Тъкмо изчетох темата Всички ми завиждат. Сега се чудя защо си го причиних, поне се осведомих форумно кой с какъв ИТМ е.
, че тази тема много ми харесва! Най-вече с добронамерения тон
и малко се чувствам неудобно да "воайорствам", затова се включвам!
Няма да казвам при нас до какви абсурди се стигна от тази негова склонност да се "саморазболява", да не те психирам, само ще кажа - не е хубаво това, не е здравословно и колкото по-рано сам го осъзнае, толкова по-добре. Ако не можеш да помогнеш ти, има си специалисти. Не е срамно, не е страшно и е по-добрият вариант отколкото в един момент да избие чивията нанякъде, накъдето човек не е предполагал, че може да избие.

Даже никак не ми е смешно, а ми е плачевно вече. От известно време го гледам, че нещо не е на кеф и се съсипах да се самообвинявам, че може би причината е в мен - заета съм, изнервена, деца, куче и т.н. Страдах си мълчаливо, опитвайки се да се примиря, че явно след 20 години заедно неминуемо сме стигнали до такъв етап - всеки сам за себе си. Вече се почудих какви добавки да пия само и само да се почувствам малко по-добре, но продължавам да се чувствам като в постоянен ПМС. Чудя се вече проблеми с щитовидната жлеза ли имам или съм в перименопауза.

Не знам какво се случва. ТелефонЪТ не ми работи, виждам си съобщения от фейса със закъснение, тука нещо проблеми, май както каза някой по-напред - време ми е тотално да мина офлайн. Да, точно така ще стане.
Днес не се обажда. Може да е от храна. Онзи ден не ми се ядеше нещо и почти не ядох, а вечерта само сурови бадеми и сушени плодове и май се прецаках.