Модни консултации - 12

• 70 788
  • 765
  •   1
Отговори
# 420
  • София
И това е потур. Имам подобни дънки.

Пробвай нещо с висока талия. Примерно...http://www.hm.com/bg/product/52598?article=52598-A

# 421
  • В полите на Пирин планина
За нисък и закръглен човек / аз съм с подобни характеристики  Mr. Green / - изчистен прав панталон, за предпочитане в по-тъмен нюанс - черно, тъмно синьо, сиво, бордо .... и  с добра еластичност, за да не описва твърде много сланинките  Flutter

Скрит текст:

# 422
Може ли за мнение за това кожено яке,искам да си купя за пролетта кожено , и сега из сайтове търся, ето за това newsm78

http://www.fashiondays.bg/p/cognac-brown-tight-fit-jacket-%D0%96 … 353428-1/?lt=cart
В Крайна сметка го поръчах от fashiondays Grinningдано не са налага да го връщам и да ми допадне наживо Grinningдали ще си ходи с черен елегантен панталон или с дънки повече newsm78

# 423
  • Berlin
Благодаря!
Аз бягам от скини и слим неща като дявол от тамян. Laughing А иначе ми се иска нещо шаренко да си взема. Mr. Green За съжаление при правите кройки липсват интересни принтове или шарки или поне аз не съм попадала в магазините.

# 424
Дели, това яке е голяма грешка  Peace. Изглежда евтино и с не особено добра кройка.   bouquet Peace

# 425
Имаше от Moringa предложение да споделяме решенията си след модните консултации тук. Ето от мен.

Една риза, която реших да нося като рокля:
Скрит текст:

И клинът, определен от колегите ми като магистрален:
Скрит текст:

# 426
  • София
Strept, каква идея ми даде за една моя риза и ботуши!
Клинът е...труден. Но с тези дрехи определено не стои магистрално.
Аз пък много че чудя за лъскав/кожен клин, даже си намерих много изгоден, обаче не мога да реша.

# 427
  • Belgium
strept, както бях писала и преди, чудесен е клинът. Аз имам два подобни, макар и по-изчистени и ги нося много особено с плетени едноцветни рокли или тънка дълга блуза+овързайз жилетка.  Laughing

# 428
С какво бихте комбинирали тази рокля. За ежедневно облекло, за офис? Ще ми е студено само по нея, а не знам какво да сложа отгоре... жилетка, пуловер и какви...

# 429
С какво бихте комбинирали тази рокля. За ежедневно облекло, за офис? Ще ми е студено само по нея, а не знам какво да сложа отгоре... жилетка, пуловер и какви...
Обемен Шал.. струва ми се, че тя е от плат и ако сложиш жилетка или пуловер няма да е някак си добре. Бих ти предложила и късо дънкено яке, но няма да стане за офис.
За мен варианта е шал.

# 430
  • Варна
strept, съчетанието на ризата, като рокля ми харесва, но бих й сложила тънък колан. Така ми е безформно и изсулено, едно такова.
Ботушите плюс тези чорапи, също много ми харесват Simple Smile

# 431
  • по пътя
strept не се обиждай, но първата ми асоциация като видях ризата е на болен избягал от болницата по пижама.Не зная как с колан ще седи, но някак босите крака , ботуши и риза не ми харесва как стои като общ изглед.

# 432
Lunno momiche, психиатрична си пропуснала пред болница:)) Не се обиждам, разбира се. На мен така изсулено ми харесва, не знам то в движение изглежда по-различно отколкото на снимката,
Miss Noir. А дънкова риза-рокля  имам с коланче подобна

Та тази ми се носи по друг начин Simple Smile

# 433
@wantmenow
Мерси, идеята е супер Simple Smile

# 434
strept, тази риза така бих я носила със сандали.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт