Януарска рожба гушка мама, няма радост по-голяма

• 43 899
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
В този ред на мисли аз съм в майчинство от началото на април, в средата на май счетоводитеката ни е подала документи за април ( аз ги получих за подпис и иги върнах) , но до 21,22 май нямаше пари  за май месец, след това не съм гледала,  смс не получавам, все пак до края на май дали ще получа пари за април?

# 676
Аз мисля да започна с каша на Хипп , лека нощ ... педито каза че е хубава и да я смесвам с АМ и да давам вечер преди сън

# 677
Току-що и аз получих смс за преведено майчинство с дата 02,06,15 ..... не знам какво става тези пари за кога са за юни или за май ... преди няколко дни пък имах преведени 54 лв пак от НОИ 05,26,15 ей с тая дата ... незнам кво става и какви са тези разпокъсани преводи в различни месеци  ooooh!  newsm78

# 678
  • гр.Пловдив
За май бе душа,няколко поста назад ми го разясни аполония  Laughing а тези 54 лв.явно са ти били непреведен остатък от болничния,който е влязъл в друг месец мисля.
Моя малчо от няколко дни напира да сяда,слагам го в шезлонга,а той прави коремни преси  Laughing

# 679
хааааахахаха и моя малчо е същата картинкаааа Simple Smile слагам го в шезлонга и почват едни коремни преси едно чудо ... Simple Smile ама лошото е че като направи десетина и започва да връща от свиването и напъването ...   Thinking страшна работа ей  Joy много са сладки Simple Smile хм , демек Деситке юни ще ни преведат 2 пъти пари и за май и за юни ахаххах  newsm78

# 680
  • София
Daniviv,
За мес.юни ще получим парите в началото на мес.юли Wink
Моята девойка е доста злояда и доки каза да давам оризова каша следобяд и зеленчуково пюре на обяд, ще пробвам тези дни, а плодовите да продължавам между храненията.
Тя от отдавна е само на 4 хранения и за последния месец е наддала малко - 380 гр.

Grim Reaper,
Виж с ПИК кода кога документите ти са постъпили в НОИ, графа - Вх. № и дата на представяне на документа в НОИ.
Според мен счетоводителката ти е за бой, защото много ти е забавила документите.
Аз съм в майчинство от 30-ти април, но ги пипълних и дадох на работодателя ми средата на мес.април, даже ги искаха до 16-ти април да съм ги изпратила. Сега виждам, че са ги занесли в НОИ на 04-ти май.
И средата на мес.май имах превод на пари само за 1 ден от мес.април, защото последния болничен ми свърши на 30-ти април.

# 681
apolonia За този ПИК код трябва да отида лично до НОИ, или бъркам?

# 682
  • София
Здравейте! Аз също съм майка на прекрасно януарско бебе - Боян, роден на 06.01.
Той е уникално кротък и мил и единственият ми проблем с него е храненето. Още от самото начало не цокаше достатъчно, а на месец и малко почти се отказа. Изцокваше 40-50 мл., спираше и ревеше, ако му се предложи другата гърда и изобщо не се сещаше в близките 3-4 часа. В крайна сметка се предадох и започнах да се цедя и да храня с шише. Така сме и до сега.
При него няма такова нещо да си изпапка всичко накуп - изяжда половината и спира, след час-час и половина изяжда остатъка  Crazy Та храненето е голяма мъка. Иначе все едно няма бебе, даже комшиите се чудят, че не се чува плач.
На последната консултация беше 6,7кг., 67см.
Нямам търпение да го захранвам, че вече не издържам с това постоянно цедене и се надявам да потръгне добре, че да поразредя млекодоя  Mr. Green
И на мен днес ми преведоха парите  Money

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 19:41 от gracycat

# 683
Привет, gracycat! Да ти е жив и здрав Боян Simple Smile
Завид за кроткото бебе, моя е кротък, когато спи, в момента е като тазманийско дяволче в креватчето си, ръце и крака във въздуха, когато не си тъпче ръцете в устата, де, редовно се превърта по корем, разперва ръце и крака и пищи от радост, две минути по-късно реве, защото не знае как да се върне по гръб  Grinning Иначе суче добре, предполагам, май е над 70 см. , около 8 кг.

# 684
  • гр.Пловдив
http://prikachi.com/images/582/8142582p.jpg
ето го моя как се забавлява,йога или глад - въпрос на гледна точка  Laughing

# 685
Десита , голям сладур е Simple Smile  newsm03 да ти е жив издрав, моят Виктор още неможе да си стигне с крачето устата иначе вече сме на 4 месеца и половина тежи 7.500 и е 63см Simple Smile понякога се прави наинтересен за млякото но което е от бурканче го яде лакомо да чукам на дърво Simple Smile

# 686
Сладък йога, и нашия си тегли крачетата към устата, но не ги хапва Simple Smile
Daniviv какво мляко от бурканче?

# 687
Десита голям сладур е малкия. Да ви е здрав и много послушен.   Тео е голям инат и като не стане неговото... мале, мале.  Crazy С пюретата е добре, но започна да се буди нощем по два пъти. Опитах да му давам само вода, но не става -  гладен си е. Може би се дължи на болките от зъбките, незнам... Надявам се скоро да го отуча...

# 688
Grim reaper , имах в предвид, всичко което е в бурканче (пюрета )  Wink  Laughing много ги тачи , сега му давам картоф с тиква , леле-мале ... хаха от утре започвам да му замествам едно хранене с цяло бурканче вече , но мисля все пак да сталам и 30мл АМ защото 125гр мисля че ще  му идва малко  newsm78

# 689
Ясно Daniviv, понеже още беб е само на мляко и затова се зачудих.
Нашия малчо  от няколко дни е кисел нещо, от време на време не иска да спи, в креватчето рев, в столчето за кола рев ( слагаме го понякога за пет минутки да си играе с играчките, които сме вързали на дръжката), на нашето легло рев, само на ръце мирува  #Crazy А вече е голям и тежък да го разнасям с часове... Няма температура, не е болен, няма зъби, ака си редовно, дано е период, които ще мине бързо!

Общи условия

Активация на акаунт