Щастие омайва ни сега - затуптяха Септемврийски сърчица! Тема 2

• 30 296
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
Red velvet, благодаря ти за успокоението, дано си права!
Момичета, става ли ви лошо вече? Аз от вчера съм с киселини и гадене и нищо не мога да хапна Sad

И аз имам киселини, а познати твърдят, че не е от това. Не е ама друг път. Рано било. Аз и преди съм имала проблеми, но сега е непоносимо на моменти. Много внимавам какво ям, че и без това си имам допълнителни килограми.

Аз всичко ще си правя в болница Надежда, и ЖК, и всички прегледи и изследвания на бебето, и раждането. На едно място, да ми е по-удобно и да имат пълната картина. Не ми се разпокъсва.

# 331
Аз в момента ходя при доц. д-р Димиров, той работи и в МД, но ходя в болница Фемина, там той ме вика и затова си мисля и на ЖК да се запиша в МД, но не знам при кой и как точно да процедирам.

# 332
Здравейте отново Simple Smile
Да се включа за разликата в годините - при моите дечица ще бъде 14 години. При нас положението се утежнява и от факта, че бащите са различни - разведох се преди почти 5 години и с бившия ми съпруг сме в прекрасни отношения, но не съм много сигурна как ще реагира синът ми на новината, че ще имам бебе от втория ми мъж. Те се разбират много добре, но все пак не е баща му и по този повод ми е доста притеснено. Надявам се нещата да се оправят от само себе си.

аз съм същата работа на 37 съм , баткото е на 17 г. Повярвай, че в момента се вълнува повече от мен. Мисля, че ще срещнеш огромно разбиране и радост в лицето на сина си.

# 333
  • София
Момичета, да ви попитам,кога най-рано може да се види пола(ако бебето е застанало така че да се види,разбира се Simple Smile ) Четох на няколко места,че още в 11 г.с. може да се види,интересно ми е дали е възможно наистина на следващия преглед да ми кажат... Много ми е любопитно Simple Smile Вие имате ли предпочитания към пола? И още един въпрос-мислили ли сте дали ще раждате естествено или със секцио? Това ми е 1-ва бременност и нямам опит,но по принцип винаги съм била привърженик на естественото,смятам,че ако няма медицински причини,налагащи секцио,такъв избор би бил необоснован,все пак това си е коремна операция...Какво е вашето мнение?
На мен миналия път ми казаха на първия преглед, защото аз късно разбрах и бях в 10-11 г.с. : тук нещо стърчи, може би е пишка, следващия път по-категорично и така си и остана. Сега много искам момиче, но се съмнявам.
Аз ще раждам със секцио, както и първия път. Лично за мен това е по-добрият вариант, много ме е страх от нормално и не искам нещата да зависят от мен.

# 334
Ехеее,ти каква емоция си преживяла... 1-ви преглед, на един ден се потвърждава бременността и се разбира пола... Късметлийка си, представям си какво вълнение е било Simple Smile))) И аз се надявам следващия път да разбера, и аз много искам момиченце  Simple Smile   bouquet

# 335
 Blush Да се включа и аз - имам желание за естествено раждане. И тайничко се надявам на момиченце.
Споменахте за тестени храни - аз много хапвам кисели неща - туршийки, кисели краставички, а преди бях сладкохолик.  Crazy

# 336
  • София
Аз миналия път направо прекалявах с киселото, постоянно ми се ядеше нещо кисело и имам момче. Сега в редките моменти като ми се яде ми се хапва тестено или сладко и затова си запазвам надеждата за момиченце.

# 337
  • София
Ехеее,ти каква емоция си преживяла... 1-ви преглед, на един ден се потвърждава бременността и се разбира пола... Късметлийка си, представям си какво вълнение е било Simple Smile))) И аз се надявам следващия път да разбера, и аз много искам момиченце  Simple Smile   bouquet
Ами аз си знаех, то  с два положителни теста, за пола също си имах предчувствие. Вълнението беше за ММ.

# 338
В Майчин дом бях при д-р Савчева часа не си го записах аз така че нз Simple SmileЩе си сформираме Надежденска група хахаха

# 339
Привет момичета.

Стискам палци на болничните да оздравяват и на Ред Велвет всичко да е наред с бебчо.  Hug Hug Hug

Добре дошли на новите майчета!  bouquet

На 11 съм на преглед и нямам търпение, дано чуем сърчице. Като стана от сън ми се гади най - вече, независимо дали сутрин или следобед. Като хапна и ми минава. В последно време почти никаква храна не ми се яде, но все пак налитам на тесто, на плодове, на чипсове...

Много се колебая дали секцио или нормално и още не съм решила..
Искам момченце.  Praynig Praynig

# 340
И аз имам предчувствие че ще е момче, а и преди да забременея (още не сме казвали на никого), винаги всички са ми казвали че ще имам момче и някак си ми повлия и на мен и сега наистина така си мисля... отделно че ми се яде и на мен кисело,а преди все на сладко налитах...И все пак,въпреки всичко се надявам да връзвам розови панделки,  а и таткото толкова се надява на момиченце... ама усещането все към момче ме тегли  Thinking  Дано все пак стане изненада  Laughing

# 341
Аз имам едно момичене,сбъднах си детската мечта преди 4 години.Сега искам само да мине всичко благополучно,но ако трябва да съм честна искам пак момиче.Вътрешно усещане обаче нямам.Искам нормално раждане.Стрсх ме е от операции,но каквото дойде само да завърши успешно.

# 342
Така е, в крайна сметка най-важното е всичко да мине нормално и да се роди едно здраво бебе, но все пак,тайничко си имам надежди за пола  baby_neutral

# 343
  • Ботевград
Момичета,много сте изписали  Crazy
Аз днес много се ядосах..Отидох до личната за направление и ме изкара здравно неосигурена Twisted Evil Аз се осигурявам и е станал някакъв кошмар и наново документи да си оправят грешките иии ще си чакам по система да ме отчете за да мога да ида на преглед и изследвания ooooh! От НАП ми обясниха,че в сряда се обновява информацията и силно се надявам да е така за да отида в четвъртък...
Такаааа оплаках ви се..  Sad

За пола...На първо място искам всичко да е наред..Нямам вътрешни усещания  Thinking То след 2 момичета ми се иска да е момче,че мъжа ми с 4 жени  Mr. Green Mr. Green Mr. Green това в кръга на шегата...Само да е живо и здраво..И аз ям кисело и не повръщам,но според мен това не се определя от пола на бебо Simple Smile

Много ме зарадвахте с всички положителни новини от прегледите и силно се надявам все хубави новини до края да се пишат Heart Eyes
Аз други ден влизам в 11 г.с  и ще си запазвам час за ФМ За след 2 седмици живот и здраве Praynig

# 344
А да ви попитам, имали ли сте болка ниско в корема, днес ме заболя вляво... Докторката ми каза ако ме заболи корема с близки до менструални болки,да си взема но-шпа. Е,взех си,поотмина ми,но все пак се притеснявам,дали трябва да отида на лекар,как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт