Лидл ::58::

• 71 011
  • 748
  •   2
Отговори
# 525
  • София
Преди да са пускали женските боксери, които са от утре? 5 бр. за 14лв. Много им се чудя, ако са хубави някой да сподели...

# 526
А сутиените дали са от този вид, който подпираше отдолу в ребрата? newsm78
Ще ми се да взема, ако ми опират пак, пък ще ги връщам...

Ще си взема от тройката потничета, ако са стегнати. Имам едни от стара промоция, много се отпуснаха и увиснаха. Скоро пак пускаха единични в кутийки с тънки презрамки, те са по-стегнати..

Та се чудя и утрешните от кой вид ще са...

# 527
Тези не са стегнати. Аз си купих от предишната промоция, даже са същите цветове и се отпуснаха. Ако си вземаш си вземи по- малък номер, от този който носиш

# 528
Преди Коледа купих какао Кастело - дълго нямаше в асортимента и мисля ,че около ноември го пуснаха пак . Все още имам 1/2 кутия и ще е жалко ,ако го няма пак.
Но този отговор ,който са ти дали е просто чиста бюрокрация и на мен са ми отговаряли така и после дадена стока я има пак в асортимента -явно те нямат информация ,а и не им се занимава да питат .
/Като пуснаха новите видове чай и исках да си купя този с круша -бяха объркали и сложили два кашона един до друг с черен - попитах служителка дали в склада има от плодовите -тя каза просто ,че няма  и няма да има . След няколко дни си имаше . Не си създават излишен труд просто .
 Но има и съвестни служители и съм доволна в повечето от случаите / без тези на националният им телефон Grinning  Там имам чувството ,че си има една назначена точно за мен за да ми казва -няма и не може Grinning . Какъв е тоз моя късмет все на една и съща попадам / аз съм се обаждала максимум 4 пъти / .
 Другото им какао със същият грамаж / и е по -хубаво / е само промоционално.
Интересно ми е защо марката Белбаке се пуска само на промоции .
Що за пазарна икономика е нещо ,което се търси да не се зарежда!?  
Както и да е -има доста неща заради ,които ходя в Лидл .
 В последно време е зеленият чай Лорд Нелсън -великолепен.

# 529
Тези не са стегнати. Аз си купих от предишната промоция, даже са същите цветове и се отпуснаха. Ако си вземаш си вземи по- малък номер, от този който носиш

Аз имам един оранжев, розов и лилав мисля беше третия-те са хлабавите..
Последния, стегнатия, ми е бежов..
Ами аз нося S, то няма по-малки Confused Ако са хлабави, няма да вземам.. PeaceБлагодаря..

# 530
Преди Коледа купих какао Кастело - дълго нямаше в асортимента и мисля ,че около ноември го пуснаха пак . Все още имам 1/2 кутия и ще е жалко ,ако го няма пак.
И моето от тогава, ама почти е свършило, доста го използвам.
Що за пазарна икономика е нещо ,което се търси да не се зарежда!? 
Както и да е -има доста неща заради ,които ходя в Лидл .
За да можа хората да си накупят о няколко бройки, да свършат за 1-2ч и после тука да се жалваме, че не зареждат както трябва #2gunfire Tired

# 531
Ето такива са моите

# 532
Преди да са пускали женските боксери, които са от утре? 5 бр. за 14лв. Много им се чудя, ако са хубави някой да сподели...

Аз имам от предния път. Харесват ми стават за носене Simple Smile.

# 533
А сутиените дали са от този вид, който подпираше отдолу в ребрата? newsm78
Ще ми се да взема, ако ми опират пак, пък ще ги връщам...

Ще си взема от тройката потничета, ако са стегнати. Имам едни от стара промоция, много се отпуснаха и увиснаха. Скоро пак пускаха единични в кутийки с тънки презрамки, те са по-стегнати..

Та се чудя и утрешните от кой вид ще са...

От сутиените взех при миналото им пускане, взех си 85с и ми бяха много малки и стегнати. При други модели които са пускали 85с са ми били добре, та според мен са умалени.  Потници от тези също имам, нося М а тези ми бяха големи Sad.

# 534
Били, благодаря за инфото.. Peace

# 535
  • Пловдив
Момичета, дънките, които ще бъдат от утре, били са пускани и преди в Лидл, имате ли впечатления какви са?  bouquet

# 536
  • София

Аз имам един оранжев, розов и лилав мисля беше третия-те са хлабавите..
Последния, стегнатия, ми е бежов..
Ами аз нося S, то няма по-малки Confused Ако са хлабави, няма да вземам.. PeaceБлагодаря..

аз си взех също преди няколко месеца потничетата като на снимката в по-горния пост. Нося S. По принцип не са много стегнати, не са ми се отпуснали ни най-малко, но са уголемени.

# 537
  • оттам, откъдето започва България
+1 за потничетата с тънки презрамки. Имам черен такъв, малко ми е голям, макар че нося М, но като качество е супер. Цвета и до момента не е избелял а потникът е много приятен на допир.

# 538
  • In the shadows of my mind
+1 за потниците и от мен, на миналата промоция си взех 3 в комплект и не съжалявам.
И +1 за сутиените, взех си 85В и са ми страшно удобни.
В нашия Лидл днес айсберга беше мираж... в понеделник мираж беше и сос Песто Дженовезе... Доста съм разочарована. Утре ще ходя да видя блузите след работа, дано поне те не са мираж  Crazy

# 539
  • София

Аз имам от предния път. Харесват ми стават за носене Simple Smile.
  Благодаря, а памучни ли са...последно запитване  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт