Щастие омайва ни сега - затуптяха Септемврийски сърчица! Тема 2

• 30 277
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте отново Simple Smile
Да се включа за разликата в годините - при моите дечица ще бъде 14 години. При нас положението се утежнява и от факта, че бащите са различни - разведох се преди почти 5 години и с бившия ми съпруг сме в прекрасни отношения, но не съм много сигурна как ще реагира синът ми на новината, че ще имам бебе от втория ми мъж. Те се разбират много добре, но все пак не е баща му и по този повод ми е доста притеснено. Надявам се нещата да се оправят от само себе си.

# 286
Може ли да се запиша и аз?  Grinning  На 30.01 си направих тест сутринта и с радост посрещнах 2-те чертички, в събота - лекарят потвърди  Simple Smile Терминът ми е за 29.09(почти месец преди да направя 24 год.) Simple Smile  За мен това е първа бременност и колкото се вълнувам, толкова се и притеснявам..
Лека бременност на всички!   bouquet

# 287
  • Ботевград
Добре дошла  Hug  Сега ще те добавя Wink
Тук времето е чудесно и ще поизлезем с майка ми да се разходим  Heart Eyes
Чувствам се чудесно..Нооо да не дърпам дявола за опашката  Naughty

# 288
Здравейте Simple Smile
Да се похваля - мина първия преглед. Имаме си сърчице и всичко изглежда наред. Термина ще се измести доста, заради късна овулация (за което предполагах), но като потвърдим точно колко, ще пиша. Решила съм да не се паникьосвам на тема "изоставане", лекарката каза че всичко е наред Simple Smile Преди да забременея пиех противозачатъчни и изобщо не съм убедена на колко дни би трябвало да ми е цикъла Simple Smile
ММ беше много щастлив, цял ден говори за мъъъничкото сърчице и как тупкало Simple Smile
Иначе още ми е много кофти, не понасям миризми и храни изобщо.
По темата с разликата между децата - аз съм едно дете и това ми е първа бременност, та не съм много компетентна, но винаги съм искала братче или сестриче. И някакси малката разлика ми се е виждала по-логична - както за децата, така и заради майчинството.

# 289
Ние днес сме на преглед, дано всичко е наред.
Ако ли не, сме решили да понесем всичко положително.

Искам повече от едно дете определено, 2 или 3, даже повече, но това са много относителни неща.

# 290
  • София
Ninnie, не се притеснявай изобщо за изоставането. Аз също съм с късна овулация и малкия по цикъл беше с термин 11.9., по ехограф 28.9. и се роди на 23.9. Сега пак имаме изоставане, но по-малко.
Призовавам бременните за първи път да си бременеете леко и безгрижно, без да си вкарвате филми в главите. Аз сега не мога така да се насладя като първия път, защото малкото мрънкало си иска неговото Simple Smile

# 291
Искам да попитам нещо.
Ходя на прегледи на частно, но за да ми минат изследванията по ЗК, доктора ми каза да си взема направление и да отида при друг негов колега, който работи с ЗК и той щял да ми пусне изследванията. Само не ми стана ясно направлението обикновено за преглед или за женска консултация трябва да бъде?

# 292
  • Варна
Цвети, за женска консултациь трябва да е.

# 293
Искам да кажа отново на всички момичета - пазете се много, аз съм с бронхит Sad Ще пробваме с хомеопатия, след 2-3 дни ще ходя пак да ме преслушат. Лекарката спомена за антибиотик, но аз съм категорично против.
Изписа ми остилококцинум (ако така се пише?) , инфлуцит, хомеожен и сиропа да си го продължа. Да пия и много чайове. Последните хич не ми вървят, но ще се напъна малко.

# 294
  • Ботевград
L0v3d Бързо да се оправяш и да не се налага АБ  Hug На мен пък много ми се пият чайчета, но така и не разбрах кои са вредни и не бива да се прекалява с тях  newsm78 Иии затова не пия почти никакви...Само онзи ден 2 чашки от мента(пакетче)
Red velvet Стискам палци всичко с бебчето да  добре и след прегледа да се похвалиш с хубави новини  Hug
Ninnie   Много се радвам  Heart Eyes Чудесни новини   Kissing Heart
Аз си прекарах чуден след обяд с майка ми и брат ми Simple Smile Разходихме се ..Взехме децата от градина и се прибрахме  Blush

# 295
Здравейте!Аз днес казах в работата не мога да ходя защото работя в йонизираща среда.Нашата разлика ще е голяма баткото е  на 8 а каката на 6,но ще се спрвим те са щастливи  Sunglasses
Бебчо е добре мисля че е порастнал и другата или по другата седмица сме на лекар в МД

# 296
При моите деца разликата е 6 години между първото и второто и сега съответно 18 и 12 г. с малкото.  maya_angel при мен положението е същото - сега малкото ще бъде от втори брак. Ние казахме на всички веднага щом разбрахме, още повече, че беше доста чакано и след една извънматочна бременност. Смятам, че каквото има да става ще стане независимо от това дали съм казала или не.

# 297
Мислех си за болните мами - температура се сваля с чорапи, напоени с оцет или като си киснете краката в гореща вода с морска сол. Дано помогне  Hug

# 298
По време на бременност не е препоръчително да се претоплят краката, както и дългите бани с гореща вода!

# 299
По време на бременност не е препоръчително да се претоплят краката, както и дългите бани с гореща вода!
Това не го съобразих Sad
Значи май само оцет остава...

Общи условия

Активация на акаунт