Искам да кажа ... (21)_26.01-01.02

• 56 890
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 705
Джой,къде се изгуби?  Hug

# 706
Видях клипа. Аз съм Swinging Sixties, понякога ставам Heroin Chic.

# 707
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не ви смогвам на темпото и само надничам по нощите, без да пиша Hug

# 708
И ти като Антигона се по нощите се появяваш! Поне идвате от време на време и това не е малко  Laughing

# 709
'ми те караконджолите посред нощ излизат, Бела  Laughing

# 710
  • Euskal Herria
То става като в оная реклама: "Ееее, събрахме се..."  Joy. Само ракията липсва  Joy.

# 711
Подай дамаджаната там...  Laughing

# 712
  • вятър в маслините, вятър над хребета
'ми те караконджолите посред нощ излизат, Бела  Laughing
Joy
Ха наздраве!

# 713
Яна с нейния аватар и брой мнения е същинска Шехерезада тая вечер  Laughing

# 714
  • Euskal Herria
Ха, чак сега видях  Joy. Ами човек без работа и без сън - рови из нета и драска от време на време.  Mr. Green
Та... барът е отворен, черпя  Joy. Давайте поръчките!

# 715
Ахаааа сгащих ви  smile3508 я да видим защо не спите?Антигона да не ми излиза с номера,че учи  Naughty

# 716
Аз да доразбия още малко кифленския образ - алкохол не пия  Laughing Няма Ариана, няма Моет  Stop
Антигона сега не учи. Седна малко да види какво става из форума, защото досега готви винен кебап. Понеже първия, който сготви към 21 вечерта го изяде целия сама, пък се оказа, че майка й не фотосинтезирала...

# 717
Ахаааа сгащих ви  smile3508 я да видим защо не спите?Антигона да не ми излиза с номера,че учи  Naughty

белла да не ти казвам само Антигона що не спи  Mr. Green
Аз да доразбия още малко кифленския образ - алкохол не пия  Laughing Няма Ариана, няма Моет  Stop
Антигона сега не учи. Седна малко да види какво става из форума, защото досега готви винен кебап. Понеже първия, който сготви към 21 вечерта го изяде целия сама, пък се оказа, че майка й не фотосинтезирала...

Недей лъжи само, моля те  Crossing Arms

# 718
 Joy а ти разчиташе на това ли? Горката жена,и тя ли сега будува заради теб?  Mr. Green

# 719
  • Euskal Herria
Белла, от няколко години почти не спя. Така че - имам цялото денонощие, както се казва  Mr. Green.
Тук в момента така вали и има толкова силен вятър... Мъжът ми преди малко се прибра от работа и каза, че вятърът запратил една кола в мантинелите на един от мостовете.
Антигона, ще умориш жената от глад  Joy (шегувам се). Да кажеш после как е кебапа   chef.

П.П. Що не спи Антигона?

Общи условия

Активация на акаунт