Лидл ::58::

• 71 008
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Преди да са пускали женските боксери, които са от утре? 5 бр. за 14лв. Много им се чудя, ако са хубави някой да сподели...

Аз имам от предния път. Харесват ми стават за носене Simple Smile.
 Благодаря, а памучни ли са...последно запитване  Laughing

Да, в сайта като кликнеш на всеки артикул пише състава

# 541
Днес пазарувах в Лидл и имах чувството, че подготвят магазина за затваряне.
И не е да съм пазарувала късно вечерта, а в обедната ми почивка.
Рафтовете бяха оразни,нямаше никакви клиенти в магазина... все едно бомба беше паднала!
Купих си портокали в мрежа, защото ми хареха, НО !!!
            МЕНИДЖЪРЪТ ИМ СВЕЖЕСТ ДА СИ ПОДАВА МОЛБАТА ЗА НАПУСКАНЕ! ВЕДНАГА!
Имах разплут портокал в мрежичката. Доста разплут!
И ако преди нямаше да обърна внимание на този факт, то след масовата им реклама за "Мениджър свежест" сякаш и моите очаквания се повишиха.
Не знам кой "велик меринджей" реши да подхване тази кампания, но ще е по-добре, ако някой реши да върне щандът с намалените плодове и зеленчуци! Дори там нямаше такива разплути портокали.

# 542
Аз пък влизам да похваля доматите Рома. Чак днес им дойде времето, но са точно по моя вкус  Heart Eyes
И тихичко да кажа, защото пиша от тел. и не мога да смаля шрифта - добре, че не работя в Лидл, щом за един портокал ще хвърчат глави ooooh!

# 543
  • София
+1 за потничетата с тънки презрамки и от мен. Имам от последното пускане - на опаковката пишеше М, после видях, че вътре на самите потници пише S, но са ми точни, т.е. наистина са уголемени. Вече 4 месеца ли станаха нося само тях, прани са доста пъти, но досега не са мръднали  Peace
+1 и за сутиените с презрамки
-1 от мен за боксерките - не са ми удобни... имат ръбче в долната част, което ми се впива много неприятно... Състава на моите пише 95% памук 5% еластан/90%полиамид 10%еластан (това сигурно за дантелата)

Ще погледна дънките, въпреки че такова нещо не съм обувала с години  Crazy Имат ли някаква еластичност?

# 544
Преди да са пускали женските боксери, които са от утре? 5 бр. за 14лв. Много им се чудя, ако са хубави някой да сподели...

Аз имам от предния път. Харесват ми стават за носене Simple Smile.

Памучни ли са или пак изкуствени? Ще чакам отзиви и за блузите, тези, които са по 2 бр.  Peace

# 545
  • София
Отзиви от днес - блузите и тънките пуловери не ме впечатлиха, на картинка изглеждат далеч по-добре. Потниците с дантела ми се видяха от доста лигава рипсена материя и предполагам, че след пране ще станат чували. От другата седмица има симпатични детски дрешки. Излязох си с един чай  Shocked, но пък е добре за бюджета Laughing

# 546
  • Щастлива мама на 3 слънца
От следващата промоция харесах за каката яке. Ама каква материя ли е. Може би четките .

# 547
  • Пловдив
Има ли брошура вече?

А ...чудех се...сега като няма щанд за намалени плодове,какво правят почващите да се развалят?

# 548
  • София
Има! Аз взех от магазина!
Ура! Другата седмица ще се яде патица!

# 549
Страхотни детски дрешки ще има другата седмица, чак ме е яд, че са малки за нас, кецките също  Confused

# 550
  • Варна
Пак за момичета много по-разнообразни неща, отколкото за момчета Crossing Arms

# 551
Здравейте!

Снощи си взех дънки, не са лоши и са доста разтегливи. Попитах на касата дали може утре, ако не са ми по мярка, да ги заменя. Касиерката ме изгледа изпод вежди и ми отговори "Ще видим дали ще може", аз се усмихнах и си тръгнах. Чак след като пробвах дънките, които се оказа, че са ми големи и ми трябва по-малък размер, видях че ми е върнала само ресто, но не и касова бележка. Та въпросът ми е, дали ще ми позволят да ги сменя без касова бележка? И как да стигна до касите с вече платените дънки без да се наложи да ги платя пак? Не ми се е налагало да сменям или връщам нещо до сега и не знам как се процедира.

# 552
  • Варна
Обади се още на входа на охраната или на някоя каса, покажи дънките и кажи, че искаш да смениш размера, мисля, че няма да има проблем.

# 553
# 554
  • София
Моля някой да ми каже дали промоцията със спагетите Барила и Нутелата свърши или е до петък. На сайта не мога да я намеря вече, но имам спомен, че беше до петък.

Общи условия

Активация на акаунт