Отговори
# 45
  • Още у мъглата ...
Джейни, моля те, ако ти е удобно, да благодариш от мое име във фейса, че чак се изчервих от толкова похвали и хубави думи за мен  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Peace няма проблем, днес видя ли Heart Eyes
Grinning Видях  Joy  Gabi Paparazzo Joy Joy Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 46
Ох ooooh! големия футболист Балотели влиза #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 47
  • У Диспансера ...♥♥♥
 Джейн  Hug гледа ли сесията  на Керем  за списанието  в старата тема сложих снимки
Бе недей я кара гледа, че ся ще се принесе в света на мечтите пак  hahaha hahaha hahaha

# 48
Джансуто я направи на маймуна, ма Ферка ся ша я гушка  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
ми кат е патка Crossing Arms

Габи Hug Heart Eyes

Дур бе, не мога да побликувам ooooh!

# 49
Ферка много красива  Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Джансуто потъна. Много ме кефи Седеф Шахин как играе ролята, и много ме е яд каква скапана пластична операция си направи след края на АФК, та в ПЕ ми беше гадно да я гледам. Sick

+1 Peace

Рену, честито Grinning

Феми, не, чакам го през уикенда на живо Heart Eyes Grinning

# 50
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Трайков не спи и гледа маааач.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 51
  • Още у мъглата ...
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy
хехехеее по Мехметя  Mr. Green        

# 52
  • У Диспансера ...♥♥♥
Той па Трайков, как е издържал по-тва време  Thinking

# 53
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Mr. Green То това никой не го може.  moresmile

# 54
 Джейн  Hug гледа ли сесията  на Керем  за списанието  в старата тема сложих снимки
Бе недей я кара гледа, че ся ще се принесе в света на мечтите пак  hahaha hahaha hahaha
ruporuu Стига ревнувааа  ruporuu

# 55
# 56
  • У Диспансера ...♥♥♥
Чек да ретуитна, че да му е още повече  hahaha hahaha hahaha

# 57
  • Още у мъглата ...
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 58
  • У Диспансера ...♥♥♥
ruporuu Стига ревнувааа  ruporuu
Аз да не гледаш после пак ей така, като се завърнеш в реалността за тва hahaha hahaha

# 59
  • Още у мъглата ...
По-бързо я, че поне , ако й стане лошо, да е в болницата вече  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт