Лидл ::58::

• 70 952
  • 748
  •   2
Отговори
# 465
Шлауха за душ е чудесен, днес го взех и го монтирах, само че без вложката за спестяване на вода, защото не знаех какво е и къде трябва да седи  Laughing чак после четох кутията.
Много ми хареса едната шарка фигурални чорапогащи, явно от предни промоции беше останала, но толкова разпарчетосани кутии и разпилени клинове и чорапогащи имаше, че не ми се ровеше за малък размер.  ooooh!
Скрит текст:
В този ред на мисли много приятно впечатление ми направи една жена - видя ме, че оглеждам кутиите и ме попита дали ми се струва хубав шлауха за душ, метален ли е, колко е дълъг. Аз й казах, че така или иначе ще го купя, ще отворя една кутия.  Разгледа го и ми го върна, аз си го купих, а тя подмина. Не беше от хората, които ще отварят кутии наред просто така. И така ми се иска това да е масово поведение.

# 466
  • Щастлива мама на 3 слънца
Пъзелите са хубави,аз взех на моето момиченце 4в1 по 48 части, на 4 годинки е със моя помощ се справя!
Като качество са добри! Peace
По Коледа бяха пускали на същата марка пъзели,само че на картон (подложка),аз взех от тези в кутия,а не във Цлинидричната кутия!
В. Цилиндрична кутия не са на тази марка само това ме спря

# 467
  • На брега на реката
Някой питаше за чаршафите с ластик. В Лидл Козлодуй има и от двата размера. От малките имаше 10-12 бр, а от големите 7-8 бр.

# 468
Детските одеала хубави ли са?

# 469
Момичета, купих си уж бутер тесто(Original Blatterteig), обаче на плика пише "точени кори", а вътре е калъп...Точи ли се това нещо?  newsm78

# 470
Ако е кафявия пакет , да, разточва се.

# 471
Да, благодаря. Simple Smile

# 472
  • Русе
А иначе ще се оплача,че кафето на зърна беше свършило....а така ми се искаше да взема Rolling Eyes.
П.П.Нашият Лидл ще почива два дни и служителките бяха много усмихнати и еуфорични тази вечер  Laughing
Не съжалявай за кафето! Купи си Роса от Билла! Това кафе в ЛИДЛ не е лошо, но е много горчиво, може би е по-препечено.

Защо ще почива вашя магазин два дена? Ако е заради ремонт, служителките едва ли заради това са били в еуфория - те ще си работят и през двата дена и ще пренареждат стока. В Ловеч беше така. Peace

# 473
Отзиви за мъжката блуза да имате?
ММ си купил Л-ка, но му е широка, а в ръкавите - по ръцете. Не е дебел, та се чудим да я връща ли и да взима по-малкия номер, но тогава в ръкавите ще му е като неопрен.

# 474
Здравейте, реших да купя на малката ски панталон и яке, много са хубави. Взех яке, но панталон не намерих в нейния размер. Случайно някой да е обърнал внимание къде има розов 98/104, че в черно и и сиво няма да се комбинират добре с якето?

# 475
Взех пъзел в цилиндъра на синковеца, страхотен е! Три пъти го реди. Кутията е метална, малката веднага й намери приложение и я затъркаля по плочките.

# 476
Аз грабнах вчера една маша за къдрици, но се оказва, че липсват две части. Дали ще ми я приемат обратно?

# 477
  • София
Детските одеала хубави ли са?
Не са от най-дебелите, в смисъл не очаквай че детето ще заври под тях. Купих с картинка на Монстър хай - цветовете и картинката са красиви, детето е щастливо  Peace

# 478
Благодаря!
Ако има с подходяща картинка ще взема
.............
Да похваля лещата Екстра и верото за 65ст

# 479
Аз вчера купих от пъзелите 3 в 1 по 100 части.Хубав е пъзела с 3 различни картинки-за тази цена е супер находка!Добре,че успях да грабна последния....Кафе и аз не успях да купя...Снощи голяма тишина беше в къщи....Моя остана много доволен,че си пие ракията на спокойствие.....защото друга вечер малката е ту на столовете,ту на главите ни качена...Днес ще купува още пъзели...Каза,че ще купи цял вагон,ако в къщи е такава тишина и спокойствие,като снощи....

Общи условия

Активация на акаунт