Щастие омайва ни сега - затуптяха Септемврийски сърчица! Тема 2

• 30 220
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Ако ви се гади, трябва да се чувствате много по-спокойни, защото бремеността протича нормално.

Това означавали, че ако не ни се гади, то нещо не е наред?!  newsm78  Защото аз освен болките в стомаха, които имам от време на време, и постоянната сънливост и умора, други оплаквания нямам... Болките в гърба не ги броя, защото и преди съм имала проблеми с него, макар и не толкова често.  Rolling Eyes

# 466
Точно товa искaх дa нaпишa - липсaтa нa оплaквaния не е симптом, че нещо не е нaред!!!! Спокойно момичетa, рaдвaйте се че нямaте оплaквaния. Първaтa бременност и aз нямaх оплaквaния, a сегa  Sick

# 467
Здравейте, аз съм от августовските майчета, но ви чета и вас, защото термина ми е за края на август. Включвам се по повод коментара, че ако не ти става лошо и повръщаш, значи нещо не е наред ooooh! Това не е вярно, гаденето+повръщането не е задължително условие че всичко е наред. Мисля че с такива коментари само се плашат момичетата Naughty

# 468
  • София
Здравейте, момичета.
Балтазара, съжалявам за лошото развитие. Стискам палци всичко да се нареди и скоро да се похвалиш с хубави новини Hug
Аз в понеделник отивам да се записвам на ЖК, може и да не успея за кръв и урина, защото искам да съм навреме на работа, мисля да им кажа тогава (надявам се всичко да е наред Praynig).

Вие как сте с енергията?
Аз съм много зле... постоянно съм уморена, спи ми се денонощно. Ето днес е почивен ден и успях само да направя някакви неща за хапване, нямах сили да изляза с детето на разходка в снега  Confused. Добре, че мъжът ми ми влиза в положението и много ми помага. Взех да се чудя да не се отчужди малкия от мен, защото не му обръщам същото внимание  Crazy

За гадене и признаци - първия път почти не ми се гадеше, за разлика от сега. Изобщо сега ми е по-тежко. Момичетата без тази екстра могат да се радват. Една приятелка и през двете й бременности нямаше никакви подобни оплаквания.

# 469
  • Северо=Западналия край
Умората е в пълна сила при мен, и постоянно ми се спи, само сутрин ми се гади. За капак обаче съм с някакво бяло течение. Чудя се дали да спомена на док за това течение, че като знам че ще ме натъпка с вредни за момента глобули, които надали ще ми и помогнат.....Имам многчо неуспешни опити с това течение, ту се появява, ту изчезва.

# 470
Aтето, по принцип преди 12тa седмицa не дaвaт никaкви глобули нa бременните. С преднaтa ми бременност ми дaдохa в 11тa, докторa ме убеди че всичко ще е нaред с бебето и еднa евентуaлнa инфекция е много по-опaснa зa плодa. По-добре сподели с лекaря ти и той ще прецени рисковете.

# 471
На мен ми изписаха полижинакс сега в девета седмица. Докторката каза, че става за бременни.

# 472
Здравейте!
Приемате ли нови попълнения Blush

Това ми е трета бременност (всъщност четвърта, като включим един мисед в 7г.с.), имам две момичета на по 4г.7м. и 2г.1м. Та сега се надяваме на едно мъжко присъствие.
Не беше планирано, дойде ни малко изненада и огромен шок за мен, но няма да го връщаме, я!

Сега съм точно в 8г.с., термин 20.09.

Поради липса на свободно време, може и да не съм много редовна тук, но все пак реших да се запиша в редиците ви и да си бременеем заедно Grinning

Лек ден и без неразположения.

# 473
Здравейте! Радвам се на новите попълнения! Мечтая си за 3 деца, но не знам дали ще се навия да бременея и да раждам 3 пъти  Tired
За ЖК - теглене, мерене на кръвно. В по-напреднала бременност вече мерят разни обиколки на корема и др.разни. Тонове на бебето при мен в последните месеци мереха. Аз бях много доволна от моята акушерка. Разказваше ми за характерни  неща в този момент от бременността, разпитваше ме как съм и ми даваше съвети.

# 474
Привет на всички! С пожелания за лека и прекрасна бременност!
Включвам се да се присъединя с пресен положителен тест!
Последната М беше на 21 декември, още след като ми закъсня на 4ти ден правих тест но беше отрицателен и от тогава чаках да ми дойде. Тия дни яко настинах, пих фервекси, лекарката ми предписа ибупрофен и така купих втори тест и той  EFP
Надявам се всичко да е наред! За мен това е втора бременност (надявам се успешна) нямам никави симтоми освен леко уголемени и болезнени гърди. Имам час за лекар чак на 17ти.
Надявам се да е наред всичко! Имах нужда да споделя с някой и се радвам, че ви има  Hug

# 475
Вие как сте с енергията?
И аз съм зле с енергията и вече се чудя как ще изкарам още 2 месеца от магистратурата си, че и дипломна да напиша  newsm78

Добре дошли на новите мами! Лека бременност и много усмивки   bouquet

# 476
Добре дошли, момичета!   bouquet

# 477
Здравейте момичета.. Добре дошли на новите мами Simple Smile ,пожелавам ви една лека и успешна бременност!  bouquet

# 478
  • София
Ако ви се гади, трябва да се чувствате много по-спокойни, защото бремеността протича нормално.

Това означавали, че ако не ни се гади, то нещо не е наред?!  newsm78  Защото аз освен болките в стомаха, които имам от време на време, и постоянната сънливост и умора, други оплаквания нямам... Болките в гърба не ги броя, защото и преди съм имала проблеми с него, макар и не толкова често.  Rolling Eyes

Не съм казала, че ако нямаш дискомфорт нещо не е наред. Написах, че ако ти се гади, прилича на нормално протичаща бременност. На мен с първата и единствена успешна не ми се гадеше изобщо и съм пътувала до 6 м. със самолет и до 45 дни преди раждането съм работила.

# 479
Здравейте,момичета!
Добре дошли на новите бъдещи мами   bouquet
Жалая лека бременност и хубави бебчета на финала!
Хубав ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт