www.feelunique.com - 13

• 78 578
  • 780
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Пазарувам почти само на намаления или кодове и играта с любима марка май се обезсмисля Simple Smile
Подкрепям казаното и не веднъж съм се чудила, къде е смисълът, като абсолютно най-неизгодно излиза да пазаруваш по опция- любима марка. Thinking

Имаше някакъв действащ код за намаленията сега или бъркам? Thinking Освен този за 40 паунда.

# 31
  • София

Имаше някакъв действащ код за намаленията сега или бъркам? Thinking Освен този за 40 паунда.

HAPPYHAIR15  - до края на деня  Peace

# 32
  • гр. София
Не е безмислен кодът за любима марка. Новите лимитирани колекции се изчерпват със скоростта на светлината, а когато ги заредят обикновено няма код за отстъпка и на мен не ми се рискува да почакам ден-два.

# 33
  • Велико Търново
Благодаря за новата тема  bouquet
Моята любима марка в момента е Герлен.
Сменям ги на всеки 6 месеца, в зависимост от това какво искам да поръчам Wink

# 34
  • София
Аз нямам любима марка, винаги пазарувам с код за по-голяма отстъпка или някакво намаление и ми излиза много по-изодно.  Peace

# 35
Моята любима марка е Керастаз - но това е от времето, когато откриха тази опция за любим бранд. По инерция си стои, защото продукти за коса изобщо не пазарувам от ФЮ вече; има по-изгодни сайтове. Вероятно ще я променя на Герлен.

# 36
  • София
Благодаря за новата тема!   bouquet

Моята любима марка в момента е Диор, но отдавна не съм я сменяла и сигурно ще го направя на Герлен.  Peace

# 37
Аглая Епанчина, ще споделиш ли кои сайтове ползваш за продукти за коса?  Praynig

# 38
  • Варна
 Към момента нямам любима марка, по-точно много отдавна не съм избирала.
Много ме дразнят от сайта , че им стоят някакви намаления  от - 50% , а артикулите ги няма от поне месец и вероятно няма да ги заредят на тази намалена цена .

# 39
Аглая Епанчина, ще споделиш ли кои сайтове ползваш за продукти за коса?  Praynig

В ЛФ излизат по-евтино, защото много често пускат 20-процентови кодове за намаление (но пък пратките често се губят, така че и този сайт избягвам в последно време).

Много съм доволна от enzo - имаше някакви съмнения за автентичността на продуктите по едно време; но специално продуктите за коса са напълно наред; сравнявала съм с тези, купени от ФЮ. Там Керастаз например излиза доста изгодно.

# 40

В ЛФ излизат по-евтино, защото много често пускат 20-процентови кодове за намаление (но пък пратките често се губят, така че и този сайт избягвам в последно време).

Много съм доволна от enzo - имаше някакви съмнения за автентичността на продуктите по едно време; но специално продуктите за коса са напълно наред; сравнявала съм с тези, купени от ФЮ. Там Керастаз например излиза доста изгодно.
Тъкмо за това влизам да питам  Embarassed Имам отстъпка 5 лири от 20 за рожден ден, но не мога да намеря за какво да го използвам, т.е ще бъде за продукти за коса, но не мога да намеря такива, които са по-евтини тук от Ензо и тогава отстъпката ми се обезсмисля.  newsm78
Тази отстъпка за РД комбинира ли се с други?

# 41
Не се комбинира. Но аз не бих изпуснала такава отстъпка (за рожден ден); бих си купила някое червило например.

П.П. Всъщност, ако продуктът е намален, може и да стане комбинацията с код за рожден ден. Идеята ми беше, че не може да използваш два кода.

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 11:35 от Аглая Епанчина

# 42
  • София
Благодаря за темата   bouquet Любимата ми марка е Керастаз, сложена по инерция и аз не знам защо , нищо на тази марка не се отразява добре на косата ми  ooooh! Вероятно ще я сменя с Ритуалс през април.

# 43
Благодаря, Аглая!   bouquet

# 44
Не се комбинира. Но аз не бих изпуснала такава отстъпка (за рожден ден); бих си купила някое червило например.

П.П. Всъщност, ако продуктът е намален, може и да стане комбинацията с код за рожден ден. Идеята ми беше, че не може да използваш два кода.
Благодаря   bouquet Гримове не ползвам, ако ще се възползвам, ще е козметика за коса.
Харесах си комплектите на Редкен и Осмо от зимното намаление, но сигурно няма да ги има вече, въпреки че пише In stock

Общи условия

Активация на акаунт