Искам да кажа ... (21)_26.01-01.02

• 56 732
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 195
  • HH
Я и аз да се включа на музикална вълна. Слушам Вечерай Радо, но не разбирам израза За мен да гацйор,. Някой може ли да ми даде жокер.  Blush

# 196
  • Луната ни пази
Аз много се смях със Славин  Joy
И не само ти, моето малкото колко се забавлява. Но пък беше безпогрешен, заби всеки тон от песента. Не ме подразни за секунда! А как не обичам някой да ми се прави на Фреди!

# 197
Аз много се смях със Славин  Joy
И не само ти, моето малкото колко се забавлява. Но пък беше безпогрешен, заби всеки тон от песента. Не ме подразни за секунда! А как не обичам някой да ми се прави на Фреди!

Оооо добре му се получи определено  Heart Eyes не е лесно да пееш на токчета  Laughing

# 198
Катя, да не е "за мен да галчот "?
да говорят, да ме обсъждат

# 199
  • Луната ни пази
Я и аз да се включа на музикална вълна. Слушам Вечерай Радо, но не разбирам израза За мен да гацйор,. Някой може ли да ми даде жокер.  Blush
Ти чула ли си
За мен да говорят
из цялото село,
че съм ходил
и  съм чукал
по чужди порти
и на вашата.

Обичам я тази песен и точно тази вечер ми дойде....
Но пък ти благодаря, че ме накара да си я пусна!

# 200
  • HH
Аз много харесвам гласа на Деси Добрева.  И понеже никога не ми е било ясно точно какво пее в този момент погледнах в интернет за текста и го копирах тук. Май наистина е за мен да говорят.

# 201
  • Луната ни пази
Аз много харесвам гласа на Деси Добрева.  И понеже никога не ми е било ясно точно какво пее в този момент погледнах в интернет за текста и го копирах тук. Май наистина е за мен да говорят.
   Peace
Тонка,
Цитат
Весела Бонева ще участва и в концерта "Вълшебната музика от филмите на Дисни" на 16 март в зала 1 на НДК, на който ще има музика от фирмите "Замръзналото кралство", "Малката русалка", "Цар Лъв", "Красавицата и звярът", "Покахонтас", "Аладин". Българските гласове на героите на Дисни ще са на ВеселаБонева, Орлин Павлов, Милица Гладнишка и Александър Мутафчийски.

Чак ме е яд, че не мога да заведа детето.

# 202
  • София
Онна, не мога да намеря програмата на НДК. Би ли ми казала на коя дата е този концерт с песни на Дисни? Много ме заинтригува. Когато ходих да купувам билети за други спектакли, не видях никъде този концерт. В Зала 1 ли ще бъде?
Да, тонка, в Зала 1 ще е. На 16-ти март е http://ndk.bg/DISNEY-IN-CONCERT

# 203
Добро утро!
Сесили, и аз в общия хор - записвай се и заминавай. Мъж ти няма да е по-доволен, ако има неудовлетворена жена. На децата нищо няма да им стане, нито на мъжът ти, ако родителите имат възможност, и на тях нищо няма да има стане. За 2.5 години откакто се е родило детето, мъжът ми веднъж ходи 45 дни в командировка, когато детето беше едва на 6 месеца, после 1 седмица, после 3 дни и т.н. Щом жените може да се справяме сами, значи и мъжете могат.
Белинда, ако знаеш как те разбирам само... Ако съм под стрес, първо към яденето посягам. И цял живот боря едни килограми, които трупам по време на стрес, после свалям, при следващия стрес пак ги трупам и така. Затова и никога, ама никога не успокоявам и залъгвам детето с храна. Храната е, за да се нахраниш, а не за да се успокоиш. Но това се изгражда в ранна детска възраст.

# 204
  • София
Добро утро!  Grinning

Страхотно, прекрасно, чудесно! Шаги, Онна   bouquet
Ще ходим и на песните на Дисни. Последен въпрос и ви оставям на мира. Имате ли представа каква е цената на най-скъпите билети? Питам, за да си направя сметка дали да вместя и мъжа ми или да си взема само детето.  Mr. Green
Мисля да купя билети и за Lord of the dance. Ние сме най-вече по танците.  Grinning

# 205
  • София
Добро утро!  Grinning

Страхотно, прекрасно, чудесно! Шаги, Онна   bouquet
Ще ходим и на песните на Дисни. Последен въпрос и ви оставям на мира. Имате ли представа каква е цената на най-скъпите билети? Питам, за да си направя сметка дали да вместя и мъжа ми или да си взема само детето.  Mr. Green
50 лв. са най-скъпите

# 206
  • София
Онна, много благодаря! От мен да мине и мъжът ми ще намаже. Не че имам представя дали ще е въодушевен за подобен концерт. Ако не иска, майка ми ще е на ход.  Grinning

# 207
Добро утро!
На болните пожелавам бързо оздравяване!   bouquet

На мен ММ сутринта ми вдигна нервите, ама поне разбрах къде бил проблема. Той си пада доста хипохондрик и от време на време решава, че е болен от някакви неща. За същото, за което сега се е хванал, преди година ходи по всякакви доктори и изследвания и нищо му нямаше, ама явно не му е достатъчно, за да се успокои. Просто вече не зная какво да правя с него. Ужасно е. Той все едно не е вкъщи с нас, с мен пък хич.  Cry Постоянно си витае в някакви си негови мисли и на всичкото отгоре е раздразнителен. Скапва ми деня от сутринта.  Cry

Утро, теб те познавам, в смисъл не лично, а съм те виждала.
Shagya, да не сме от един град?!

# 208
  • Луната ни пази
Добро утро и от мен. Днес оставих детето у дома. Да видя ще вдигне ли пак температура или не. Баща ми ще се прибере да я гледа, докато съм на работа.
Утро, аз няколко пъти съм споменавала, половин добричлийка съм, по майчина линия. Добричлийка съм и по съпруг. С него живях в Добрич, детето ми е родено в Добрич, редовно ходя, имам много роднини там, мои и негови.

# 209
Аааа, не знаех.  newsm78 Тогава наистина може и да сме се виждали в Добрич.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт