Искам да кажа ... (21)_26.01-01.02

• 56 745
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, ласкаете ме!   bouquet
Снимките са от преди 7 години.

# 91
utro77, много си красива. Simple Smile

Особено на снимката на корабчето....

Аз мисля да си купувам сега чопър. Гледах един на БОШ със стъклена купа. Ето този
http://vimax-home.bg/product/1171/bosch-mmr15a1-chopar.html

# 92
  • София
утро, не че ще кажа нещо нова, но наистина си красавица. Снимките са много интересни. Онези двамцата убавци как се бяха хванали под ръчичка.  Mr. Green

сесил, ти се сети да купуваш чопър. От черния петък на емаг си купих комплект на Бош чопър и пасатор за общо 65 лв (намалени от 110). Много добре работят, перфектни са.

# 93
Утро, харесваш ми, хубава жена си! И аз имам подобна снимка от сфинкса:) И една, дето съм забулена, мерих тяхна носия, ама не бурка, по скоро, като везана, черна нощница:) От Кайро помня един ужасен трафик, мръсотия и това, че караха без фарове нощем. А какви чудовищни комари и имаше, боже! Имам сериозен проблем с паметта, не помня толкова неща. Май и ние бяхме в Хургада, но не мога да се сетя за името на хотела, ако ще живота ми да зависи от това. Забравям много. Ако не са снимките, които надписвам съм загубена.

# 94
Тони, сетих се щото от време на време ми трябва.....а като нямам, меля и троша на ръка. Simple Smile и е голяма хамалогия.
Ама не ми се занимава да поръчвам от амазон за по-малко пари и май ще ги дам тези.

# 95
Жаки, верно трафикът беше ужасен и не се спазваха абсолютно никакви правила на движение.

А аз понеже съм с тъмна коса и очи, египтяните се убиха да ми обясняват как съм приличала на техните жени. Единият каза, че щял да си отреже ръката, ако не съм чиста египтянка.  Crazy  Мъжът ми доста избесня.  Crazy

Забравих да ви кажа, че обслужващият персонал се състои само и единствено от мъже - на рецепцията, в ресторантите, вкл. и камериерите. Много ми беше странно да видя мъже да ми чистят в стаята.  Crazy Значи и те могат, а?!

maybe June , вие разболяхте ли се в Египет?

# 96
  • Варна
Включих си и аз известията за кулинарната тема.  Party
Обаче продължавам със записките в тефтера-рецепта+никнейм.
Измисля ли менюто за гости, непременно преписвам рецептата. Веднъж в сюблимен момент с поканени гости за другия ден, нямахме интернет от 8 сутринта до 4 след обяд. Размечтах се за тел. номер на Белинда, че още не бях преписала рецептата за чийзкейка.

Снимките са много хубави!
Сладък алкохол не обичам. Въобще с възрастта забелязвам, че все по-малко ми се яде сладко.

# 97
Жаки,уникални снимки  Heart Eyes  за първи път те виждам -голяма красавица!

Утро, ти си много хубава,приличаш ми на една актриса но сега просто не мога да се сетя  Crossing Arms ако се сетя веднага ще ти кажа  Hug

Този ликьор така ми е влезнал в главата мислех да го купя и ей така да пийна една глътчица,ама Корделия каза ,че е 17% и се отказах.Нооо това ще е първото нещо ,което ще си купя после  Laughing

# 98
  • Ямбол
Аз като ви казах, че ликьорът е хубав....
Пробвайте да сложите в горещ шоколад. Става уникално.

# 99
Утро, ти си много хубава,приличаш ми на една актриса но сега просто не мога да се сетя  Crossing Arms ако се сетя веднага ще ти кажа  Hug

Embarassed Благодаря! Благодаря! но моля ви, недейте.  Embarassed

Мър, благодаря за рецептата за супата!

Стейси Грей  , и аз съм така с чийзкейка на Белинда. Винаги гледам рецептата он-лайн и недай си Боже да няма нет...  Thinking

# 100
Аз всички рецепти гледам онлайн.
Напоследък обаче ги щракам с телефона и така доста неща имам в галерията. Simple Smile че ми е по-удобно като отида в кухнята. Иначе все притичвам до компютъра.

# 101
Мър, изпращай рецептата на Бубанка. Ще я пробвам и да не я търся после.  Wink
Утро, хубави снимки с хубава жена. Представях си те по съвсем различен начин.
Сесили, и аз снимам рецепти понякога, за да ми е лесно в кухнята.

# 102
Я да ви питам нещо, който знае - миналата година декември си купих едно розе, уж питах да е хубаво, че исках да си отворим с мъжа ми някоя вечер. Но ми мина мерака 5 мин. след като го купих и така и не го отворихме. Нали нищо му няма? До кога може да седи, че скоро няма да го пипна? А други бутилки вино? Има ли трайност? Събрала съм бая и ако не да ги дам на нашите да пийнат.

# 103
  • София
Аз като ви казах, че ликьорът е хубав....
Пробвайте да сложите в горещ шоколад. Става уникално.
Лиле, след работа тичам за горещ шоколад! Ще взема и бял, и черен. Grinning

# 104
И за да съм в тон с другата тема на завистниците ,искам да кажа,че завиждам на Утро за къдравата коса  Blush И на всички жени с къдрава коса  Blush  Виноват!

Общи условия

Активация на акаунт