Какво обличате, когато имате преглед при гинеколога си?

• 28 974
  • 170
  •   1
Отговори
# 75
Ами едва ли се вълнуват, но не са слепи, глухи и т.н., това ми е мисълта. И моята лекарка може да е супер професионална и да е навикнала на всичко, но все пак гледам да не се излагам пред нея Simple Smile.

Вика се свидетел ако лекарят прецени, има някакви съмнения или ако ти искаш, или не знам си какво. Пък в БГ има сестра, така че тя е сидетел на прегледа. Моето джипи в Англия веднъж вика секретарката за свидетел докато си показвах нянките, че проблеми с кърменето Simple Smile

# 76
Е, вие пък какво разбирате под свидетел? Сестрата може да вика. В малките практики понякога сестрата е и на регистратурата, така че няма нищо странно.
Между другото мъжо като мъмри или уволнява някой също вика колега за свидетел Peace

# 77
Недейте така - членът на гинеколога трябва задължително да е пълен! И без това им се носи славата на меки китки...  Laughing

# 78
При моя няма сестра. Сам е. Тържествено обещаввам да не го обввинявам в нищо човека! Все пак жена и дете има!

Како Сийке, ти направо ме остави ей така  #Crazy  ама сигурно и такива жени има!

# 79
Имам един приятел гинеколог, млад, много говори за работата си, много е отдаден. И се впечатлява- една с какви гащи била, една била с хавлиени чорапи, коя била с небръснати крака, разширени вени, готино бельо, пиърсинг.... на мене не ми беше приятно защото си мисля мен как ли ме коментира някой. И честно, не можех да си представя да се загаджа с него Simple Smile

И правилно. Простакът си остава простак, независимо дали и какво е завършил.
За лекарска етика да не говорим - мръсна дума е у нас.

Тъй, тъй, има един лаф, че само хирурзите са по-прости от гинеколозите  Laughing

А по темата - най си е удобно с туника, по-дълга блузка, удобна за повдигане поличка, такива работи.

# 80
Чудно, ако гинекологът е жена, дали пак така се вълнуват пациентите дали са си обули силиконовите чорапи и специалното ново "по-така" бельо, и дали са надлежно оскубани и с изрядна причьоска Whistling

Вече писах: ако ходя при жена, внимавам да не изглеждам млада или фриволна. Щото ти отиваш за тривиална инфекция, тя те гледа, все едно ти казва- къде ги хвана тия неща бе, момиче. И ти изписва лечение, което само ще те мъчи, но не е ефективно. Жените са някак вманиачени по отношение на това дали другите жени са "чисти" или "мръсници". Подсъзнателно си го изкарват на "мръсниците". Само жени са ми предписвали промивки, което си е неефективно отвсякъде, но нали тая мръсотия трябва да се мие...затова повече при таквоз нещо не стъпвам, освен в родилна зала, ама и там са гаднярки.

Иначе в раздела "дочуто от гинеколог"- лежа си аз и си се наслаждавам на чисто новата дъщеричка, а един лекар говори по телефона в родилна зала: "Да, да, моя пациентка е. Терминът й е през месец .... Тук ще ражда...голяма атракция е, цялата е в татуировки, има флешове на ушите и пиърсинг. Ще трябва да си свали пиърсинга, преди да роди..." Особен вид идиоти са това АГ лекарите.

Така де, не всеки ден в родилното влизат жени, които изглеждат така, все едно ще родят сина на Сатаната...

# 81
Нищо по-различно от обичайното не обличам.

Гнус ме е от чехличките, ни зимата моите обувки са с връзки и искам- не искам, ползвам чехлите.

# 82
  • където ми харесва
Ее... въпроса е ясен.. Grinning Аз лично предпочитам нещо спортно, анцунг или клинче, Но ако след това имам среща или още задължения, които изискват по-официално облекло предпочитам полата и силиконовите чорапи.. мразя това разсъбличане и обличане....
Rolling Eyes Не си обличам специални дрехи за прегледа. И без това, винаги се събличам (моята гинеколожка използва престилки, болнични), така че няма значение. А силиконови чорапи на гинеколог... Rolling Eyes Laughing

# 83
И мен ми стана чудно за тези силиконови чорапи. Също и как вижда с какво бельо си след като се събува  Joy

# 84
  • София
Моят гинеколог е мъж , има параван в кабинета и има калцуни ,но заради големия прилив на пациенти ,винаги е лудница и няма явно време да излиза от кабинета за да ме чака да се разположа. Всеки път ми дудне ,че се обличам неподходящо , но защото ми преглежда и гърдите.

# 85
  • София
Ее... въпроса е ясен.. Grinning Аз лично предпочитам нещо спортно, анцунг или клинче, Но ако след това имам среща или още задължения, които изискват по-официално облекло предпочитам полата и силиконовите чорапи.. мразя това разсъбличане и обличане....
Ама верно ли се обяснявате в тая тема, пусната очевидно от някакъв маниак?

# 86
  • София
Не е маниaк ! Това е жената с нахалната свекърва ,която и взима нещата. Grinning

# 87
Имам доста лекари в обкръжението си включително и гинеколози - мъже/жени. Не че са седнали хората да коментират, но се случва да споделят нещо, което им е направило впечатление  Mr. Green Но те принципно лекарите са свикнали на гнусни гледки и пациенти

Не виждам какво толкова се възмущавате - вие не коментирате ли работни ситуации  newsm78 Явно работите нещо много лежерно и без наличието на куп хора, с които се налагате да общувате  Peace

# 88
  • Варна
Сума ти жени, закопнели за мъжка ласка, приемат професионалните учтивост и внимание като лично отношение. И става една...

Напомни ми за този филм http://www.imdb.com/title/tt1435513/  Grinning забавен е.

# 89
Мисля че съм разказвала и преди, но сега е баш по темата. На почивка сме, налага се гинекологичен преглед, отиваме в клинката, много любезни, сестра ме посреща, подава ми дреха и ме оставя да се приготвя, рекох нощница ще е, всякак я мъчих, не мога да я облека, викам на мен ще ми се падне баш дефектна. Подавам се почти гола и питам сестрата, тя силно учудена- мис, рече това е панталон:)
Та така преглеждат в далечния Изток с нещо, като пола- панталон с дупка на чатала. Лекарят влиза след, като си качена на магрето. Сестрата ме покри с нещо, като кърпа, пак с отвор, буквално нищо не се виждаше. Много умно, би било добре и у нас да се въведе, като практика.
Когато отивам на преглед предпочитам да съм с рокля, пола или дълга риза, момента с преминаването под зоркия поглед на сестрата и лекаря ми е неприятен, не бих искал да мина по гол задник.
За щастие най- после намерих лекар с кабинет в две части, който влиза, когато вече съм готова.
Мразя да ходя на гинеколог, повече от колкото на зъболекар.
Онзи, който е коментирал пациентите си е изключителен простак, без извинение.

Общи условия

Активация на акаунт