Щастие омайва ни сега - затуптяха Септемврийски сърчица! Тема 2

• 30 225
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Red velvet - да, прегледи срещу заплащане са позволени, няма да може да са безплатни ми беше мисълта

# 451
Здравейте момичета и аз току що се връщам от лекар.Вчера ми прицапа нещо и му званнах днес за преглед.Оказа се че всичко е наред,защото вчера ми беше дата за цикъл и било нещо хормонално,но пък чухме сърчицето.Беше много хубаво,незнам с първата ми бременност не съм се вълнувала толкова Heart EyesСега след  20 дни ме вика направо с направление за консултация и да пускаме изследвания Heart Eyes

# 452
Red velvet - да, прегледи срещу заплащане са позволени, няма да може да са безплатни ми беше мисълта

Да, разбирам.  Hug

Аз съм на преглед в понеделник, много ми е свито.

# 453
Red, всичко ще е наред!  Hug
Много се радвам за всички добри новини, които чета!  Heart Eyes
Да се похваля и аз - минахме през ЖК да видим с ММ дали всичко е наред, че нали кашлях като магаре доста дни. Е, бебо е добре, развива се нормално. Даже измести термина ми на 07.09 Simple Smile В края на месеца - към 24-25 ще ида за генетичните изследвания.
Не съм особено активна, но си ви чета редовно  Hug
Бтв, аз съм си в болнични и другата седмица - хич не ми се връща на работа. Хубаво ми е вкъщи  Blush

# 454
Baltazara,съжалявам много! Дано се оправиш бързо и да се похвалиш с хубава новина  Hug

На мамите, които са си чули и видели бебочетата - честито!   bouquet

Аз се надявам другата седмица да мина преглед и аз да го видя.. Малко ме тревожи, че от време на време ме боли стомаха, но се надявам всичко да е ок Simple Smile

# 455
И мен понякога ме наболява стомаха, и аз все се притеснявам за това...  Sad

# 456
Много ви се радвам на всички сърчица и малки хубави краченца и ръчички!  Hug Hug Hug

На мен термина ми е чак на 24 септември по последни данни и се чувствам по - назад от повечето от вас..
Сега в сряда съм на преглед и нямам търпение, дано чуем сърчице и всичко е наред.

Аз имам някакви усещания за бълбукане, тежест в корема, най - вече в матката.. Нормално е да има усещане от разтягането на самата матка, така четох.

Сигурно чак след месец ще ме регистрират за ЖК, че моята лекарка каза в 12 седмица.

Скрит текст:
Както писах и във фейсбук групата останах и без работа, защото закриха фирмата в която работя и днес беше ужасен ден..
Ще ми се прецакат всичките планове за майчинство, но няма как.. Ще излизам на борса и после някъде фиктивно, абе тъпа история. #2gunfire

# 457
Здравейте,
Чета ви редовно. Съжалявам много за мамите, които са си изгубили бебчетата. Дано скоро да се похвалят.
Бързо оздравяване на болните бъдещи мами.
В понеделник или вторник съм на преглед и тогава ще ми пуска изследванията.
От около 10 дена не мога да спя вечер, лягам към 10 вечерта и между 1 и 3 се събуждам и не мога да заспя повече. Може би заради това през деня ми е малко лошо. Имам ГЕРБ (Гастроезофагеална рефлуксна болест) на стомаха и си имам киселини в стомаха. През предните две бременности си спомням как съм спала седнала подпряна на възглавници. Не го пожелавам на никой.

# 458
Здравейте,
Чета ви редовно. Съжалявам много за мамите, които са си изгубили бебчетата. Дано скоро да се похвалят.
Бързо оздравяване на болните бъдещи мами.
В понеделник или вторник съм на преглед и тогава ще ми пуска изследванията.
От около 10 дена не мога да спя вечер, лягам към 10 вечерта и между 1 и 3 се събуждам и не мога да заспя повече. Може би заради това през деня ми е малко лошо. Имам ГЕРБ (Гастроезофагеална рефлуксна болест) на стомаха и си имам киселини в стомаха. През предните две бременности си спомням как съм спала седнала подпряна на възглавници. Не го пожелавам на никой.
Опитaй със сироп Гaвискон. Нa мен сaмо товa ми помaгaше минaлaтa бременност. Aз имaх киселини непрекъснaто. В болницa лежaх дори в шести месец зaрaди тях, зaщото бпх спрялa дa ям, повръщaх от киселините и отслaбнaх дрaстично. Тогaвa ми предписaхa сиропa и изкaрaх спокойно до крaя нa бременносттa. Имaх един нa нощното шкaфче, един в кухнятa и един в чaнтaтa Simple Smile

# 459
Здравейте момичета Simple Smile  Аз бях болна 3 дни имах вътрешна хрема , пих осценокопциом и хомеоапатични други лекарства и днес сякаш съм по-добре , но днес съм само на витамин Ц и чай , ММ сутринта се събуди с тепература и той болен , та сега се притеснявам да не да се заразя и аз нещо  #Crazy Вчера вечерта имах ужасни кисилини , изядох 2 ябълки и един чай и преминаха . Аз съм с първа бременност и чак се чудя нали всички викат много хубаво да си бременна , от кой месец му почва хубавото , че вече се притеснявам как ще ги изкарам тези месеци  Sad  Много се притеснявам , че не хапвам много и никак не ми е разнообразно храненето , но като не ми се яде , всичко ми е гадно  ooooh!
Оплаках се и аз Simple Smile В понеделник съм на ЖК , някой с повече опит знае ли дали на прегледите на ЖК слушат пулса на бебето или само те мерят и теглят ? Аз имам съвсем малък корем , едвам се вижда , при вас как е ? Друго което забелязах от скоро е  че вечер почнах да спя само по гръб , а преди спях само на рамо или корем , много ми е странно  newsm78

# 460
Веси, не мога да ти дам инфо за ЖК, но мога да ти препоръчам да си направиш шейк от лимони с мед. На мен лично много ми помага - обелваш 1-2 лимона, слагаш ги в шейкър или чопър, добавяш мъничко водичка. След това си разтваряш мед във водичка. Смесваш и пиеш колкото искаш от напитката. На мен ми помага доста. Е, не съм оставила Инфлуцита, Остилококцинума,Хомеожена и Проспана. И инхалациите...

# 461
И аз се чудя кое му е хубавото на чувството да си бременна, освен емоционалната радост, защото чисто физически не се чувствам добре.
Чувствам се подута като балон, с голям корем.. макар че ходя до 00, гади ми се, прималява ми от глад, уморено ми е и заспало, а вечер се въртя като лудите. Снощи сигурно чак в 5 сутринта съм заспала, а съм легнала в 2. Днес спах до 13 часа.. ooooh!

# 462
  • София
Ако ви се гади, трябва да се чувствате много по-спокойни, защото бремеността протича нормално. Ако имате дете вече, повярвайте няма да спите до 13 ч. с втората бременност и ще си спомняте с носталгия за първата. Ще отмине гаденето след 3-ия м.

# 463
Здравейте  bouquet
Аз сега съм в сесия и е ужас положението тичам от изпита, да водя децата по тррнировки, училища, градини и т.н.Не мога да се зарадвам че не съм на работа хахахаха.Гади ми се ужас и отвреме навреме ме боли корем.Не мога да спя добре абе трагедия хахахаКогато огладнея гледам да ям преди да ми е станало лошо а след като се наям пък почва повдигането и киселините.Втората бррменност бях така ама чак толкова зле не си спомням да е било Rolling Eyes

# 464
И аз се чудя кое му е хубавото на чувството да си бременна, освен емоционалната радост, защото чисто физически не се чувствам добре.
Чувствам се подута като балон, с голям корем.. макар че ходя до 00, гади ми се, прималява ми от глад, уморено ми е и заспало, а вечер се въртя като лудите. Снощи сигурно чак в 5 сутринта съм заспала, а съм легнала в 2. Днес спах до 13 часа.. ooooh!
Спокойно, това минава след 12-та седмица.
Мен миналия път от 13-та нататък ме обхвана една еуфория, от хормоните се чувствах супер щастлива, направо на седмото небе. Сега не знам дали ще е така. За момента ми е просто тежко, дискомфортно, гади ми се и всичко ми е криво. Чакам с нетърпение да дойде по-хубавата част  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт