Лидл ::58::

• 70 995
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Какви цветове са дънките? Тип цигара ли са? Уголемени ли са щом не отговаря номера?

# 556
  • В реалността
Напоследък и аз съм МНОГО разочарована от качеството на плодовете и зеленчуците. Не знам на какво отгоре решиха да се рекламират точно със свежестта им. Предната седмица изхвърлих почти два килограма картофи - отвън изглеждаха добре, но отвътре целите бяха черни. И не са били намалени или по-евтини. Опитах се да избера зелка и моркови, но се отказах. Пълен ужас. А допреди няколко месеца плодовете и зеленчуците гледах все от там да ги взимам. Тази реклама в момента е абсолютен цинизъм!

# 557
Дънките са 4 цвята червен, тъмно сиви, тъмно сини и типичният за дънки. Не знам дали са уголемени, защото за първи път взимам дънки от Лидл, стоят точно като на снимката http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=18488 и са доста разтегливи като материя.

По-късно ще опитам да ги сменя, дано стане Praynig.

# 558
Здравейте!

Снощи си взех дънки, не са лоши и са доста разтегливи. Попитах на касата дали може утре, ако не са ми по мярка, да ги заменя. Касиерката ме изгледа изпод вежди и ми отговори "Ще видим дали ще може", аз се усмихнах и си тръгнах. Чак след като пробвах дънките, които се оказа, че са ми големи и ми трябва по-малък размер, видях че ми е върнала само ресто, но не и касова бележка. Та въпросът ми е, дали ще ми позволят да ги сменя без касова бележка? И как да стигна до касите с вече платените дънки без да се наложи да ги платя пак? Не ми се е налагало да сменям или връщам нещо до сега и не знам как се процедира.
Ще стане. Аз смених един сатенен комплект, БЕЗ касова бележка. Но говорих с 2ма управители (чаках да ги извикат) и с 2 касиерки - на влизане и на излизане. размяната отне  над 20 минути и то заради чакането и обясняването на всеки един поотделно. До края си носиш твоите си дънки с теб, и каквото искаш да вземеш в последсвтие - на касата си тръгваш само с новите. Успех !

# 559
Тези сатенени нощници, които са в брошурата за другата седмица дали са ги пускали и преди, за да даде някой отзиви?

# 560
  • Варна
А блузите как са? На рекламата по ТВ ми изглеждат широки, а не по тялото, така ли е?
От дънките ми харесаха сивите, но пък вече имам сиви, макар и избелени, и тъмносините. За тях обаче се чудя, май малко мастилено е синьото?

# 561
  • София
Ходих за блузите. Не ми харесаха. Странни цветове и комбинации. Материята също не ми хареса. Не са по тялото, а разширени... И дънките не ми харесаха.
Потниците - точно същите, каквито са пускани преди. Също и сутиените - по 2 в комплект. Не съм ги пробвала и не мога да дам отзиви.
Бикините са хубави. Имам от предишна промоция. Леко уголемени са. Да не се перат на висока температура - дантелата се скапва. Също и да се внимава да не се глади дантелата, става твърда и неприятна. Иначе са от много приятен памук и стоят красиво.

# 562
  • София
Таблетките за съдомиялна W5,за които имаше добри отзиви,навсякъде и винаги ли ги има?
Има ли веро от същата марка?Някакви отзиви за него?

# 563
  • София
За потниците с дантела, рипсените, някой с отзив? Прочетох нагоре в темата мнение, че изглеждат че ще се отпуснат, но някои реално да ги е взел?

# 564
Таблетките са от постоянния асортимент и ги има навсякъде.Супер доволна съм от тези всичко в едно.

# 565
  • София
Моля някой да ми каже дали промоцията със спагетите Барила и Нутелата свърши или е до петък. На сайта не мога да я намеря вече, но имам спомен, че беше до петък.
Не съм чувала за промоции до петък, обикновено са до края на седмицата, но ако греша, някой да ме поправи.(или докато се изчерпи продукта)
Днес си имаше достатъчно количество.
Чудя се на уок тигана! Ама тоя лят алуминий нещо ме притеснява.Мнения?

# 566
Стоките на промоция от понеделник са до края на седмицата / освен ако не се изчерпат количествата ,но аз пък мисля ,че всеки ден зареждат нови - имало е случай нещо го няма единят ден -отивам на другият и го има  - говоря за хранителни продукти . /
  Този тиган отдавна го искам .
Алуминият е по -лек материал и се нагрява по -бързо и съответно изстива по -бързо -има недостатък ,ме храната не бива да престоява вътре . Но тук тигана е с тефлонено покритие и алуминият няма досег с храната . Няма риск. Цената му е добра.
 Например чугунените тигани са по -хубави ,но и ужасно тежки .
   Аз си харесах чайника и съда за варене на ориз и те са пускани многократно и моля някой да сподели опит и мнение за тях .
  Най -вече за уока / пада ли му покритието или деформира ли се / аз готвя на газ и там съдовете често се деформират от високата температура / .?
 Никъде не видях в брошурата ,нали е азиатска седмица -  чай -китайски ,индийски или какъвто да е там . Нали има чайник - къде е чаят или аз го пропуснах ?

# 567
  • Русе
Дънките на мен не ми харесаха, не че съм се засилила да си купя, но от любопитство ги погледнах. Червените седяха някак си избелели, сивите и те.
Тук от три дена се пише само за бельо, а днес в Ловеч аз бях единствената жена, която чакаше барабар с 15-20 мъже да отвори магазина, за да купим инструменти Joy 4-5 жени дойдоха може би 5 минути след отварянето и оглеждаха блузите, на бельото никой не се засили.
Днес си излязох само с комплект тресчотка, но за утре съм набелязала хранителни стоки.

# 568
  • ту тук, ту там
yulmana, като видях чайника, веднага за теб се сетих! Simple Smile
И аз се интересувам от уока!
Пижамките и якенцата (за момчета) ми се струват хубави!

# 569
Сутиени - в 9ч цветните бяха разграбени при нас, останали бяха само черни-бели... Намерих един единствен комплект от сив и червен, но не моят номер /85С, а 85В/, взех го, мерих, но ми е малък...ще ги връщам..

Взех си и тройка потничета цветни, едвам намерих S-ка, мерих ги, пасват ми, не ми се струват отпуснати, стегнати стоят..

Взех и двойка блузки-розова и на черти със зелено на яката - материята е много мекичка, приятно трико, леко ластично, не от най-тънкото...прилепват идеално по тялото. пак едвам намерих най-малък номер, беше обрано..доволно.

Тънките пуловерчета - изглеждат приятна материя, но незнам дали ще са по тялото. Розовата изглежда широка, не по тялото, зелената и тя, а на райетата-съвсем, те са и с ластик отдолу...въздържах се на този етап от тях..

взех си и четка за коса-доволна съм също, даже се чудя дали да не взема още една, ако има останали, защото имаше само2-3 бройки, пък за 3 лева и от китаеца не са по-хубави...

Общи условия

Активация на акаунт