Искам да кажа ... (21)_26.01-01.02

• 56 787
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 135
  • София, Младост
Искам да кажа, че нямате изчитане  Hug
Стигнах до 3-та страница, но не се стърпях да кажа на Тони, че като се прибера довечера ще й правя компания с Бейлиса   Wine Glass.
Иначе цялата почивна неделя мина в готвене и гледане на тенис, ама то това не е за разправяне...

# 136
Честити рождени дни да децата на Сани и Бъни, да са ви здрави и послушни и ад карат лек пубертет Simple Smile
Янечек, интересн чипс, като се приберем ще го пробвам, тук нямам фурна. И защото нямам, Жаки от два дни реве за мусака, а няма как да и направя. Опитах да я излъжа с една манджа с картофи и кайма, вика не е муска това искам на квадратче и с баничка отгоре:) Чували са тайландците за мусака:)
Това ни е драмата сега. А и един тъп надуваем елен от магазин по левче, дето и го подари баба и, сега се сети и се скъса от рев, че еленчето било само и нямало кой да го гушка  Crazy Много чувствителна тая, не е като кака си:)

# 137
Каква градушка заваля тук, целият двор е бял.  Shocked
Отивам да търся детето, че сигурно не може да се върне от спирката.

# 138
Скрит текст:
...Форумът ме изхвърля непрекъснато и ми дава грешка след грешка, Фейсбук цикли, скайпът ми не ще да се свърже...
Е хубаво де, ама как пък така всички сайтове, които ми трябват, бъгват по едно и също време  Thinking
И аз съм така.
Скорост за свързване с виртуалния свят - клони към нула  Thinking
Със скайп не се разбрахме.
Скрит текст:
В опити да си реша проблема, го деинсталирах. Това беше един от съветите, които прочетох. Стари версии, нови такива... Добре. Посетих control panel. И сега какво? Не мога да го кача отново, защото имам не знам си какво ограничение.  #Crazy
Пробвах се и през мобилния нет. Същата история. Да си проверя данните.
За сега оставям битката за по-късни вечерни часове.
В домашни условия.
Имам ценни контакти в скайп и дано не се налага да правя нов  Praynig

Може би ми трябва онова шишенце от бюрото на tonkabonka Wink Аз обичам такива напитки.

Аз си влизам съвсем нормално. В другата тема те посъветвах да направиш проверка за обновяване.
Ако си на служебен компютър, възможно е да имаш ограничение. Не трябваше да деинсталираш. Кажи ми какво точно си направила, ако мога ще ти помогна.

Изтегли го и опитай да инсталираш. http://www.skype.com/bg/download-skype/skype-for-computer/
Подобен на твоя проблем се получава, ако си влизала от друг компютър, с различна версия. Може и друг да е проблемът.

Последна редакция: пн, 26 яну 2015, 16:43 от cordelia

# 139
Аз искам да кажа, че цял ден ме тресе страшен ПМС и съм яхнала метлата в офиса.
След малко отивам да дегустирам сватбени торти и ще се натъпча с шоколад пък  Crossing Arms

Да са ви живи и здрави рождениците!   bouquet

# 140
Не заведох детето на плуване, взех си го, купихме си неща, сипах бензин и се прибрахме. Не било само да ме мързи, нещо ми е лошо. И на баща ми. Баба ми ни се подигра, че о почивка сме идвали и сигурно затова ни е лошо и след малко и на нея и се "замота" главата.
Нещо ни е облъчило.

Планината е цялата в сняг, много е красива. Но като цяло времето е безснежно. Трябва да навали!

# 141
cordelia,
ще пиша в скрит текст, за да не занимавам другите.
Скрит текст:
Първо да благодаря за вниманието към мен и днешния ми проблем   bouquet
Тъй като вече на служебния компютър го деинсталирах, сега нямам възможност да го инсталирам отново.
Обаче...Аз у нас наистина влизах от друг компютър, с друга версия. Ще проверя като се прибера.
Но така или иначе, не можах да разбера едно.
С email, който съм се регистрирала, следвайки стъпките, не виждам да има моя профил. А има около 100 други  newsm78
Още веднъж   bouquet
Ще Ви пиша пак.

# 142

Планината е цялата в сняг, много е красива. Но като цяло времето е безснежно. Трябва да навали!

Планината е нормално да е в сняг, но не е нормално Малта да е цялата побеляла.  Laughing Децата на улицата крещят неистово от радост и мислят, че това е сняг. Тези от автобуса на дъщеря ми и те скандирали бурно и искали да се замерват със снежни топки.  Joy Какво да правят горките, кога да виждали сняг. Едно съседче ме прегърна чак от радост, дожаля ми да го разочаровам. Хайде дъщеря ми и тя хукна навън.  ooooh!
Скрит текст:

# 143
Малеее, Чек, много е това. Това истинска градушка ли е или някакво друго природно чудо?
Гледай как е застлало цялата улица.

# 144
Не знам какво чудо беше това. Съседите казаха, че никога не се е случвало, но голяма радост пада. Всички са навън и се бият с топки от градушка.  Laughing Добре че не съм на работа днес, щях да се гътна от притеснение.
Скрит текст:

# 145
Това прилича на един много тежък, мокър и плътен сняг. Баба ми му вика "суграшица"  Crazy

Абе ако няма поражения, да се радват дечурлигата.

# 146
  • София
Това е нещо като суграшица, май newsm78 Ако беше град тая буйна зеленина да е по земята вече.

Прибрахме се от очния преглед на Емма. Всичко е на 6, няма проблеми с очите никакви. Лекарката каза ако не ни притеснява нещо, чак преди първи клас да се преглеждаме. Да видим следващата седмица какво ще каже за баткото, че той леко ме съмнява напоследък.
След прегледа ходихме до НДК и си взехме билети за "Концерта с вълшебна музика от филмите на Дисни" или някакво подобно беше името. Ще си ходим двете по женски, мъжовете да се забавляват без нас  Whistling

П.П. Ха, докато пиша и Нино ме е изпреварила със суграшицата  Grinning

# 147
"Концерта с вълшебна музика от филмите на Дисни" или някакво подобно беше името. Ще си ходим двете по женски, мъжовете да се забавляват без нас  Whistling

П.П. Ха, докато пиша и Нино ме е изпреварила със суграшицата  Grinning

Grinning

Я кажи за концерта с две думи, какво представлява  и има ли още билети?

# 148
  • София
"Концерта с вълшебна музика от филмите на Дисни" или някакво подобно беше името. Ще си ходим двете по женски, мъжовете да се забавляват без нас  Whistling

П.П. Ха, докато пиша и Нино ме е изпреварила със суграшицата  Grinning

Grinning

Я кажи за концерта с две думи, какво представлява  и има ли още билети?

Ето, Нино, направо ти копвам от рекламите:
Завладяваща анимация в HD прожекция, с която ще преживеете приказните истории от "Замръзналото кралство", "Малката русалка", "Цар Лъв", "Красавицата и звярът", "Покахонтас", "Аладин" и др.

Героите ще оживеят с гласовете на ОРЛИН ПАВЛОВ, МИЛИЦА ГЛАДНИШКА, ВЕСЕЛА БОНЕВА, АЛЕКСАНДЪР МУТАФЧИЙСКИ

Вълшебна музика, изпълнена на живо от ОРКЕСТЪРА НА КЛАСИК ФМ РАДИО с диригент ГРИГОР ПАЛИКАРОВ.
ПРез тикетс бг са останали 5 билета на кръст, но за секторите, които са пуснати на касите в НДК имаше.

# 149
Одобриха ме за 7 дневно обучение с международно участие. ...но май няма да мога да отида., че децата все някой трябва да ги гледа.  А вече ми е неудобно да моля моите родители.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт