На море в Гърция 2015 - I

• 91 856
  • 802
  •   1
Отговори
# 120
Може ли някой да ми каже мнения за Волос? Защото се колебаем между Волос и Корфу..
kdravata,били сме там преди 2 години,изключително ни хареса! Peace

Последна редакция: чт, 29 яну 2015, 09:35 от Doux

# 121
Здравейте
някой да препоръча  в Псакудиа    апартамент или студио

# 122
Момичета, загледала съм Неа Врасна за почивка тази година. Искам да помоля да се включи някой, който е почивал миналото лято да разкаже за плажа и като цяло как е там? Намерих тема, чета я в момента, но е от предишни години, а ми се иска мнение от някой бил по-скоро.
Иначе ето тази вила съм набелязала:
http://www.booking.com/searchresults.bg.html?aid=318615;label=Ne … rows=15;offset=15

# 123
  • София
Здравейте,
нова в темата и без опит в Гърция, хич  Laughing
Нещо да ми препоръчате близичко, Керамоти например, с две малки деца сме, иска ми се по възможност да има някакво изхранване, закуска и вечеря например..., достъп до лекар /дано не се налага, де/, изобщо каквото се сетите...

# 124
Такаааа, избрахме дестинацията и резервирахме хотела. Каристос, Евиа, септември  Flutter Искам специално да благодаря за линка на първа страница с пътеводителя на Евиа, сега се потапям в него. Peace

# 125
  • В полите на Пирин планина
Здравейте,
нова в темата и без опит в Гърция, хич  Laughing
Нещо да ми препоръчате близичко, Керамоти например, с две малки деца сме, иска ми се по възможност да има някакво изхранване, закуска и вечеря например..., достъп до лекар /дано не се налага, де/, изобщо каквото се сетите...

Ако искаш по-близки дестинации трябва да избираш и действаш бързо, защото нещата в нет-а за тези места се изчерпват бързо. С изхранване - някакъв семеен хотел на база HB, но нямам опит и не съм почивала там - само съм ходила на плаж - ивицата е голяма и пясъчна.
На мен , както писах по-горе, за Халкидики ми пишат много места, че нямат свободни места.

# 126
Здравейте, новобранец съм тук малко аз но пък се радвам,че съм един от малкото мъже заобиколен от толкоз мн дами.Simple Smile)))
Да питам има един малък плаж на северозапад от Парга до него има една малка църква.Вижда се на картата но незнам как да сложа снимка (нали съм новобранец).Може ли някой да ми помогне с инфо за мястото.Чета ви от доста време насам!!!!!!

Последна редакция: чт, 29 яну 2015, 11:21 от Velodrome

# 127
Само да добавя,че плажа с църквата е следващият посока Игуменица.За църквата знам,че е между едни скали ,аз търся предишният плаж.На гооглето цървата излиза St.Sostis, а плажа който търся е с жълто на картата.Благодаря ви предварително!!!!!!

# 128
Здравейте,
аз обмислям Лимнос юни месец за 10тина дни. А септември все още не сме решили дали на Ситония или на някой друг остров.
В Сарти дали има някой, който е ходил извън предлаганите хотели в Букинг? Някоя хубава къщичка, с дворче например:)

# 129
  • София
Здравейте, новобранец съм тук малко аз но пък се радвам,че съм един от малкото мъже заобиколен от толкоз мн дами.Simple Smile)))
Да питам има един малък плаж на северозапад от Парга до него има една малка църква.Вижда се на картата но незнам как да сложа снимка (нали съм новобранец).Може ли някой да ми помогне с инфо за мястото.Чета ви от доста време насам!!!!!!

Да не би да е Агиа Параскеви между Пердика и Сивота. То там плажчетата са в изобилие.

Kudravelka в Сарти, повечето малки хотелчета са без дворчета. Peace

# 130
Може ли някой да сподели онзи сайт за бреговата ивица на Гърция снимана от хеликоптер и можеш да обикаляш навсякъде.

# 131
Може ли някой да сподели онзи сайт за бреговата ивица на Гърция снимана от хеликоптер и можеш да обикаляш навсякъде.

Заповядай:

http://www.tripinview.com/#/

# 132
Благодаря за отговора но не  този .Намерих в нета пише SPARTILA.

# 133

Заповядай:

http://www.tripinview.com/#/

Знаех си ,че вие сте най-добрите!!!!!!

# 134
  • София

Meggle, не знам какво му харесваме на Вурвуруто, за пръв път ще ходим, но не точно там е във Врахос къщата. Исках къща на плажа, поляна и спокойствие Simple Smile

Така разбирам  Laughing Да не забравиш да разкажеш после. Peace

kdravata аз го харесвам Посиди, има приятни таверни, има една на пътя, която е без изглед, но готвят много вкусно (Посейдон), а там, след Посиди е и Cocos beach, на който ходим всеки път, ако те интересува, ще ти обясня как се стига до него. Peace Иначе за плаж, аз съм била и на 24.05 на плаж в Гърция, но определено морето е студено.

eli_dzh много благодаря още веднъж, много ми помогна. Hug

doux тя разликата е от земята до небето. Пристанищен град и остров Корфу някак си не мога да ги сравня. Аз бих избрала Корфу. Мои близки спаха една вечер във Волос и си направиха 1 ден плаж преди да вземат ферибота за Скиатос и казаха, че определено този 1 ден им е достатъчен. Та може да направите комбинация по-скоро със Скиатос, ако държите на Волос.

kudravelka в Сарти спахме в едно малко семейно хотелче, което беше много приятно, имаха си биийч бар на плажа, пресичаш улицата и си на плажа, но е в частта към едни скали, в момента не мога да се сетя името, но ще се напъна, ако ти трябва. Laughing Понеже ги бяхме открили в интернет, а не бяха от сайт, искаха капаро да им преведем, за да направят резервацията.

Общи условия

Активация на акаунт