КГБ = Клуб на Готините Баби - 154.

• 87 730
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
чрд на голямата дъщеря на тути! нека всеки следващ ден да е по-спокоен, по-щастлив и по-успешен от предходния!

Здравче, радвам се , че ви е харесал бабека. За съжаление една фирма го прави и той много бавно съхне и го няма винаги в наличност. Освен когато има да ви купувам и изпращам  Peace
По другия въпрос, ако не си намерила данни, изпращам ти телефоните на ТЕЛЕКАБЕЛ - 034 919 209 и на новинарския отдел на  В-К "ЗНАМЕ" 034 44 52 05. Други телефони на вестника 44 41 07 и 44 58 84.
Джили, разкошен филм  Peace Вчера го изгледах на един дъх. Ако не те затруднява, може и др. път да ни препоръчваш такива хубави филми  Hug
Маринка, оздравявайте бързо с Влади  Hug
Светълчо, хубава, лесна и бърза рецепта си ни предложила  Peace Аз си мисля, че ще може да се направи и с тази дом. юфка, която се продава в пакети. Хем са препечени корите .
На всички голямо гуш  Hug

# 376
Ако си кажете какво ви препоръча Джилката и аз мога да ви препоръчвам филми.сега плета и на монитора са схеми или филм ,когато както може го правя ,но и често разплитам #Cussing out

Светълчо ме питаше за поезиите, дали ги давам да се разпространяват ,давам сичку...Честно казано не ги ценя много,беше време ,писах ,сега не ми се пише ,просто не мога.И преди така беше ,с години не написах ред ,после 30 наведнъж.Нещо такова беше.

Трогнах се и аз до сълзи от благодарностите на Ирина ,за нищо ,толкова  силни ,заредени с енергия думи.Сигурна съм вече ,че е направила всичко възможно и невъзможно да помогне на любимия мъж.Но като знам благотворителните дейности на рода ,не ми е чудно никак.Нолмално си е .За тях.

Сега гледам това ,има и един филм Люси,който прилича доса на този ,и е много харесван ,ето го и него
Lucy - Люси - 2014 намерих го он е с лошо качество ,ще го открия  на друго място

# 377
Видях че не се получи после ще опитам пак да не изгубя написаното

# 378
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мери, освен да организираш колективни доставки на бабек Joy JoyАз не можах да го опитам, ама им имам вяра на дружките.
В гладната година 90-та ли беше, коя, един мой братовчед, който работеше в "Родопа" в Търново изпращаше седмично по един кашон с колбаси, месо и кайма и аз по списък ги раздавах на колежки и съседки с деца, че да има с какво да ги нахранят. Лошото беше, че камионът пристигаше сутрин в 5 - 6 часа и ММ трябваше да става рано и да ходи пред ЦУМ да ги вземе. Много му се спеше на милия и все мрънкаше, че как е можал баш майка Тереза да улучи от всички възможни жени и че той какво е виновен за кризата, че той да го отнася, а другите си спели на топличко в това време. Мир на праха му, този братовчед умря много млад, но пък ето че сега си спомних за него с добро...

# 379
  • София
Добър вечер!
Май пак са бъзикали нещо по сайта. Разширен ми е екрана. В друга тема нацелих някакво хиксче и ме прати в стари публикации на клюкарника. Не ми е ясно защо със зор унищожават нещо хубаво и работещо. Пък може това да целта.
Тутулина, Ирина,  Hug Нали ви казах, че всичко ще е наред. Бавно става подобряването, но е сигурно.
Бабека не съм го опитвала, но съм сигурна колко е вкусен.
Имам спомен от търновския месокомбинат. Баща ми нали беше номенклатура и го возеше шофьор със служ. кола. Та бях уредила мой съученик Краси да работи при него. Момчето много кльощаво, даже в казарма не го взеха. Идват двамата в командировка в Търново и ще ме водят към София. Баща ми в месокомбината, приятел с шефа, а ние с Краси чакаме на магистралата. И двамата гладни, но безпарични се надяваме той да  дойде с мръвка. Седим, гледаме тъжно, времето минава и никой не идва. По едно време си бъркам в чантата  и издирвям смачкани 2 лв. Във възторг сме и Краси обръща колата - газ към града да ядем някакви кифли. Главната улица затворена през деня, но той не знае и спира пред закуските. Съответно докато купува разни банички идват милиционери и почти ме арестуват. След много опити да обясним, че всичко е нормално - не, откраднали сме софийска кола. Не вярват, че това е служ. шофьор, приличал на цигане.  Накрая се сетих и им казвам да отидем пред месокомбината и другаря Х. ще подтвърди. Със синя лампа ни съпровождат до там - намираме клетия другар Х. и ген. директор да чакат и да се оглеждат къде сме. Точно преди да тръгнем те излизали от портала и само ни видели задния номер.
Накрая милиционерите се извиниха, ние си изядохме кифлите и потеглихме. По пътя гризахме по 1 суджук, че нямахме нож за рязане.

# 380
Аз пък съм в стеснен формати  не ми позволява редакция.Сужджук е хубаво нещо ,пъки  в онези времена от месо.

пак филма   Високо напрежение

http://www.vbox7.com/play:5b94c81b7f

# 381
Ето съм и аз, най-после допусната, за да кажа и напиша колко съм щастлива, че бях на една от поредните софийски срещи! Скъпи Здравче, Светалчо, Фло, Доби, Римар., Майче, Иха, Джили, Айша, безкрайно съм щастлива, че ви видях и гушнах, че ме дарихте с всичката си топлота  и приятелство Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes! Благодаря за милите думи, с които  пишете за мен, но в интерес на истенита Хули Hugе основоположник на КГБ -то, а и Шпунц е доайен Hug! Страхотни се, момичета, такива, каквито само едно истинско приятелство може да свърже хора от различни градове, напълно непознати, но близки по дух! Съжалявам, че  с Марина-Влади, Луси и Шпунц не успях да се видя, но дано малчовците вече са здрави и да няма причини при една от следващите срещи да ви видя и вас. Янче, толкова се радвам, че те чух Hug!
Макар и със закъснение - Тути, да ти е жива и здрава Ирина, нека с късмет, обич и благоденствие е пълен животът й, лошото да Бяга далече от нея и от хората, които обича! Как е Нанси, оздравява ли вече? И все още  Peace
Айша,  Hug, не си се променила много,  откакто те видях пред "Пирогов" преди първата ни среща, но и аз не съм същата като тогава. Нормално е! Важно е сърцата ни да са широки и отворени към доброто.
Момичета, да са ви живи и здрави петлетата, да са все така гласовити и мъдри!
Кремче, да Ви е живо и здраво сладурчето Християн, нека ви радва, да расте здраво и жизнерадостно бебче, да пълни душите и сърцата ви с обич!
Римар, как е Дани, дано вече оздравява!
Борянка, май ще се окажем с теб землячки/ аз по разпределение и брак/, би било прекрасно да осъществим първия контакт, а защо не и в доста по-разширен състав... bouquet
Бързам да приключа и публикувам, защото пиша за втори път и  дано не се налага трети.
Неспоменати приятелки, отправям и към вас най-добрите си пожелания  Hug Hug Hug Hug Hug 1
лека нощ и сладки сънища! До скоро - докато взема компютъра си в Плевен от сервиза след преинсталиране и  разни други процедури. В сряда сутринта съм Пантелей-пътник, а утре ми предстои поредния ден с двете ми страхотни внучки!
П.П. Четох  малко под диагонал, децата се върнаха от "свободна вечер" преди малко и докато ме вкарат в схемата на техния компютър, настана време да  направя баницата утре за закуска, че да нахраня ранобудниците.

от пр

# 382
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

# 383
  • София

Добрутро, момичета!

Взех пак да ставам рано, дано да е добро.  Laughing

Аритка, винаги има и следващ път!  Hug

Аз пък от ония зодии съм ВОЖД. Ти, да видиш, аз пък не съм разбрала досега.  Joy

Влади седи още при мама и се справят добре с моята майка през деня, че аз имах да ходя по важни дела вчера. Днес вероятно ще го доведат и ще го видя на какъв хал е. Дано вече се оправя, че... Аз пък се чудя къде ми отиде имунитета? От нищото ме прихвана този вирус.

Няма да започвам утринта мрънкащо, ето нещо за тонус

# 384
Добро утрооо
Желая ви ползотворен и усмихнат ден
Ако някой го интересува , в Grabo има ваучери за и тези екскутрзии :

Еднодневна екскурзия до Пирот на 14 или 21 Февруари - за 18лв на човек!

Офертата важи за един човек и включва:
• транспорт от София с автобус, лицензиран за международни пътувания;
• екскурзоводско обслужване по маршрута.

Офертата не включва: медицинска застраховка - 2лв; лични разходи.

Програма на пътуването:
Отпътуване от пл. Ал. Невски в 7:30ч по маршрут София - Калотина - Пирот. Пристигане в Пирот - включен в състава на българската държава и споделя нейната съдба до падането ѝ под византийско и османско владичество. Посещение на центъра на града със старата крепост "Калето", датираща от XIV век, която е известна още с името "Момчилов град", средновековен замък с много близка архитектура до крепостта Баба Вида, който местната легенда свързва с българския войвода Момчил юнак, станал по-късно независим български владетел в Беломорието и Родопите. Свободно време.
Отпътуване за Темски манастир "Свети Георги" - женски православен манастир, в Източна Сърбия. Манастирът е част от Нишката епархия и е разположен е на левия бряг на река Темщица, край село Темска. Посещение на манастира.
Отпътуване за Суковски манастир, където се съхраняват известните с целебната си сила чудотворни мощи (черепа) на пастира Вельо. Само тук може да се види фреската на Св. Богоридица - Утешителка, изобразена с ангелски крила. Заедно с обичайните канонични образи присъства лика на дявола, а Св. Христофор е нарисуван като песоглав (кинокефал) светец.
Отпътуване за Димитровград (Цариброд). Свободно време и отпътуване за България. Пристигане в София вечерта. 

Еднодневна екскурзия до Скопие на 7 или 21 Март - за 27лв на човек, от Глобус Тур!

Офертата е за 1 човек и включва:
• транспорт с лицензиран автобус от София;
• водач по време на пътуването;
• медицинска застраховка с покритие 2000 евро за лица до 65г на ЗК Уника.

Офертата не включва:
• входните такси на посещаваните обекти;
• екскурзия до каньона Матка - 5лв (заплащат се в офиса на агенцията);
• разходка с лодка - около 5 евро;
• медицинска застраховка за лица до 65г - 2лв; от 65 до 70г - 3лв; от 70 до 75г - 4лв; от 75 до 79г - 6лв (лица над 79г не се застраховат).

Програма:

Отпътуване от София в 7:00ч от площад "Александър Невски" за Скопие. Пешеходна разходка в Скопие - "Каменния мост" - символ на Скопие, стария квартал "Вароша", крепостта "Скопско кале" и Църквата "Св. Спас" със саркофага на Гоце Делчев, "Свети Климент" - най-големият православен храм в Скопие. Свободно време.

Срещу допълнителни заплащане екскурзия до каньона на р. Треска и язовир "Матка" - едно от най-впечатляващите места в Македония, заобиколено от стръмни скали, сред които са скрити средновековни църкви и манастири; и манастира "Свети Андрей", чиито запазени фрески над западния вход на църквата разказват, че е построена през 1389г от Андрей, вторият син на крал Вълкашин.

Около 17:30ч отпътуване за България. Пристигане в София на площад "Александър Невски" около 23:00 часа

# 385
Привет, дами! от една поспалана
Вчера си пътувахме за Варна, вместо в 11.00, автобусът тръгна почти в 12.00, дойдохме си по тъмно; що ли вече се изморявам от пътуванията, рано-рано се хоризонтирах, и тази сутрин няма да кажа кога станах....Срааам, толкова сън  Embarassed но пък мойта щерка дето вика „Таз красота със сън се поддържа” – оправдание за късните ѝ ставания Joy

И така още веднъж да благодаря за прекрасната среща /впрочем цветята успях да си донеса здрави и свежи/ Наистина ми подейсва като наркотик, и май очаквам вече следваща...

Креми, как са малкото човече и мама, изписаха ли ги вече?

Тути, прегръдки за Ирина, а ти и Нанси оздравявайте!

Маринка и Владко, вие как сте?

Римарче, дано твоят Дани да е по-добре вече!

Иха, чак мен изкушаваш, да знаеш  Hug

Момичета, снимките са в албума може да ни видите!
/Фло, Айша, моля за извинение, че вас ви няма, но като се сетихме тъй късно.../

На всички пожелавам прекрасен ден и много усмивки  Hug Hug Hug

# 386
Ох, че са ти хубави снимките, Доби!
И теб произвеждаме в ранг ФотоГрафиня фон Доби.
 smile3509 photo newsm49
И си се добрахте по домовете, Аритка, Доби...

Two Hearts

# 387
  • София
 Изнервих се тази сутрин. Не ми дава мамата да публикувам...
 Като сложа курсива в полето и ми излиза реклама за 100нюанса сиво книгите. #Cussing out

Сега влизам през експлорера и пак ми бърка редовете. #Crazy

Затова ще пиша през ред.
 Исках много да пиша но ми се отщЕ.
 Жабче пиши кака си ти? Hug
Тути благодари на Иринка за милите думи и  и кажи ,че я мислим много . Наше дете е.
Арита,Доби много сте хубави на снимките. Съжалявам.
 Боряна къде мога да чета стиховете ти?
Браво емалко да се каже,топлят ме...
Фло ние с Вели учихме таблицата цяло лято ,но я е позабравил вече.
 Той кашля много и утре може да си го оставим в къщи ,засега няма температура,ама етруден много за лекуване ,не ще чай,не ще бабини илачи.
 Ако не пиша да знаете ,че е от мамата.
 Какво беше ,какво стана.

# 388
  • София
Привет умни, красиви, талантливи и приказливи newsm51
Добро утро от още една поспалана Embarassed ( по Доби Simple Smile )

ДОБИ, добре сте се завърнали у дома.  bouquet А твоята щерка Е е умница. Това е част от рецептата на София Лорен-12 часа сън всеки ден.( не случайно изглежда прекрасно за годините си).
Снимките са много хубави! Браво на фотографините!

ИХАааа, как ме изкушаваш, ама като не си знам програмата newsm78

МАРИНА, болна, здрава, винаги на ниво! Това стихотворение е силно зареждащо!  Hug

ЖАБКЕ, благодаря за картинките, ама ти нещо се мързелявиш Simple Smile. Ами пИши 2-3 реда, как си, що си, как е хавата у Испанско, къде разхождаш кръшна снага.

АРИТА, нагушка ли си внучките? Кога поемаш утре за дома? Как ми се искаше да мога да те видя за 5 мин. макар.

БОРЯНЧЕ, липсват ми твоите мъдрости Simple Smile

СВЕТЪЛЧО, вчера след обяд изчетох всичко написано в Детство мое. Е, поплаках си, докато четох твоя пост и написаното от първите няколко " писателки". Разби ме с твоята стойка на куц крак. Joy Толкова мили спомени имаше... Усмихнах се на някои...Поразгневих се на други, дето са родени в Бъкингамския дворец, ама бързо им простих-това са си техните спомени, опитах се да " вляза в техните обувки", но не ми се получи. Не разбирам такъв негативизъм да изпитва човек към детството си newsm78 А за снабдяването с колбаси и месо ме подсети, как в началото на 90-те нали всичко беше кът. Имах 2 пациенти, месари. Запазваха ми " материал" за шкембе чорба. Леле, колко вкусна я правя...Та правех по две тенджери от този "деликатес" и сутрин колегите на ММ преди работа идваха на закуска у нас. Голям майтап беше. Нахраня ги и ги изпращам да служат. Simple SmileОстаналото разделях в буркани и раздавах на жените им hahaha Ще пробвам рецептата ти, вярвам, че ще е голямо вкусище.

АЙША, hahaha Joy От чакане, гладни заспали децата...( детска приказка Simple Smile )

МЕРИ ПОПИНС и ти си майстор  chef, та ще пробвам и твоя вариант.

ГРЕТИ, рядко се явяваш на рапорт Simple Smile Още ли заместваш? Разкажи нещо за Ния, за баткото.

МАМСИ, що си се разработила на високи обороти? Я намали малко темпото, та да останат сили и за купонясване newsm68

КРЕМЧЕ, как е бебчо, а мама, а ти? За тате и деди не питам-сигурна съм, че още поливат наследника Joy

ТУТИ, какво става с кашлицата? Покажи й червен картон ignore2 Поздрави на Нанси Hug

РИМАРЧЕТО не пише, но да се надявам, че Дани вече е по-добре. Нали? Кажи ДА Simple Smile

ЯЖКЕ, на теб се каня да ти благодаря за усмивките, ама бабешки акъл-за къде по-напред newsm78

ДИДИА, кога ще командваш "Свободно" ? Ние си стискаме палци, а нещата сигурно отдавна са се подредили, ама ти не казваш Simple Smile

Май стига за сега. Отивам да правя пица на Ники-готвя по заявка, а след обяд- на тръстиката и мини среща с готини баби.
Хубав ден, милички! smile3525

ПП ШПУНЦИ, с теб се сблъсках на входа. Дано ви се размине. Аман от тази кашлица тази зима. Ники вчера ми казва, че се е разболял до края на живота си. Щял да кашля още 100 години Joy Обясних му, че целият български народ кашля и все някога ще ни мине. Да се надявам, че няма да е след 100 години Joy

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 11:43 от Flo 51

# 389
Привет, готини кагебейки! wavey
Разгледах снимките, много сте хубави! Hug

При нас не вали, има слънчице, но е студено, +4 градуса е, леко, мръсно подухва ..... а какво е из страната ....... ужас, направо не ми се гледа ТВ!
Вчера беше по-добре, 9-10 градуса, излизах да пазаря и просто не ми се прибираше, тихо, спокойно време, а днес- студ+слънце!
От 15.00 часа съм на репетиция, дано се вдигне градус-два! Laughing

Тути, поздрави на Ирина, много мили думи е написала, избърсах си очите като ги прочетох! Heart Eyes Hug Two Hearts

Айша, при мен също екрана е цял, няма ги омразните реклами, харесва ми, ама да видим до кога ще е! hahaha

Приятен ден, момичета любими!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт