасяването на Сантош. Къде ти Сандия няма да издържи изпита, та нали тя е една от най-добрите. Sunglasses И поради факта, че е оперирана, сега тя не може да носи сари, за това се облича в туника и клин, за да прикрие белега, тъй като той се пада точно в тази част, където тялото е голо. Тя много добре знае, че реда и порядките в дома на Сантош изискват носенето на сари и не би нарушила тази практика, но сега е принудена да го направи, за да не разберат роднините й истината. Интересно ми е само, как ще се съблича пред Сурадж или и от него ще се крие? Нали вече са интимничали, та ще е неловко да го прави отново. Така в крайна сметка Сурадж по някое време ще разбере истината и тогава вече Сандия със сигурност ще бъде въплъщение на богинята Лакшми за тях. angel008
[/spoiler]

Привет Laughing Laughing Laughing Да и аз си мисля същото, съгласна съм с теб..  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning GrinningСпоред мен няма как да не разбере Сурадж. Дават, че си имат нормални взаимоотношения.  Така, че той пръв ще разбере. Всяка снаха при индусите когато влезе в домът им е въплъщение на богиня. Символ на просперитет  Laughing Laughing Laughing,здраве ,щастие и късмет Hug Hug Hug

# 700
  • София
newsm51 Laughing Laughing LaughingЕто какво са ни подготвили в близките епизоди Wink Wink Wink
Семейство Рати ще разделя домакинството Joy Joy Joy
Много са забавни зад кадър Laughingголям купон пада по време на снимките  Joy Joy Joy Joy

">#t=13[/video]
 newsm10 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo newsm51 newsm51 Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 10:41 от miha-

# 701
Менакшито пак ли дете чака?  Shocked Еее, не е честно! Ама така ще е, като те с Викрам се чудят как да се усамотят, а нашите все не могат.

# 702
  • София
Менакшито пак ли дете чака?  Shocked Еее, не е честно! Ама така ще е, като те с Викрам се чудят как да се усамотят, а нашите все не могат.

Laughing Laughing Laughing Laughing LaughingКаника(Мена) е бременна за това сега ще има и второ дете Wink Wink Wink Wink
Имам чувството като я гледам, че ще роди скоро на снимачната площадка Joy Joy Joy Joy Joy

# 703
Менакшито пак ли дете чака?  Shocked Еее, не е честно! Ама така ще е, като те с Викрам се чудят как да се усамотят, а нашите все не могат.

Laughing Laughing Laughing Laughing LaughingКаника(Мена) е бременна за това сега ще има и второ дете Wink Wink Wink Wink
Имам чувството като я гледам, че ще роди скоро на снимачната площадка Joy Joy Joy Joy Joy

Сега трябва да чакаме и Дипика да забременее, за да забременее и Сандия.  Laughing Не ми се вярва,  сценаристите да ни сервират толкова хубави неща на куп. Може би са решили това да го оставят за накрая или за изход от сериала в даден момент, ако им се наложи. Но ако ще ми спретват сюжети от рода на Цветовете, по добре сериала да свърши дотук, а ние ще си го продължим, на кой както му харесва. Wink

# 704
Здравейте!

Миха, от сърце ти благодаря и се радвам, че се появи в темата, много добре превеждаш и описваш новите епизоди на светлината в Индия. Аз също мисля, че донурът е Сандия и че точно затова не искаше да облече сари. Снощи прочетох превода и още тогава щях да напиша, но ми спря интернета докато пишех, та не успях.

Сега изгледах поредните 3 епизода и ще ги разкажа.

Някаква жена отиде при Сантош да се посъветва с нея относно сестрата на Менакши, понеже щели да и искат ръката, но като знаят, че Менакши е снаха на Сантош са решили да я попитат. Чави се опита да им каже, че Суда е помогнала на Менакши да я наклевети, но Сантош каза, че Суда е много добра. После Чави попита майка си защо е излъгала и не е казала истината. Сантош каза, че каквото и да е направила Суда, го е направила за семейството си, което означава, че ще е готова да направи всичко за новото си семейство. Добави, че е съгласна, че Суда я е наклеветила, но това е защото не можела да открие разликата между добро и зло, освен това ако изречеш една лъжа за добро, не е грешно

Дойде време Менакши да ходи на консултация. Сантош каза на Сандия да отиде с нея, но Сандия и каза, че понеже е първата консултация на Менакши, хубаво е да има с тях по мъдър човек, та няма да е лошо и тя да иде с тях. Каза, че когато Анкита била бременна майка и отишла с нея. Сантош и каза, че не можело цялата процесия да се изсипе при лекаря. Тя щяла да иде с Менакши, а Сандия да си остане вкъщи. Сантош каза, че трябвало да се върне да разточи пападан. Сандия каза, че тя щяла да го разточи и Сантош почна да и се подиграва. Сандия пак помоли свекър и да и помогне.

Сурач попита Чото дали според него Сандия е тъжна. Сандия отиде при тях и каза на Чото, че ще играят нова игра, че бащата на Сурач го вика, да си вземе учебника и да отиде. Сурач питаше каква е тази игра, но Сандия не му каза. Чото отиде при бащата на Сурач и попита каква игра ще играят. Той му каза, че снахата ще му обясни. Явно Сандия беше взела брашно, защото каза, че това е играта. Чатури попита какво ще прави, нима смята да си играе с брашното. Каза, че ако я види Сантош ще побеснее. Сандия каза, че няма да си играе с брашното, а ще прави друго. Бащата на Сурач им каза да не се притесняват, че с брашното ще се точи пападам. Като го направят Сурач щял да отиде на състезанието, но никой не трябвало да знае. Чатури и Чото се съгласиха да съдействат.

Менакши и Сантош отидоха при лекарката. Сантош каза на лекарката да направят пълни изследвания на снахата, понеже е бременна за пръв път, да се види дали бебето е добре. Менакши си каза, че ако искала да си остане царица докато се роди бебето това бил нейният шанс и трябвало да започне с театъра. Лекарката и каза, че и тя и бебето са напълно здрави и няма за какво да се притесняват. Видя, че нещо е разстроена и я попита какво става. Каза и, че ако има проблем, може да и каже. Менакши каза, че не иска да извърши грях, като критикува свекърва си, но щом я пита,щяла да и каже. Свекърва и я будила всеки ден в 4 сутрин и я карала да работи. Да готви за цялото семейство, да мели брашно и да мете двора, а като заплата получавала самосуха храна. Лекарката каза, че от това, което е видяла свекърва и изглеждала много загрижена. Менакши помоли лекарката да и помогне, но без да казва на свекърва и.

През това време Сандия и другите се захванаха за работа. Сандия донесе някакъв уред за приготвяне на хляб, който са и подарили на сватбата. Другите започнаха да се чудят как с него ще разточи пападама. В крайна сметка Сандия го направи и всички се зарадваха. Бащата на Сурач каза, че с този уред лесно ще могат да се справят.

Сурач си мисли, че Сандия му е ядосана и затова не му говори. Решава да отиде в къщи и да провери какво става.

Лекарката извика Сантош на страни. Тя попита дали всичко е наред с бебето, лекарката и каза, че всичко е наред, но майката и изглежда напрегната и изморена. Каза да не я карада работи много и да се храни добре. Сантош обеща да се грижи за Менакши. Лекарката предписа някакви лекарства и каза да ги пие.

Сандия и другите все още не бяха приключили с готвенето, а някой започна да хлопа по вратата. Всички започнаха да се притесняват, че Сантош може да се прибере и ще побеснее като ги види. Сандия отиде да провери, но беше Сурач. Сандия го попита дали си няма работа. Той каза, че има, но му трябвало нещо, не разбрах какво. Каза на Сандия, че знае, че му е много ядосана. Тя отговори, че няма значение и му каза да върви да си гледа работата. Каза на Чатури да побърза, понеже Сантош вече ще се прибере.

На прибиране към къщи Сантош каза на Менакши да я почака и отиде да и купи ябълки. Менакши умря от кеф. Сантош каза да и изберат най хубавите. В това време Викрам се появи от някъде и Сантош му каза, че идва тъкмо на време, да плати ябълките. На Викрам му стана зле. Попита защо не и купи банани а ябълки. Сантош го нахока, че цени повече парите, отколкото детето си. Накара го да плати и да тръгват.

Чатури каза, че Сантош се прибира и трябва да побързат. Бащата на Сурач каза, че трябва да скрият Чатури, понеже Сантош може да реши, че като най бърза тя е направила хлебчетата. Чатури се скри някъде, а бащата на Сурач и каза да внимава да не я види Сантош. После започнаха да гонят някакви птици явно да заблудят Сантош.

Менакши видя, че има пападам. Сантош също видя и не можеше да повярва, дали сънува, или е истина. Попита Сандия кой го е приготвил, но докато тя отговори, Сантош каза, че Чатури го е направила, за да и увеличи заплатата. Чото каза, че не ги е направила Чатури, понеже е отишла на пазар. Свекърът също каза, че Чатури отишла да търси мелничар, понеже мелниците били затворени. Сантош попита Чото в такъв случай кой е направил пападама. Свекърът щеше да каже нещо, но тя му каза, че не пита нея. Той и каза да помисли малко, че тя е излязла с Мена, Чатури също я няма, кой според нея може да работи, освен Сантия. Сантош не повярва. Каза, че Сандия не би могла да направи такова нещо. Мъжъ и и каза да не си мисли, че като не вярва ще промени фактите и че Сандия го е направила, което означава, че трябва да се гордее с нея. Започна да и показва питките, че са без нито един недостатък. Сантош пак не повярва. Каза, че снахата не може да омеси един свестен хляб, а как ще направи пападам. Попита Сандия дали сама е приготвила пападама. Сандия отговори, че сама го е направила, но как да я убеди, че го е направила сама, попита я според нея може ли сам човек да направи такова количество. Сантош каза, че толкова много няма как сама да го направи. Бащата на Сурач каза на Сандия да изпече няколко питки на свекърва си, та да види, че може. Сантош искаше да седне някъде, но бащата на Сурач я спря, може би там беше скрита Чатури. Сандия поднесе питка на Сантош, а свекър и попита как се е справила. Сантош каза на мъжа си, че днес е успял да изненада всички . Друг път го болели краката, а сега скочил изведнъж. Той каза, че сладките били толкова хубави, че решил да опита. Сандия каза, че родителите и са я учили да се справя с всичко и тя е искала да опита дали ще се справи с това, но е успяла.

Сантош каза на Сандия, че по ръцете и не личи да е направила всичко това съвсем сама. Попита я как е възможно това, защо не я гледа в очите. Свекърът попита Сантош дали е забравила когато Сандия е донесла толкова кофи с вода. Каза, че може да е крехка, но имала много сила. Каза на Сандия, че ако синът му се е поучил от нея щял да се пречупи да иде на състезанието. Сандия каза, че Сурач се е отказал без да е опитал, така че няма нужда да очакват каквото и да е от него. Всичко е с цел да придумат Сурач да иде на състезанието. Бащата на Сурач каза, че са го научили на всичко друго, но не и на кураж. Сантош тръгна за някъде, а мъжът и я попита къде отива. Тя отвърна, че отива да му купи по хубав бетел и го попита колко да е сладък.

Отиде при Сурач в магазина и го извика да тръгне с нея. Той попита какво е станало, но тя му каза да върви. Заведе го у тях и му каза да каже, че ще участва в международното състезание. Сурач мълчеше, а тя пак му каза да каже. Сандия попита как така ще участва, като не знае английски. Сантош каза, че това състезание е по готвене, а не по дрънкане. Сурач каза, че там ще има топ готвачи от целия свят, как ще се състезава с тях. Сантош му каза, че не отива да се боксирва с тях, а да се състезава, да отива и да не засрамва майка си. Всички в пушкар харесват неговите сладки, понеже е много добър. Сега майка му е с него и той не е сам, така че може да участва в състезанието. Сандия каза, че няма как да участва, понеже се страхува. Сурач каза, че Сандия е права, че наистина се страхува. Сантош му каза, че го познава добре и че той не е такъв. Каза да каже пред всички, че ще участва в състезанието. Сурач в крайна сметка каза, че ще участва. Сандия попита дали да отиде да го регистрира и Сантош и каза да го направи. Сандия каза на Сантош, че преди да регистрира Сурач, иска да и каже нещо. Каза, че това с пападама е било постановка и че не го е направила сама. Всъщност го е направила, но ще и обясни как го е направила. Показа и уреда, с който го е приготвила. Сантош разбра, че всички са я излъгали.
Чатури кихна и Менакши чу. Бащата на Сурач каза, че той е кихнал, но гласът му е различен. Тя някак видя Чатури, но не знам как.

Сандия каза на Сантош, че е видяла от нея как е излъгала за Суда. Самата тя е казала, че една лъжа, щом е за добро е по добра от 100 истини. Сантош я похвали, че добре си използва умът и че умее да върти номера. Каза на Сандия да отиде и да направи каквото трябва за състезанието.

Тръгнаха да търсят интернет, но се оказа, че в целия град няма интернет, понеже има повреда по мрежата. Сандия помоли да направят нещо, понеже и трябва спешно интернет. Човекът и каза, че и трябва юесби модем. Сандия каза, че толкова бързо няма от къде да намерят. Започна да се притеснява, че мечтата и няма да се сбъдне. Сурач и каза да несе притеснява, понеже е направила всичко възможно и това е достатъчно. Някакъв човек отиде при тях и им каза, че без да иска е чул техния разговор, затова ще им предостави лаптопа си да си свършат работата.Имаше музика и така свърши последния епизод.

Общи условия

Активация на акаунт