Отговори
# 375
  • Варненска клюкарка
Аз не виждам да е окастрен, косата му е лизната зад ушите  Mr. Green

Да, гелосана е зад ушите, ама туфата отгоре си личи че са я окастрили..... то много критики за вида му и те на!

# 376
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ето за Чаччун, как да си направи мъжко кокче  Joy Joy Joy

# 377
Ея, я тая, мноУ знаеш, па и ревнува  Joy Joy Joy

За Лео ме е много яд за Оскара тази година, направи страхотна роля, и не само тази, даже аз мисля, че в Титаник беше най-зле, а съм изгледала повечето му филми. Наскоро даваха по ТВ един по нов филм с Кейт Уинслет пак си партнираха двамата, невероятен филм и страхотна игра и от двамата Peace Настъпихте ме по болната тема, а нали знаете мойте любимци са като мен, винаги, най, най, най  Grinning
 И да не забравяме работата, Mr. Green, айде бегаааммм

# 378
  • Още у мъглата ...
Габи, много точно си го казала, Peace че за всеки влак(в случая актьор или актриса) си има пътници.
Ако трябва да ги сравнявам трите по игра най ме е докоснала Хазал с играта си но като цялостно излъчване най си харесвам Гизем измежду трити партньорки на Ча досега(тази от филма не я броя).
Ехаааааа ако Чачун е подстриган, ще пируваме тогава, Party а ако по-бързо свърши ПО направо, ще вдигнем банкет, в най-лошия случай, ще го влачат до Юни.

На мен ми се празнува по-рано Mr. Green, ма по-вероятно ще е юни Whistling Whistling Whistling

# 379
  • Още у мъглата ...
Хайдеее и аз зачезвам  Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 380
 Ирче   Hug  не е стара      окастри се бритона е намален   време беше   не мога  повярвам    

# 381
  • Варненска клюкарка
Аз казвам дано през юни да е, да не решат да отпуснат и трети сезон...макар че не знам с какво ще го пълнят, така са закъсали откъм идеи.....Ама като се сетя, че  на КСШ с умрелия рейтинг направиха и втори сезон.....

# 382
Гледала съм Гизем как играе и в други сериали ми играе си перфектно момичето даже ме кефи  Naughty

# 383
Аз казвам дано през юни да е, да не решат да отпуснат и трети сезон...макар че не знам с какво ще го пълнят, така са закъсали откъм идеи.....Ама като се сетя, че  на КСШ с умрелия рейтинг направиха и втори сезон.....
Пази Боже. bishop Praynig Mr. Green
Искам да гледам Чачко в друго Дизи и с друга екранна партньорка.
В това Stop и с тази Stop вече го видях, и не ме кефи. Sick
Да Ивче но го финишираха предварително КСШ преди да заснемат целия предвиден втори сезон така, че рейтинга е определящ за всяко Дизи колкото и аз лично да не вярвам в 100%вата достоверност на рейтинговата система.

# 384
 Наде  Hug Бел  Hug не искам трети сезон ooooh!  тя  Еджето няма идей за този сезон  и трети искат   с лиготия ли ша го пълнат    Sick Sick Sick Sick Керем   каза че сериала е от два сезона     дано не прават трети  сезон 

# 385
Окастрен е ама друг път. Mr. Green
Може само да са го гелосали или да са го кръцнали мааааалко колкото да не окьорвее. Joy

Скрит текст:

# 386
Габи, много точно си го казала, Peace че за всеки влак(в случая актьор или актриса) си има пътници.
Ако трябва да ги сравнявам трите по игра най ме е докоснала Хазал с играта си но като цялостно излъчване най си харесвам Гизем измежду трити партньорки на Ча досега(тази от филма не я броя).
Ехаааааа ако Чачун е подстриган, ще пируваме тогава, Party а ако по-бързо свърши ПО направо, ще вдигнем банкет, в най-лошия случай, ще го влачат до Юни.

На мен ми се празнува по-рано Mr. Green, ма по-вероятно ще е юни Whistling Whistling Whistling
Дано има 3 сезон bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 387
  • Варненска клюкарка

Скрит текст:

Не е много окастрен Peace

Много рязко му сменят стила нещо- от развлачени фанели и тениски до пъпа с размъкнати деколтета и излъчване на клошар, мина отведнъж на ризки със запретнато ръкавче.... hahaha Нещо са се объркали, щото го докарват на Емир стайл tooth
Само дето колкото и да се опитват не могат баш-  сегашните му бутове и изсулената стойка, няма как да ги скрият..... Whistling

Последна редакция: ср, 28 яну 2015, 19:21 от Беллора

# 388
Стойката и походката му в АФК беше манекенска Mr. Green а и 2 сезон хич нямаше бутове Mr. Green

# 389
 Ча иска се подстриже   но явно  шефовете не искат  окастрили са му бритона  но пак   не е къс  но и това е нещо ,   те и това нямаше направат ако феновете   не го критукуваха  Peace    

Общи условия

Активация на акаунт