И аз стоя и се чудя защо не се метна на мен (спокойно и послушно бебе), а на баща си (луда и непокорна). В добрия смисъл де. Има от онези големите топки с ушички дето се подскача на тях, е там е голям кеф, само мама да има ръце да я държи и да подскача с нея 

После започва голямото разхвърляне
Понякога си мисля,че ще се пребия в някоя играчка. Имам чувството,че по цял ден само прибирам играчки и в следващия момент пак са на пода
Щурчо! 

,докато я хвана да гледа или пък да не се движи много ,баща и вика стига преследва детето .Помня ,че и аз не обичах да ме снимат и сина така беше -пък сега вече като голям даже и една снимка трудно го карам да му направя .
Аз лично не бих рискувала да не я поставя на децата си.
не искам и да си представям дъщеря ми бременна един ден и да се разболее,та това е равно на аборт веднагически, или пък синът ми да прекара заушка/тя е силно заразна/ и да стане стерилен,пупу да не дава Господ! 

Аз още не съм психически готова да мисля за достъпа на Боби до нет и социални мрежи. След няколко години и това ще дойде на дневен ред и тогава ще го мисля 
И на нас ни дават всякакви подобни десерти за малкия. Аз винаги ги взимам и благодаря, като много внимавам Боби да не ги види, и после ги изяждаме двамата с баща му. Той още не е ял такива неща. Можеш и ти да опиташ да ги взимаш, без да види детето. Другия вариант, за който се сещам и е относително безопасен за твоите нерви, е да кажеш, че сте алергични към шоколад. Тогава би трябвало да спре да носи. 
Препоръчани теми