АПРИЛчето е любопитно и с крачици пристъпва ситно :)

• 32 613
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
MiaRia, аз само за този начин, с пишкането по градинките знам.
Но вие сте доста напред с ходенето до тоалетна явно. Сподели как го посигате този номер с махането на памперса/пеленките?  Heart Eyes
Моят беб не казва нищо. Просто налучквам много често момента с гърнето, защото му знам режима.

# 691
аз мисля на лято да се опитаме да махаме памперса. Като останем по къси гащи и е топло,че да ни е по-лесно преобличането после ако направим белята. Да се похвалим вече с 5тия си зъб и предстоящите 2 ,които до ден -два ще се покажат. Малко обаче ме притеснява въпросният 5ти. По принцип би трябвало да избият първо горните  и чак тогава тези от долу,а при нас е обратно. Четох,че промяна в зъбоникненето може да е причинено от рахит,както и честото и продължително боледуване,потенето при кърмене(понякога ни се случва) и голямата фонтанела на тази възраст. Не знам вече внушавам ли си и само виждам симптоми,но взех да се притеснявам . Някой друг с подобен ред на пробиване  на зъбки има ли

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 17:09 от geri-gb

# 692
Относно растежа на зъбките и  последователността на изникване и при нас се получи разминаване. Първо изби един долу,след 2 мес. се показа втори долу. После избиха и двата горни СТРАНИЧНИ резци и чак след това двата централни. Така че не се притеснявай, ще се подредят в крайна сметка, няма къде да идат.  Laughing

# 693
  • в 1001-та нощ
Говорим си за столчета - но нямаше ли наскоро законодателна промяна, която изисква столчето да е с гръб към движението до 1г. 6м. - независимо от килограмите?

# 694
Беше само предложение, още не е прието доколкото знам.

# 695
geri-gb, и на Марки зъбите се показаха в поредността, описана от mima_alex. Ако се притесняваш от рахит, давай вит. Д - каквото не му трябва, ще го изпишка:)

На 1 год. и 2 седмици М. тежи 10.8 кг. и е висок 78см. Вече не му е удобно в бебешкото столче, въпреки че е до 12 кг. по спомени, и мисля да му го сменям със старото столче на баткото, което се монтира по посока на движението, май беше Чико някакво...

Да си покажа нахиленото залезно човече:)

IMG_6544_1 by juan.pe (anna_p), on Flickr

# 696
Мамчета, дайте съвети какво плажно масло да взема на малкия, доста е бял, светла коса, очи и кожа. Миналата година бях взела  на Мустела, но почти не съм го ползвала, че почти постоянно беше в количка и го хвърлих пълно. Не искам да взимам такова, че ми е скъпо 45лв, някой ако се сеща нещо качествено на по нормална цена  newsm78

# 697
  • София
Миналата година бях с Хип, но много цапа дрехите и по някои даже не се изпра.
Сега съм взела на Нивея

# 698
# 699
  • София
Аз пък да попитам: задължително ли питката за прохождане се прави само на новолуние и само в сряда?

# 700
Аз ще правя утре питка, но знам че се прави понеделник, сряда или неделя, за новолуние не знам да е задължително. Трябва питката да е направена от майката и детето да стъпне върху нея преди да се изпече.

# 701
Мами,може ли да ми кажете какви бяха необходимите документи ,които трябва да се подадат за детски за 2рата година

# 702
ауу ама трябва документи ли да се попълват пак за тези детски, аз не знаех  newsm78

# 703
Дао, за първи път чувам това за конкретен ден и новолунието...

# 704
Гери,трябва всяка година да се подават,но аз не помня какви бяха

Общи условия

Активация на акаунт