Пролет наближава, януарче на 4 става! Януарчета 2011 Тема (55)

• 52 219
  • 610
  •   1
Отговори
# 375
еми, научна конференция е. аз ще участвам с доклад, за сефте на английски.

# 376
Уау Елч, много интересно. Ще се справиш перфектно, не се съмнявам. Браво на теб. Аз не умея да говоря пред хора, винаги адски съм се притеснявала.
Ще чакам с интерес да разказваш.

# 377
абе аз нали съм преподавател, работата ми е да говоря пред хора, ама едно е да говориш пред 18-годишни хлапета, а друго пред научна общост Simple Smile не че не съм участвала в конференции, ама всеки път много се шашкам. пустото притеснение не знам как да го превъзмогна. имам една колежка професорка, която всеки път ме пита "ама защо казваш, че се притесняваш като изобщо не ти личи?" е, да, ама това са различни неща Simple Smile аз си знам колко ми е пулсът  като си чуя името Simple Smile

# 378
  • sofia
Елч, ще си чудесна.
Аз вчера и днес сутринта превеждам един текст за Пиролизна система за рецклиране. 10 страници ми взеха акъла. Сега свърших.
Свекър ми много зле, мъжа ми тръгна натам и съм притеснена.

# 379
Люба, от какъв език превеждаш?

Стискам палци за свекър ти, какво му е? Дано всичко е наред. Hug

# 380
Моята Маринка днес става на 18 години!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Взех си един ден отпуска, за да бъдем заедно всички.

# 381
Емили, да е жива и здрава Маринка! Успех на матурите и да продължи, където тя си желае   bouquet

# 382
Еми, честита ти пълнолетна щерка! Пожелавам й да върви уверено в живота и да вярва в себе си! Най-много от всичко й пожелавам да е здрава!  Hug

# 383
  • sofia
Емиии Hug нека Марина е много успешна в живота. Весел празник

# 384
Благодаря ви за чудесните пожелания, мили мои!  Hug

# 385
  • София
Еми, честит празник и от мен с малко закъснение! Да е здрава, усмихната и да има голям късмет във всичко!
Аз пак се ядосвам в работата и вече мисля за напускане. Цяла седмица съм в болничен заради ангината на Боян, а 4 от 5-те дена си бях в офиса за по няколко часа, а два от дните се наложи да водя и болния (под давление на шефа си). Ужким като работиш в общинска фирма, очакваш поне малко социални ползи newsm78. Новото е, че пак предлагат 3 месеца да работим по 4 часа за половин заплата или по 8 за 60% от заплатата и след евентуална ликвидация да ни платят останалото!

# 386
Мрм, благодаря ти мила! Hug

Това е ужасно за работата...и аз работя в общинска фирма, обаче пък да ползвам болнични...тема табу. Един път ползвах 5 дни, когато със Сами лежахме в болницата. Е, и от там ме караха да ходя до работата.

А това да ти плащат по-малко.....доста неприемливо ми се струва. Абе в повечето фирми са гадняри. Дано намериш алтернативно решение. Да ходиш с болното си дете на работа, егати изродите могат за измислят подобни простотии. Много се ядосвам.

# 387
  • sofia
Мрм, звучи ужасно. Ако няма кой да ми гледа детето няма да ида, ако искат да ме уволняват. Баси нахалните хора.

# 388
  • Пазарджик
Еми да ти е жива и здрава Маринка, желая и много усмивки и хиляди сбъднати мечти!   

мрм и аз съм в твоето положение, разбирам те напълно, дано намериш решение

Любе стискам палци свекър ти да е добре вече ♡                 

# 389
Емили, с малко закъснение, но с искрени пожелание красивата Маринка да е много много щастлива порастнала вече пълнолетна млада дама! Да постигне всичките си цели, че даже и отвъд тях Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт