Лидл ::58::

• 70 957
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
И аз взимам на Йоткер лимонови и портокалови корички от Кауфланд, но мислех, ако има в Лидл от него да си вземам, че напоследък все там ходим да пазаруваме. За утре пак съм набелязала неща от новата брошура  Mr. Green
Кое е това друго какао, не го видях? Въобще не съм им чела състава...
Иначе и аз най-харесвам мидичките от зърнените. Голям плюс им е, че не са толкова сладки.
Взех си и фини овесени. Дано са хубави.  Simple Smile

# 436
Хубави са овесените ядки.
Има ли хубави, едри маслини в Лидл, черни?

# 437
Скрит текст:
това е какаото .
Подсладеното какао в Лидл е три вида  -нескуик -500г , това което сега е на промоция / преди беше в удобна пластмасова кутия /  

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 00:47 от Анонимен

# 438
  • Русе
Скрит текст:
това е какаото .
Подсладеното какао в Лидл е три вида  -нескуик -500г , това което сега е на промоция / преди беше в удобна пластмасова кутия /  
Това какао е в пъти по-хубаво от това, което беше сега намалено, най-малко заради изчистения му от много "екстри" състав, но се оляха с цената. Когато отвориха ЛИДЛ, цената се въртеше около 4 лв., сега е 7 лв. Вярно, че и на световните пазари се е покачила цената на какаото, но - идва ми в повече Crossing Arms
Ние тази вечер, прибирайки се от път, минавайки покрай ЛИДЛ решихме да спрем, за да купя прясно мляко в плик, защото 2 дена поред ходих(петък и събота) и нямаше ни едно мляко, дори и в кофичките. Видях, че има останали от хвалените от вас кренвирши и реших да взема за проба. Вкъщи рядко се купува такъв колбас, ама да не остана назад Laughing

# 439

Не ! /маслини/

# 440
  • София
Момичета, случайно да сте забелязали в някой от магазините да са останали чаршафи с ластици, интересуват ме от 160 или 180?

# 441
Момичета, искам да ви попитам следното - имам подарен комплект от сатен от 2 части в размер L (моя е жълт), но ми се ще да го сменя с нещо по-малко. Дали без бележка - понеже ми е подарен нямам такава, мога да го сменя? Знам от кой магазин е купуван, но бележка нямам Sad 

# 442
Здравейте !Искам да попитам за кафето на зърна(Лаваца),което ще е намалено в Лидл тази седмица - хубаво ли е ?Сравнено с Lavazza Qualita Rossa,кое е по-добро,защото последното май ще е на промоция в Била тази седмица и се чудя от кое да купя.

# 443

Не ! /маслини/

Мерси!

# 444
  • Варна
Здравейте !Искам да попитам за кафето на зърна(Лаваца),което ще е намалено в Лидл тази седмица - хубаво ли е ?Сравнено с Lavazza Qualita Rossa,кое е по-добро,защото последното май ще е на промоция в Била тази седмица и се чудя от кое да купя.
Аз ще ходя за кафето.Хубаво е, винаги от него купувам. Миналият път на промо беше Qalita Rossa и вече ми е на свършване, но това ми харесва повече.

# 445
jijo2233  Hug ,благодаря!
И за да не съм съвсем безполезна тук ще споделя за млечната сметана - купувам такава от Лидл и от Кауфланд,но задължително я разбивам изстудена и със сгъстител за сметана ,който купувам от Кауфланд.(сини пакетчета по 5 бр. опаковани ).Без този сгъстител не ми се получава.

# 446
Някой купи ли кантара да даде отзиви?

# 447
Някой напред питаше за кърпите, а аз ги похвалих. Тези, обаче не са като предишните, не ми харесаха на пипане, сториха ми се и по-тънки.
Бях решила да се заредя с ягоди, но нямаше.

# 448
Честно казано, друго какао вчера не видях. Но явно аз съм взела от най-лошото, по вашите описания за състава му и "екстрите". Ама въобще не го разгледах.  ooooh!

И да споделя, че чак вчера отворих ориза ХХЛ и ми се стори много сладък и странен.  Rolling Eyes Сигурно си е такъв, явно е нов вкус за нас... дано в последствие да ни хареса, че е голямо количество.  ooooh!

# 449
Някой имал ли е ароматната лампа, която ще е тази седмица ? Преди не съм я виждала, ако може мнение на каже.

Общи условия

Активация на акаунт