Мобилен телефон от заложна къща?

• 4 201
  • 8
  •   1
Отговори
Темата определено е глупавичка, но съм в чуденка и някой може пък да има опит с такива далавери.

Предлагат ми мобилен телефон от заложна къща, чисто нов, топъл от магазина, взет на изплащане и веднага заложен. Цената съответно е три пъти по-ниска. Има ли обаче някаква уловка? Ако, примерно, се наложи да ползвам гаранцията, да не ми го приберат, защото вноските не са плащани? Или нещо друго, което и през ум не ми минава?

# 1
Аз съм си купувала много неща от заложни къщи.Там се намират нови неща на ниски цени.Дори мотор си бях взела тип скутерче от такава къща.Те ти издават документ че си го закупила и дори да е краден преди това теб закона не те преследва и не могат да те обвинят.Телефон също съм имала от такава къща но гаранцията покрива ремонта му вноските за него ги търсят от този който е подписал договора за покупка преди теб не от теб самата.

# 2
Ако няма да го взимаш казвай къде е къщата аз ще го взема Simple Smile

# 3
Те ти издават документ че си го закупила и дори да е краден преди това теб закона не те преследва и не могат да те обвинят.

Хубаво е, че не си имала проблеми, но написаното не отговаря на истината. Купувайки кола от автокъща, пак си имаш документ за покупка и придружаващи документи, но ако излезе крадена- гориш.
Една позната си беше купила телефон и я търсиха от полицията, оказа се краден. Върна го и изгоря с парите. Хайде телефон се прежалва, ама на едно познато момче му конфискуваха колата още при регистрацията в КАТ.
От мутренските времена тези заложни къщи са ми символ на нечисти далавери. Може и да съм крайна, но не бих си причинила притесненя заради по-ниската цена. Пък и си е стока втора ръка.

# 4
Те ти издават документ че си го закупила и дори да е краден преди това теб закона не те преследва и не могат да те обвинят.
Така е, но ако го открият го изземат и връщат на собственика.

# 5
Срещу 10 лв няма как да го намерят Wink

# 6
Срещу 10 лв няма как да го намерят Wink

т.e.?

# 7
Отиваш в сервиза и там ще ти обяснят като кажеш че е купен от заложна и се съмняваш да не е краден.

# 8

Общи условия

Активация на акаунт