Лидл ::58::

• 70 946
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
От четвъртък ще има лампи от хималайска сол. Някой знае ли колко килограмови са?

# 481
  • Варна
Детските одеала хубави ли са?
Какви са тези детски одеяла, не мога да ги намеря в сайта.

# 482
В брошурата на детската страница долу в ляво
http://www.lidl.bg/bg/Online_Brochure.htm

# 483
Детските одеала хубави ли са?
Какви са тези детски одеяла, не мога да ги намеря в сайта.

Изчезнали са от сайта. Явно са привършили в магазините.
Бяха поларени с голяма картинка- Кити, Маккуин и др.

# 484
  • Варна
Мда, явно.

# 485
Днес сутринта ходих до Лидл-имаше доста детски одеала..
Но явно не се водят складова наличност и няма да могат да ги пренасочат...затова са изчезнали явно от сайта..

Купих доматки в тарелки, намалени на лев и нещо, айсберг и други дреболийки...

# 486
  • София
Как съм ги проспала тези одеала - някъде из София дали има на Костенурките Нинджа?? Praynig

# 487
Момичета, искам да ви попитам следното - имам подарен комплект от сатен от 2 части в размер L (моя е жълт), но ми се ще да го сменя с нещо по-малко. Дали без бележка - понеже ми е подарен нямам такава, мога да го сменя? Знам от кой магазин е купуван, но бележка нямам Sad 

Успях да направя замяна, макар и без бележка !
Браво на Лидл ! Доволна съм Simple Smile))))))

# 488
  • Mediterraneo
Айсбергът на каква цена е в Лидл в момента?

# 489
Айсбергът на каква цена е в Лидл в момента?

Айсберга е вече нормален като цена, мисля 1,49 лв. Но е на промоция в момента, после пак ще скокне.

# 490
Някой обърна ли внимание на плакатите до касата какво е показано да очакваме другата седмица,  аз съвсем изключих да погледна. Благодаря предварително Simple Smile

# 491
Някой обърна ли внимание на плакатите до касата какво е показано да очакваме другата седмица,  аз съвсем изключих да погледна. Благодаря предварително Simple Smile
Аз мернах азиатска седмица и спортни облекла за мъже.

# 492
Благодаря!
Ако има с подходяща картинка ще взема
.............
Да похваля лещата Екстра и верото за 65ст

За кое веро става на въпрос? Благодаря предварително   bouquet

# 493

Верото е  с марка нещо с Ц /C/ започваше - не е лошо , предпочитам си W5 пред него - от един месец откакто мия с него няма проблем със суха кожа на ръцете ,което се случва с всички останали марки .

Какво открих http://mylookbook.bg/2015/01/3-%D0%B5%D0%BA%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D … %B8-%D0%BF%D0%BE/
 На първо място не знаех ,че хартията за печене е еко , Хартията е обозначена с екомаркировката „Северен лебед“, която получават тези продукти, при чието производство се отделя ниско ниво на вредни емисии.
3) Харията може да се рециклира, да се изгаря безопасно или да се компостира .
 Това веро не съм го срещала .
Органично полуобезмаслено UHT мляко  май си е в постоянен асортимент или се лъжа.  Относно млякото това ухт много не ми допада и си предпочитам домашно / или млекомата /

# 494
  • Варна
това веро /еко/ го пуснаха в седмицата с перилните препарати. доколкото помня имаше само 2 вида, аз си заредих няколко броя нар, другото не ми хареса като миризма /мисля лавандула беше/. иначе като веро е много хубаво.
млякото що така не съм го виждала  Thinking органично какво ще рече, от някакви щастливи крави ли  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт