Лидл ::58::

• 70 961
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Аз пък искам да попитам за мъжките обувки - пускани ли са преди, отзиви?

# 451
здравейте някой да е загледал ли е пъзелите   дали са хубави  newsm78

# 452
Щастлива ,ами че това и двата вида какао са едно до друго . Явно си взела от тези подредените за промоцията .
 При кафетата са отдолу - първо е нескуик ,после е това Джони ли какво е и следва другото.
 Това ,което е на промо е на марката  Монте сантос . Другото е на Белларом или как беше /  преди е било на тази марка -имам стара кутия с едно момче на скейтборд - сега май пише Гуди на новото /.

# 453
Пъзелите са хубави,аз взех на моето момиченце 4в1 по 48 части, на 4 годинки е със моя помощ се справя!
Като качество са добри! Peace
По Коледа бяха пускали на същата марка пъзели,само че на картон (подложка),аз взех от тези в кутия,а не във Цлинидричната кутия!

# 454
Искам да попитам за ъгловите етажерки за баня, имаше ги скоро до колкото си спомням, някой купувал ли си е от тях и дали при мокрене ще избие ръжда , имам нужда от такова нещо но душа ми е близо до предназначеното за това място и е възможно да се мокри.

# 455
  • София
Искам да попитам за ъгловите етажерки за баня, имаше ги скоро до колкото си спомням, някой купувал ли си е от тях и дали при мокрене ще избие ръжда , имам нужда от такова нещо но душа ми е близо до предназначеното за това място и е възможно да се мокри.
Имам от предишна промоция - ръждяса, да. Naughty

# 456
благодаря Simple Smile

# 457
А душ слушалките последно стават ли за нашите тръби/шлаух? newsm78
В смисъл съвместими ли са?

# 458
Съвместими са ,току- що мъжът ми я монтира на стария шлаух.

# 459
Съвместими са ,току- що мъжът ми я монтира на стария шлаух.

Благодаря.. Hug

Не са ли от четвъртък обаче? Докато се наканя, май пак ще свършат, като миналия път..

Редактирам се...от днес са Mr. Green

# 460
teta75,от понеделник са душ - слушалките.бяха три вида и доста се чудех от кой вид да взема - на опаковките имаше картинки какъв вид струя могат да произведат и по мое старо правило ,взех този вид,от който имаше най-малко бройки  Grinning.
А иначе ще се оплача,че кафето на зърна беше свършило....а така ми се искаше да взема Rolling Eyes.
П.П.Нашият Лидл ще почива два дни и служителките бяха много усмихнати и еуфорични тази вечер  Laughing

# 461
Оф, аз загледах лилавите душ слушалки.. m1ma, ти от кой вид взе?
Тежки ли са?
Миналия път ги харесах, но като отидох, имаше останала само една кутия...празна..

От четвъртък харесах потничетата, сутиените, блузките и дънки...ще е разорително.
И маскарпоне, и маслото от петък... #Crazy

# 462
Взех от сивите .Имаше сиви и червени от един размер и едни с по-голям размер.

# 463
От постелките за баня имаше ли тъмно кафяви?

# 464
  • Щастлива мама на 3 слънца
Взех пъзел 4 в 1. Само тази марка взимам и я дебна. Исках и дъска. За. Рисуване ама мн малки.
Слушалката за душ е добра.

Общи условия

Активация на акаунт