Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой магнезиев продукт бихте препоръчали, ако вече приемам Магнерот?
Какво мислите за варианта "вирнати крака" при количките?
Какви са мненията за цветовете на количките и избледняват ли?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой магнезиев продукт бихте препоръчали, ако вече приемам Магнерот?
-
Какво мислите за варианта "вирнати крака" при количките?
Въпросът относно позицията на краката при количките е обсъждан, като много родители предпочитат модели с пълно легнало положение без "вирнати крака". Някои майки оценяват удобството и анатомичната форма на тези модели, докато други категорично се противопоставят на тази позиция, вярвайки, че тя не е полезна и може да бъде неудобна за децата.
-
Какви са мненията за цветовете на количките и избледняват ли?
Мненията относно цветовете на количките варират, като някои хора изразяват опасения относно избледняването на червените колички. Въпреки това, има и мнения, че степента на избледняване зависи от качеството на материала. Например, някои смятат, че червените колички не избледняват изобщо, докато други твърдят, че определени модели могат да променят цвета си с течение на времето в зависимост от качеството на използвания материал.
-
Какви са мненията за позицията с вирнатите крака в количките и какви са предпочитанията за колички?
-
Какви са мненията за сутрешното гадене и какви са опитите за неговото облекчаване?

Леле, доста дълъг списък. При нас пижами не съм ползвала - малкия спи с бодита. Като лятно бебе, почти не съм ползвала и комплекти за излизане - наставаше страшен рев при опит за обличане - най-често го разхождах само по памперс. Калих ме си го от малък и на 2 месеца го потопихме и в морето. Комплекти за излизане можех да му сложа, ако излизаме вечер. Купихме 2 хавлийки, 3 комплекта чаршафи, но ги взех за легло и ги подгъвам в краищата на кошарата. 3 шишета и кутия мляко, понеже знаех, че няма да имам кърма и така и стана. Чорапки 2-3 чифта само за вечерно излизане. Шапка почти не съм ползвала - аз не ги понасям, баща му също и малкия при опит да му сложа я хваща и маха. В началото ползвахме ръкавички, понеже се дереше по лицето като имаше колики, после се отучи от този навик. Ританките, които ни подариха така ни станаха малки без да са обувани. Като брой бодита ни бяха 5-6 - имайте предвид, че стават много бързо малки на бебетата.

въпреки че ходя на фитнес
И най-лошото е че постоянно ми се яде нещичко