Януарска рожба гушка мама, няма радост по-голяма

• 43 901
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Моя принц не ще да сучи и се изцеждам.Нямам много кърма и вечер се налага да се дохранваме с Нан 1.Вчера имах среща с консултант по кърменето,докато беше в къщи беше добре цоцна си малко и заспа,но като си тръгна консултанта-едно пищене едно чудо и пак си минахме на шише.

# 106
  • София
Здравейте мами!
Всички ли родиха вече? Няма кой да пише в темата, явно често се сменят памперси... Hug

# 107
Аз мога и всеки ден да пиша, но още не мога да се похваля с бебче. Чакам и това си е.

# 108
Аз мога и всеки ден да пиша, но още не мога да се похваля с бебче. Чакам и това си е.

Отивай да изкачваш стълби, ако не ти тежи много.два дни преди да получа контракции циркулирах постоянно между първия и осмия етаж в блока - изкачване, слизане, изкачване, слизане: )

# 109
Здравейте, как сте?

Едно въпросче, някоя от вас давала ли е или ще дава ли ваксината срещу Ротавирус?

# 110
Деси, как успя толкоова много да стимулираш лактацията или просто така си дойде с литрите кърмата  Shocked Peace Аз не смятам да давам ваксината срещу ротавирусна инфекция. Ния, говори ли с педиатъра - той какво мисли за нея ? Simple Smile

# 111
Емел, скорошно и леко раждане! Доколко дни след термина ще чакаш да тръгне нормално?

Аз донякъде завиждам на тези, които имат много кърма, донякъде , защото ми е ясно, че може и да е проблем, но аз нямам много, а този път дори не чувствам да е и колкото беше втория път, та не знам колко ще се кърмим. Иначе кърмя на поискване, нощем тя си прави една по-дълга пауза към 5 часа, аз не я будя.

# 112
И аз в болницата изкачвах  и слизах по стълбите,но нямаше никакъв ефект.Просто моето бебче беше много високо.
За ротавироса ще ми е интересно да прочета мнения.

# 113
Педиатърката е по хомеопатично настроена и не я препоръчва особено, но разбира се оставя на родителите да си преценят, тя по-скоро ни информира.

# 114
Емел, скорошно и леко раждане! Доколко дни след термина ще чакаш да тръгне нормално?

Днес правиха запис на тоновете в болницата. Бяха отлични и ме пратиха вкъщи със заръката в понеделник да отивам пак и да очаквам, че е много вероятно вече да ме задържат там. Дано до тогава си тръгне само, че вече съм минавала през това чакане в болница и не ми се иска пак да става така.Щерката я преносих с 12 дена, та сега съм в дежа вю.

Verakruz, не знам дали изобщо ще има ефект при мен качването на стълби. Аз не съм се спряла и до сега да излизам с количката с малката из квартала, а тук баири колкото щеш. Задъхвам се, изморявам се, заболява ме кръст, та чак се схващам от това, но нито веднъж не съм си докарала контракции по този начин.

# 115
Момичета... Sick помощ!
Днес цял ден ме боли зверски под мишницата едната гърда. Пробвах да се изцеждам, да нагрявам с кърпи и горещ /дори врял/ душ 15 мин, но нищо - боли си ме. На напипване не е твърдо и няма бучки! Не знам какво става! #Crazy newsm78
Възможно ли е да ме боли по друга причина освен запушване? newsm78
Какво да правя... Sick

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 20:11 от GGM

# 116
vanchetoo да ти призная честно (знам че ще прозвучи егоистично и много много гадно ) не мислех че ще имам кърма и не съм го и желала , защото ме плашеше кърменето тъй като зърната ми от преди това са свръх чувствителни ,бяла съм много с розови лигавици което е предпоставка за проблеми от това естество.в болницата нямах грам кърма ,само коластра и то малко и в деня в който се прибрахме ,вечерта гърдите ми станаха 3пъти по-големи , болезнени . и от този ден до ден днешен съм крава .

mimche не сме за завиждане , аз вече препълних фризера и сега си хвърлям кърмата която остава , ходя на нагревки заради запушванията а болките от препълнени гърди е неописуема  #Crazy

# 117
GGM  как те боли , мен ме болят и двете подмишници като боцкане и то почти през цялото време ,освен непосредствено след изцеждане

# 118
да пусна и една снимка на моето съкровище
https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10206001141213540& … ype=1&theater

# 119
GGM  как те боли , мен ме болят и двете подмишници като боцкане и то почти през цялото време ,освен непосредствено след изцеждане

Като натъртено ме боли...Когато се напълни - още повече.

Общи условия

Активация на акаунт