АПРИЛчето е любопитно и с крачици пристъпва ситно :)

• 32 931
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Асеновград
ММ е измислил решение на проблема как ще се сместваме ние,Калоян като поотрасне и следващите ни деца-ще купим още една спалня и ще я допрем до тази  Laughing това в кръга на майтапа. И аз не виждам как ще стане отделянето му,той толкова е свикнал да спи при нас,че нощем ако се размърда,само като го погаля и се успокоява. Калоян приема неговото легло като място за реване,понеже знае,че ако го оставя там,значи ще излизам от стаята. За това още като го оставя и почва истерично да пищи. Предоолагам,че ще почне да спи сам,едва когато е поотраснал и може да му се обясни колко хубаво е да се шириш сам в собствено легло,без някой да ти дъроа завивката
Познато, но то си е до дете.Каките си спяха от раждането в леглата / същата стая, но всяко в своето/ и нямаше рев а това диваче май ме върти на пръста си. Усеща дори ако изляза до тоалетна ,само след секунда се чува рев,върна ли се в стаята усмивка надупва се и вече готов за сън.
Дайте идея за украса за рождения ден.Взех надпис свещички,цветни чинийки,чаши,сламки и шапки за децата.Балони няма да надувам за да не се плашат малките ако някой гръмне. Чудя се какво още би забавлявало дребосъците.

# 646

Дайте идея за украса за рождения ден.Взех надпис свещички,цветни чинийки,чаши,сламки и шапки за децата.Балони няма да надувам за да не се плашат малките ако някой гръмне. Чудя се какво още би забавлявало дребосъците.
Аз взех само балони за украса (тъмносини и сребърни) и помпа за надуването им  Mr. Green Имам наблюдение, че от пукането на балони се плашим основно ние възрастните, а децата по-рядко  Grinning
Също взех грим за лице за 4-те малки госта (мисля да извадя от нета подходящи рисунки и да ги направим на каквото си пожелаят).
Взех и да запалим и да пуснем два фенера вечерта (бели).
Напоследък не си падам по шарено и дори тортата, която поръчах е основно бяла. Чинийки и чаши мисля да ползваме порцеловани и стъклени.
Кой знае догодина живот и здраве съвсем друго ще предпочета  Embarassed

Нашето детеце до 8-ми месец и половина също се подвизаваше на спалнята. Но като се научи да заспива сам го преместих в неговата кошарка, която пак е до нашата спалня де  Laughing.

# 647
Нашето детеце до 8-ми месец и половина също се подвизаваше на спалнята. Но като се научи да заспива сам го преместих в неговата кошарка, която пак е до нашата спалня де  Laughing.
Как се научи? Аз пробвах няколко пъти, съдира се да реве само като го оставя в кошарата. Не знам как ще се от учи да спи при нас.

# 648
  • Асеновград

Аз взех само балони за украса (тъмносини и сребърни) и помпа за надуването им  Mr. Green Имам наблюдение, че от пукането на балони се плашим основно ние възрастните, а децата по-рядко  Grinning
Също взех грим за лице за 4-те малки госта (мисля да извадя от нета подходящи рисунки и да ги направим на каквото си пожелаят).
Взех и да запалим и да пуснем два фенера вечерта (бели).
Напоследък не си падам по шарено и дори тортата, която поръчах е основно бяла. Чинийки и чаши мисля да ползваме порцеловани и стъклени.
Кой знае догодина живот и здраве съвсем друго ще предпочета  Embarassed

При нас гостите ще са все до годинка ,с изключение на нашите каки и внука който е на 5г. та гледам все за подходящи за мъници неща,да могат спокойно да се мачкат .Цветните прибори са за децата най вече за игра не за сервиране  Grinning.Ние преди малко за пореден път смукахме и се приспивахме, зъбите го дразнят и плаче и на сън.

# 649
Myrcella, аз и преди писах за заспиването. 2 нощи плака докато се научи.
Баща му стоеше до него и го милваше по ръчичките и крачетата докато заспи. Така се научи да заспива сам на леглото, защото преди заспиваше на ръце. След няколко седмици започнахме да излизаме и от стаята и въобще не протестираше.
От както се научи да заспива сам, всичко се промени. Преди се будеше по 20 пъти на нощ през 20 мин. Ужасно беше и все с плач се будеше. Сега си спи спокойно по цяла нощ и много рядко се случва да е неспокоен.

# 650
И нашето момиче се научи да заспива само- и вечер, и през деня. Научи се буквално за два дни, след малко рев, но си заслужаваше. Няма такова облекчение. Сега чакам да спре и да се буди нощем, но явно всяко нещо с времето си.
Feride, и аз не си падам по шаренкото, но след дълго мислене каква да е тортата- домашна или поръчкова, поръчах шарена детска торта. Дечицата се радват на цветовете и си мисля, че ще и е интересно:) Ние ще сме с родата. Ще има само едно братовчедче, малко по-голямо. Дано успее бубката да си усети празника.

# 651
BettyBoop, страхотно, че и вашето момченце се е научило да заспива само  Grinning

Нашата торта също няма да е съвсем безцветна, но ще е доста семпла все пак. Ще е с формата на цифрата едно, бяла, върху нея ще има кученце (че моят беб много им се радва) и стъпки от лапички. Ще пише само името му. Взела съм и бяла свещичка.
Ще видим дали ще се получи хубава.

Боядисвате ли яйчица? Аз не смея много да се нацепам, че ако се събуди ще стане купон  Joy Правя ги само едноцветни засега.

# 652
 Благодаря Feride

За рождения ден реших да има две торти. Едната ще направя аз, за да може и той да хапне.

Последна редакция: чт, 09 апр 2015, 16:30 от Myrcella

# 653
Оооо как се радвам че минахме по реда си за рожденния ден бях доста напрегната преди това. Тортата я поръчах с мечо пух дъга прасчо тигъра и лек крем с банани специално обсъдих със сладкарката въпроса че тортата трябва да е по скоро за децаата отколкото за нас. Останах приятно изненадана три деца на по 9 месеца плюс моето и още 3 по големи нямаха нежелани реакции. 😄

# 654
Ето го и моето пораснало момиченце  Simple Smile [/url][/img]

# 655
Вили,снимката не се отваря

# 656

Явно снимката е била много голяма Simple Smile

# 657

Този път май най-накрая успях  Grinning

# 658
  • София
Голяма е бузана:) Да е жива и здрава!

# 659
 ВиолинаДимова, прекрасна е, да ви е жива и здрава!

Общи условия

Активация на акаунт