Искам да кажа ... (21)_26.01-01.02

• 56 743
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 240
Като сме на здравна тема да си кажа, че ПАК  ще ми оперират пръста smile3514 А как боли именно пръст не искам да си помислям. Тези месеци явно ми върви на операции - миналата година по това време беше първата smile3511

# 241
Я и аз да се включа на музикална вълна. Слушам Вечерай Радо, но не разбирам израза За мен да гацйор,. Някой може ли да ми даде жокер.  Blush
За мен да галчот, тоест за мен да говорят. Любима песен!

# 242
На тебе бая ти се насъбра. Дай да го строшиме тоя карък някак си.

# 243
Давайте, които сте на късмет, кадем, и незнамощекойсинонидаизползвам намесете се с добра мисъл, че скоро ще ви пиша от някоя лудница, честно!

# 244
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Коя "Вечерай, Радо" слушате? С цигулката на Веско Пантелеев ли?
Аз тази я обожавам, но винаги ме разплаква.

# 245
  • HH
Точно тази Светалчо, но понеже слушам от тубата само слушам, без да гледам, че иначе и аз се разплаквам Wink

# 246
И мен, и като знаеш историята на клипа, как да не ревнеш.

# 247
И мен, и като знаеш историята на клипа, как да не ревнеш.

Аха. Точно.
Но се радвам за него, че сега отново е щастлив. Много го обичам!

# 248
  • София
Здравейте, момичета. Аз пак тръгнах командировка, та сега в колата ще насмогна да ви прочета.
Стейси Грей, със свекърва ти много се смях.
С тоя ликьор и на мен ми събудихте интереса, та като се прибера ще мина да взема. Не че обичам много, ама за дегустация Simple Smile, че трети ден му се каня.
Джули, лека операция!
Нино, не мога да я намеря историята с гинеколога, може ли линк? Майка ми като влезнала да ражда  сестра ми, докторът, който влезнал да й провери разкритието се оказал двуметров негър, с огромни ръце. Тя ревнала и тръгнала да бяга Simple Smile. После станаха първи дружки с него де.
Аз да ви кажа в помеделник и вторник си взех отпуска, та си взимам децата и си заминавам на вилата с тях. Мъжа ми имал мач в неделя-обясних му, че ние с децата въобще не искаме да пречим на плановете му, че той чак в неделя искаше да тръгнем. И не знам какво ми подскача, при положение, че много добре знае, че ще си пропусне мача  Laughing

# 249
Цвети,темата се казва" Какво обличате,като ходите на гинеколог?"  Flutter

Джули21, стискам палци тази ти операция да е последна  Peace

# 250
  • София
Я и аз да се включа на музикална вълна. Слушам Вечерай Радо, но не разбирам израза За мен да гацйор,. Някой може ли да ми даде жокер.  Blush
За мен да галчот, тоест за мен да говорят. Любима песен!
Да си кажа, че и аз като Катя чувам гацйор/гацьор и бях полудяла каква е пък тази дума. Песента е уникална, но много рев рева на нея.  Blush

Джуле, и пръст ли бе, душа, това пък от къде ти дойде??? Че и втора операция. Давайте тук нещо да ти баем ли, или там каквото се прави, че не съм наясно, да приключиш каръшката серия.

# 251
Тони, който носи 41 номер обуща, така му се пада Tired

Даже не съм убедена дали не е галчьот, както и тьонка снажка, родопския е такъв, напевен и ''гальовен'' език. Както е '' на стол да сьодна, тебе да гльодам...''

# 252
О, Джули, ама ти пръст на крака ще оперираш...Моят син много патеше от това, два пъти го оперираха, пръстът все забираше и накрая се излекува с обувки с голямо бомбе, имаше такива, Док Мартинс, ама за момиче не са подходящи...
Стискам палци да мине леко.
А за каръщината съм чела, че в никакъв случай не трябва да си казваш "голям съм карък", "нямам късмет" и пр. такива неща, а да го обръщаш на майтап (колкото е възможно, де) и да си мислиш, че е случайност и няма да се повтори. 

# 253
Светълчо, 2-ра година на майтап го обръщам, но толкова станаха патилата, че ми е все по-трудно и шегата взе да ми нагарча...На мен ми е деформиран самия палец и травмиран нокътя, та освен костта ще махат май и нокти....Бе чудничко. Tired Толкова операции имам, но как боли пръст....ще си припомня smile3515

# 254
  • София
Lucie, и ти ли с тоя "бейлис".  Joy Вчера се засрамих и днес съм от трезва по-трезва.
Кралица Марго пише на него, ето го:
Скрит текст:

Що се засрами, бре  Laughing, много си е хубаво, па и работата ми спори повече с малко блясък в очите Laughing Ставам една контактна, словоохотлива, убедителна  Joy
Само не знам как ще го съчетая с вчера започнатата диета, да не си кажа пак "айде от другия понеделник", щото съм така от седмица на седмица...  Twisted Evilот 1 януари
Джулия 21 - съчувствам ти искрено, баба ми казваше че най болят зъб, пръст и г*з. Дано мине леко Hug

Общи условия

Активация на акаунт