www.feelunique.com - 13

• 78 578
  • 780
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Днес получих поръчка, изпратена на 21.01. Много ми е странно как едни пристигат толкова бързо, а други се губят със седмици  Thinking
Желая на всички скоро да се похвалят с пристигнали пратки  Hug

# 61
  • София
Чакам поръчка от 22,01 и нямам търпение да идва. Дано имам твоя късмет и утре да е при мен.

# 62
  • София
Любима марка- Гарлен.
Даже не се стърпях и в понеделник поръчах Бейби-глоу от новата колекция. Видях цветовете на живо в Германия и да ме пита човек защо не го купих оттам, а сега ще треперя за поръчката.

# 63
  • София
И моята поръчка с компактните метеорити от 21ви дойде Simple Smile

# 64
  • на последния етаж
Май няма действащ код в момента?  Thinking

# 65
  • София
Любима марка- Гарлен.
Даже не се стърпях и в понеделник поръчах Бейби-глоу от новата колекция. Видях цветовете на живо в Германия и да ме пита човек защо не го купих оттам, а сега ще треперя за поръчката.
На летище ли ги видя? Същата ли е цената като във ФЮ? Това чакам, поръчах ги насляпо.

# 66
  • София
Любима марка- Гарлен.
На летище ли ги видя? Същата ли е цената като във ФЮ? Това чакам, поръчах ги насляпо.

Гледах ги в Дъглас в Германия, но не проверих цената там. Като цвят взех втория, защото първия ми се стори много светъл, все едно няма нищо на лицето.

# 67
  • София
Аз взех цвят 1, но като дойде и преценя как ми е мисля и 2 да взема. Simple Smile

# 68
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
има допълнително -10% на продукти в разпродажба "saleonsale10"

# 69
  • Варна
Благодаря за темата  bouquet
Не съм избрала любима марка!

# 70
И моята поръчка от миналата седмица дойде Peace

# 71
  • София
има допълнително -10% на продукти в разпродажба "saleonsale10"
Имам мейл за  -15% "saleonsale15" Peace

# 72
  • София
И моята поръчка от миналата седмица дойде Peace
От коя дата ти е?

# 73
Мисля, че на 21-ви я пуснах, на 22 я шипнаха Peace

# 74
  • София
Като моята, но моята още я няма. при мен обикновено отнема около 2 седмици. По - рано май никога не ми е идвала.

Общи условия

Активация на акаунт