Отговори
# 360
  • Варненска клюкарка
Може и да е стара... не знам, ама сега я видях newsm78

# 361
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мен пък си ми е останало все още неприятно усещане, като видя рижляка Whistling Whistling Whistling

И може Хазал да не е най-добрата, но от Сера и Гизема ми е по-добра, па със Сера даже не може да се прави и сравнение  Naughty Mr. Green
Ма нек си играят, за всеки влак си има пътници, ... докато не слязат на някоя гара Mr. Green

# 362
  • У Диспансера ...♥♥♥
Джен, кой е Лео newsm78 Щот, ако е Меси, мож да се прегърнем  Laughing Hug Hug Hug
Ди Каприо бе, къв Меси ти къде отиде чак  hahaha hahaha hahaha

# 363
  • Още у мъглата ...
Може и да е стара... не знам, ама сега я видях newsm78

Не е стара Naughty
От Medcezir 58.Bölüm 2.Fragmanı geliyor! - туй от туити Grinning Peace

# 364
Ок, ама нема се сърдиш ние/аз де, като плюеме твойте Peace А за Хазал/Ферия само най-доброто Mr. Green

Габс, Лео е единннн, Ди Каприо, па може и Меси да е бил актьор, ама аз не съм го гледала Joyи немам мнение Mr. Green

Феми Hug Гледах ПЕ частично, за мен не беше интересен изобщо, дори не знам и как свърши, не визирам само актьорската игра, като сюжет не е моя сериал. Затова всеки си гледа каквото му харесва Peace

# 365
  • Още у мъглата ...
Джен, кой е Лео newsm78 Щот, ако е Меси, мож да се прегърнем  Laughing Hug Hug Hug

Ми онзи е Леонардо  Laughing Ма Джейни нали е близка с некои, та на галено му вика  Laughing

# 366
  • Още у мъглата ...
Мен пък си ми е останало все още неприятно усещане, като видя рижляка Whistling Whistling Whistling

И може Хазал да не е най-добрата, но от Сера и Гизема ми е по-добра, па със Сера даже не може да се прави и сравнение  Naughty Mr. Green
Ма нек си играят, за всеки влак си има пътници, ... докато не слязат на някоя гара Mr. Green

Grinning Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 367
Габи, много точно си го казала, Peace че за всеки влак(в случая актьор или актриса) си има пътници.
Ако трябва да ги сравнявам трите по игра най ме е докоснала Хазал с играта си но като цялостно излъчване най си харесвам Гизем измежду трити партньорки на Ча досега(тази от филма не я броя).
Ехаааааа ако Чачун е подстриган, ще пируваме тогава, Party а ако по-бързо свърши ПО направо, ще вдигнем банкет, в най-лошия случай, ще го влачат до Юни.

# 368
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ми онзи е Леонардо  Laughing Ма Джейни нали е близка с некои, та на галено му вика  Laughing
Тя и да не е близка тъй си ги кара, па ддз може кат фантазира са си близки, нищо не е казала по-въпроса  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 369
тази снимка   с окастрения Ча набира скорост  Mr. Green не е стара окастрил се  е     и е хубав  личицето му    не мога го позная   Crazy

# 370
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мда, от новия фрагман била снимката  Peace

# 371
Джейн Heart Eyes аз за сульо и пульо не се сърдим Peace

# 372
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз не виждам да е окастрен, косата му е лизната зад ушите  Mr. Green

# 373
  • Още у мъглата ...
Ок, ама нема се сърдиш ние/аз де, като плюеме твойте Peace А за Хазал/Ферия само най-доброто Mr. Green

Габс, Лео е единннн, Ди Каприо, па може и Меси да е бил актьор, ама аз не съм го гледала Joyи немам мнение Mr. Green

Феми Hug Гледах ПЕ частично, за мен не беше интересен изобщо, дори не знам и как свърши, не визирам само актьорската игра, като сюжет не е моя сериал. Затова всеки си гледа каквото му харесва Peace

Той и Меси е актьор, по-скоро художник Grinning,, ма у друга сфера, не че не знаеш де Grinning   Peace

# 374
  • Още у мъглата ...
Аз не виждам да е окастрен, косата му е лизната зад ушите  Mr. Green

А, Ирчок, перчемляка му е малък Peace Аз поне това виждам, па може и така да ми се иска Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт