Щастие омайва ни сега - затуптяха Септемврийски сърчица! Тема 2

• 30 278
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Инхалации? Нямам инхалатор, с тенджера на котлона ще има ли ефект? Доста съм притеснена, всичко бих опитала, само да имам някакво облекчение Sad

# 271
Относно здравеопазването в САЩ, не мисля че е точно така. Или поне не навсякъде.
Добре дошлa и лекa бременност Simple Smile
Зa здрaвеопaзвaнето в СAЩ се рaдвaм че си доволнa! Щом живееш тaм знaеш, че всички щaти имaт рaзлични зaкони и рaзлично здрaвеопaзвaне. Aз трябвaше дa уточня товa и дa кaжa, че стaвa думa зa Кaлифорния. Имaх здрaвнa зaстрaховкa. Тaм не ти дaвaт прогестеронови препaрaти зa зaдържaне до 12тa седмицa, кaкто и в мноого европейски държaви. В Aнглия нaпример нa моя приятелкa след ин витро се нaложи дa й прaщaме утрогестaн от Бългaрия, зaщото имaше зaцaпвaне, a лекaрите тaм не искaхa дa й изпишaт рецептa. Просто до 12тa седмицa не те броят зa бременнa и не се опитвaт дa спaсят бременносттa. Остaвaт нa природaтa.

# 272
Инхалации? Нямам инхалатор, с тенджера на котлона ще има ли ефект? Доста съм притеснена, всичко бих опитала, само да имам някакво облекчение Sad
Аз точно инхалации на котлона си правих  със сода и лайка, няколко пъти и с лавандулово масло. Иначе има едни капки Пиносол само  с етерични масла позволени са за бременни и кърмачки и те помагат.Действат и антибактериално.

# 273
Свиле, сърдечно ти благодаря за идеята за инхалациите! Току-що си направих една със сода и веднага ме облекчи. Смятам целия ден да си правя инхалации. Още веднъж, много,много благодаря  Hug

# 274
L0v3d за хрема аз бих ти препоръчала таблетки Инфлуцид - хомеопатични са и имат много бърз ефект  , смучат се под езика на всеки час , първите 3 пъти по 2 таблетки после по една , до довечера няма да имаш и следа от хремата , изпробвала съм го много пъти Simple Smile Прочети ако искаш листовката http://apteka.framar.bg/30001086/%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BB%D1%83% … B0%D0%B1%D0%BB-60
Днес времето е само да си лежим вкъщи и да гледаме филмчета Simple Smile

# 275
Сега се сетих, че за хрема давам на детенцето Коризалия. Пак са хомеопатични и се смучат. На него му помагат много. За 2-3 дни проблемът е напълно изчистен.

# 276
 Hug Ще пробвам и с Инфлуцит, ако не се повлияе ще вземем и Коризалия.  Hug Много,много благодаря за съветите,момичета!
Да, тук вали, зачела съм се в една книжка и мисля даже и да подремна малко на обяд.  Blush

# 277
Lov3d, нa мен хомеопaтиятa не ми помогнa. Дaно при теб свърши рaботa. При темперaтурa можеш дa взимaш пaрaцетaмол. Дa се опрaвяш бързо  Hug

# 278
Бях на преглед всичко за сега се развива нормално. Миналата седмица точката беше 2,8 мм сега е 11мм. Другата седмица ме вика за пулс.

# 279
Добро утро, момичета Simple Smile

ro87 Развълнува ме историята ти, много добре ми звучи сама да си виждам бебчето, но се пази с всички тези животни  newsm78 аз съм с котка и ми казаха с първите изследвания да си пусна токсоплазмоза, ти по здравна каса ли го прави или си плати ? Замислям, се да не отида тези дни на свободно.

Ами аз съм в Италия и разбира се нещата са по-различни. Но при първата си бременност преди 2год. си бях във Варна и си бях пуснаха токсоплазмоза по здравна каса някъде към 5 месец, без да плащам нищо.

# 280
Момичета аз пак да напомня  newsm03 Който иска да се присъедини към групичката ни във фейсбук, нека да ми пише на лични съобщения  newsm53 А що се отнася до мен нямам търпение в четвъртък да отида при доки и да чуя сърчице   Kissing Heart И един въпрос с повишена трудност хихих постоянно ми се гади освен като дъвча нещо(без дъвка), само тогава спира да ми се гади, има ли лек,че така ако продължавам скоро нищо няма да ми става   smile3506

# 281
  • София
2 г. 4 м. ще е разликата, искам да ми се слеят майчинствата и да не се връщам на работа между тях. 8 г. е идеална разлика, не го мисли, че няма да играят. И 4 г. да е пак няма много да играят-напр. едното на 10, другото на 14.

# 282
  • София
За мое огромно съжаление се отписвам от темата, но ви пожелавам спокойствие и пухкави бебчета на финала Hug

# 283
  • Ботевград
Преди да легна добавих момичетата  jolly4 pisanka88 gery_roz
mishoto Много съжалявам Hug Кураж и задължително да ни се похвалиш след време  Hug Heart Eyes
Аз вече нямам търпение да отида на лекар..От 19 не съм ходила,но наближава Simple Smile Лекарката която избрах,каза да си избера един ден да взема направлението и да ме запише..Това ще е към сряда..четвъртък..Имам ангажименти до тогава ooooh!
Ще пуснем и изследвания тогава иии само се моля всичко да е наред с бебока  Heart Eyes Praynig

# 284
mishoto  Hug

_Мама_, всичко ще е наред, разбира се   Hug

Аз в крайна сметка предпочетох да си взем 3 дни болничен. Днес по обяд съм на преглед при личната, да видим какво ще каже и тя. Като цяло се чувствам по-добре, но гърлото ме боли ужасно, все едно съм глътнала стъкла.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт