На море в Гърция 2015 - I

• 91 841
  • 802
  •   1
Отговори
# 60
Да!
Но мислете навреме за фериботните билети - резервация и цени, защото миналата година така едни ентусиасти от форума хартисаха на Игуменица Grinning
Италианците много ходят на гръцкото йонийско крайбрежие поради чувствително по-ниските цени и др. причини.

Параход, кои тези ентусиасти???

# 61
Да!
Но мислете навреме за фериботните билети - резервация и цени, защото миналата година така едни ентусиасти от форума хартисаха на Игуменица Grinning
Италианците много ходят на гръцкото йонийско крайбрежие поради чувствително по-ниските цени и др. причини.

Параход, кои тези ентусиасти???

hahaha hahaha hahaha

# 62
wild poppy, споделям мнението за шнорхелинга на Лефкада. Според мен обаче за качествен шнорхелинг ти трябва спокойно море, а на Лефкада на повечето плажове, на които бяхме (предимно в западната част), морето беше бурно, с вълнение и вятър.
Това не ни е пречило, имаше си друг чар, най-тюркоазената вода, която съм виждала с обли, меки камъчета..

# 63
  • София
   Здравейте,

Със семейството ми сме се насочили към лятна ваканция в Ситония ( за пръв път отиваме там)  и ще съм ви благодарна ако ме насочите кое селце да изберем- Никити, Сарти или Торони. Имаме дете на 6 години и търсим оптималната комбинация от спокойствие, приятни ресторантчета и хубави плажове. Кое от трите ваканционни селища се доближава максимално до тези изисквания?
   Ако ми препоръчате и някое семейно хотелче в близост до плажа и хубав двор с градина, би било повече от прекрасно!!!
   Бързам да кажа, че всъщност прочетох предните две теми, но съвсем се обърках от огромната информация и препоръки. За това и се престраших да ви питам, знаеки че въпроси от сорта са леко дразнещи.
   Все пак предварително благодаря на всеки, който отдели от времето си и отговори на питането ми!    bouquet

# 64
Миналата година пътувахме от Волос до Скиатос с Hellenic Seaways. За колата платихме 79 евро и 23 евро на човек. Навръщане бяхме с ANES - 62 евро за колата и по 19,80 на човек. Магистралните такси бяха към 11 евро в посока.
За Корфу преди 2 години ползвахме намаление от 20%(мисля, че не се лъжа) като си купихме двупосочни билети.

# 65
    Благодаря ви, момичета, за любезното посрещане и бързите отговори! Да, ще пробваме с двупосочни билети, иначе не излиза никак евтино отиването до там, колкото три нощувки...

# 66
Aila

Аз мога да дам информация за http://www.rainbow-apartments.gr/ на остров Тасос. Бяхме там миналото лято.

# 67
Мари дьо ла Фер,
ако ще ходите през февруари и само за три нощувки, защо не оставите колата в Игуменица?
Доколкото помня, сме я паркирали безплатно на и около пристанището.
Така или иначе не става за плаж, голяма част от времето ще сте в хубавата столица, а за обикаляне настрани да си наемете за 24 часа (например) скутер или малка колица и ще ви излезе по-евтино, отколкото да платите 80 е, за да возите колата.

# 68
  • В полите на Пирин планина
*hope и трите селища стават за вашите цели. Има стотици места за настаняване - просто си избираш някой сайт за ориентир и започваш да пускаш запитвания. Не знам какъв ви е бюджета, но аз от миналата година забелязвам неприятна тенденция на значително завишаване на цените на нощувките на Ситония. А освен това, независимо, че сме още януари на доста места ми отговарят, че няма налични свободни места. Това са все апартаменти, вили, студия, които съм записвала благодарение на темата като хубави за настаняване. Аз продължавам с търсенето  Peace

# 69
Параход, аз мисля, че Мари дьо ла Фер има предвид, че ферито им струва колкото 3 нощувки, а не че те ще останат само 3 нощи (ако правилно съм разбрала).

# 70
Само бреговата линия на Халкидики (трите ръкава) е по-дълга и с повече на брой плажове от цялото българско Черноморие.
Обаче, легломестата са в пъти по-малко - нормално е да свършват Simple Smile

А и за тях се конкурираме със сърби, македонци, румънци и т.н., като много от тях запазват на едно и също място още от предишното лято. Отделно гърците, които прииждат по уикенди и национална празници.
-----

Ели Дж,
права си Wink

# 71
Само бреговата линия на Халкидики (трите ръкава) е по-дълга и с повече на брой плажове от цялото българско Черноморие.
Обаче, легломестата са в пъти по-малко - нормално е да свършват Simple Smile

А и за тях се конкурираме със сърби, македонци, румънци и т.н., като много от тях запазват на едно и също място още от предишното лято. Отделно гърците, които прииждат по уикенди и национална празници.
-----

Ели Дж,
права си Wink

Звучиш като Петър.  hahaha Върнах се два пъти да видя кой го е написал.

# 72
  • София
*hope и трите селища стават за вашите цели. Има стотици места за настаняване - просто си избираш някой сайт за ориентир и започваш да пускаш запитвания. Не знам какъв ви е бюджета, но аз от миналата година забелязвам неприятна тенденция на значително завишаване на цените на нощувките на Ситония. А освен това, независимо, че сме още януари на доста места ми отговарят, че няма налични свободни места. Това са все апартаменти, вили, студия, които съм записвала благодарение на темата като хубави за настаняване. Аз продължавам с търсенето  Peace

Благодаря за отговора!    bouquet
  За сега гледам само в "Booking". Вие през кой сайт намирате най-много избор на оферти?
  Успех и във вашето търсене!

# 73
  • В полите на Пирин планина
Лично аз предпочитам лична комуникация по e-mail със собствениците. Търся сайта на конкретното място, което съм си харесала и информация за контакт. Чрез букинг-а не съм резервирала.

Избирам си дестинация и ползвам да кажем:

http://www.feelgreece.com/bg/

http://www.travel-hellas.net/

http://www.halkidiki.com/

http://www.greece.com/

# 74
Капитане, за теб -  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт