Искам да кажа ... (21)_26.01-01.02

• 56 889
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 540
Е, не, вече умирам от смях! Пуснах сега търсачка да прочета кои са тези недоразумения и първото заглавие, на което попадам, е: "Тотално падение в Мис Плеймейт 2015! Простотия, целулит и перверзия ще ви оставят без думи", а първото изречение е "Парад на целулита и увисналите дупета". Ужас, така ли се пише вече? Че плеймейтките може да не са първа прелест, сигурно е вярно, но какво кара един журналист, макар и лайфстайл журналист, да обижда като циганка? Наистина оставам без думи.

# 541
Аз пък се радвам, че разгледах  снимките, защото вече имам самочувствие   bowuu

# 542
Добро утро!

Пия кафе, ще се живей!

# 543
Янечек, аз отдавна не свързвам професията "журналист" с притежанието на приличие и морал. Даже така са ми паднали в очите напоследък, че са ми най-най-долу в обществената верига. То  за сеира са склонни невиждани глупости да напишат, друг е въпроса, че често изнасяната информация няма нищо общо с истината.

Надявам се от списващите тук да няма журналисти.

# 544
В статиите най-много ме дразни, когато има правописни грешки. Ако някой обикновен човек допуска грешки - подминавам, в бързането сигурно и аз допускам, но за човек завършил журналистика, ми се струва недопустимо да не си прегледа материала преди да го публикува.

# 545
Добър ден, от лекар идваме, Жаклин с бронхит ПАК, ще откача наистина! Сутрината ми напарви спазъм със затруднено дишане, акълът си изкарах и беж към болницата, добре че е на 300 метра от хотела. Модерна работа чисто, ново, луксозно, ама дерат по три кожи. Бах тоз преглед- 100 долара Shocked
Всъщност в цената влизаше- теглене, мерене, кръвно, температура, с нещо на пръстчето не разбрах какво мерят, снимка и направиха, пак за да изключат пневмония. Те това- 100 долара. Лекарствата поне са евтини, една сестра ходи по нас през цялото време, вода ни сервира, кафе. Докато слезем от третия етаж на касата ни чакаха лекарствата и всички докуемнти на детето. Уж имаме застраховки, но не знам дали ще покрият такива услуги. Да се оправи, майната им на парите, изписа пак АБ, каза батерия било някаква, от снимката се виждали точици някакви. Питах дали не е астма, има подобни симптоми, лекарят каза, че преди 3-3.5 г не може да се постави точна диагноза, така ли е? Инхалации изписа, сигурна съм, че приготвих инахалатора от къщи, но явно не съм го пъхнала в куфара в крайна сметка, няма го, купих нов Омрон, много малък и безшумен, не е, като другия- 150 лв. След три дни пак ще я водя, това се казва с деца на море. Много нерви събрах днес! Поне дишането й се нормализира, който е имал дете с пристъпи ме разбира, на другите не пожелавам хич и да знаят за какво им говоря!
Няма и седмица откак спря Панцефа... Сега пак АБ, отрови се това дете от лекарства. Уж на топличко, уж море, тя пак болна:( Та вместо на плаж, по болници, да си пикая на късмета Crossing Arms

# 546
Много от тях не са завършили журналистика, даже нищо не са завършили. Имам познат, който е бивш полицай (дисциплинарно уволнен), но сега е журналист. Бивша барманка е притежателка на популярен скандален "новинарски" сайт, който определено не е за чувствителни любители на граматиката.  Mr. Green

# 547
  • София
....а житейският път на жената е следният: ядосвам татко, ядосвам мъжа си, ядосвам зетя....  Laughing

Много добро  hahaha

Жаки - да се оправя малката  Hug

# 548
JACKLIN*, ужасно ти съчувствам!
И за разправиите с болести и АБ.
И за ларингоспазъма - моята малката от време на време ги прави и е  някакъв кошмар. Всеки път ни изписват противоалергично, уж за по-лесно преодоляване. На вас изписаха ли такова? Някой път и до Урбазон сме стигали - обаче помага. Последния път с помпичка кортикостероиди се оправихме. А още по-напоследък ползваме хомеопатични и да не казвам голяма дума - май имат ефект, в събота се опита да измени гласа / началото на спазъма/, но веднага атакувах с хомеопатичните и се размина.
За инхалации с Вентолин знам, че много помагат, но не сме правили ние. Разбира се, Вентолина задължително трябва да се дозира от лекар, защото е мн опасно лекарство.
Един бабешки метод, който на нас ни помага - топло прясно мляко с карамелизирана захар. Смекчава се някак гърлото от него. Карамелизираш лъжичка захар и наливаш вътре чашка прясно мляко да се разтвори карамела.
Дано ви минава бързо.
След АБ помисли за някакъв имуностимулатор. Аз последните години давам Коластра и съм доволна.

# 549
Леле, Жаки, дано се оправя бързо малката!  Hug Само по себе си е лошо, а на почивка и в чужда страна, хич не ми се и мисли, но ще мине бързо, щом полагат такива грижи, наистина майната му на парите.

Аз ви чета, но хич не помня пиша ли или си оставам само с намерението  Rolling Eyes Малко е лудница.

Белинда, оправяй се и ти. Аз се надявам да не ме лепне, защото по друг повод вече над месец пия ударни дози имуностимулант някакъв и отделно сутрин с тия смутита, та се надявам да ме подмине  Rolling Eyes

Сутринта отидох до Лидл за пижама и евентуално за чаршафи... и излязохме със ски екипировка. А не караме ски?! Аз даже на планина не ходя, защото ми е студено! Не искам и да знам какво ме прихвана, че се съгласих... освен, че вече закъснявах с час за работа и по-добре да ги бхя взела, отколкото да дойда по обяд.

Довечера ще ходим до нашите да ги видим и да нагушкам котките за една вечер, ама ще ги смачкам (котките де, не нашите  Laughing).

# 550
Аз като имуностимулатор съм давала Изопринозин.
Жаки, дано се оправи бързо малкото човече...

# 551
Жаки, не че ще те успокоя, но в последните години сигурно няма дете, което да не е правило пристъпи и да не е било на инхалации. Въпросът е, че и много деца развиват астма изцяло поради грешно лечение и лежат на съвестта на лекарите, които са ги докарали до това състояние. С големия ми син съм преживяла толкова много безсънни нощи заради пристъпите и свиркането в дробовете, така че те разбирам чудесно. Сега е здраво и силно момче, което боледува съвсем рядко, изцяло благодарение на на мен и моите усилия да го измъкна от порочния кръг - болест-спазми-антибиотик+противоалергини+бронхоразширители+кортикостероиди, ако бях слушала лекарите, щеше да е почнал Сингулер още на 5 и вече да е един млад астматик със сума ти ограничения, произтичащи от болестта.

# 552
Бързо оздравяване на болните!
Пазете се от грипа (как ли става това?), че бил свиреп.

Жаки, много ѝ се насъбра на малката ти кукла. Hug Наистина помисли за някакъв имуностимулатор.

# 553
Добро утро! Много съм зле със светските клюки аз, от време на време се зачитам в звездните компромати, от там разбрах коя е Николета, а разните му там Златки, Анелии, Алисии и пр. са ми толкова еднакви, че изобщо не ги различавам една от друга.

Искам да кажа, че напоследък не ми се работи. Обичам си професията по принцип, а с работата извадих голям късмет, всичко е наред, от нищо не мога да се оплача, но някак ми омръзна. Загубила ми се е емоцията, тръпката, устремът, не мога да се развълнувам от поредния интересен случай, мотая се, буквално работя за парите в момента. Имам чувството, че нямам какво повече да получа и нямам какво повече да дам. Кофти усещане. Работи ми се нещо друго, съвсем различно, нещо за душата.   

Жаки, да се оправя малката бързичко! Белинда също.

# 554
  • София
Жаки, а аз така се зарадвам като видях, че си писала, а то бърборанка-сладуранка е болничка. Да се оправя бързо и да ви/ни весели в най-скоро време.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт