АПРИЛчето е любопитно и с крачици пристъпва ситно :)

• 32 928
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
 Hug весели празници

Joy "донесе ли му торбичка джъмбо... донесе му радост" кажете ми моля, кое е това произведение  Mr. Green беба много се кефи, трябва да го сваля от някъде

# 661
  • в 1001-та нощ
Това е реклама на магазин Jumbo  Blush Виж в тубата - имат и хубави песнички  Blush

Виолина  Heart Eyes прекрасна е сладуранка  Heart Eyes

# 662
  • elhovo
Христос Воскресе  и от мен!!!
да това е реклама на магазин Jumbo,както е казала Аленка!!!
Виолина,принцеса ....

# 663
 Joy хора, знам, че е реклама. питам дали знае някой как се казва парчето и на кой класик е  Heart Eyes беба много го харесва, на друго не реагира така.

# 664
  • в 1001-та нощ
 Heart Eyes

Тази ли беше?

Отдавна не съм гледала рекламата, спомням си я визуално, но не и музика? Ако върви още  ще гледам да я чуя тези дни, да си я примпоня  Crazy

# 665
 Mr. Green не, не мамаситата хаха

парчето е класическо, на моцарт, вивалди, бах или знам ли кой от колегите им  Laughing

единият вариант на рекламата е - момченце си мие зъбите, но дочува някой оставя шумкащата торбичка в коридора и веднага се стрелка към подаръка още неизплакнало устата си  Laughing вторият вариант е - същото момче, връща се от училище поизморено, но вижда така желаната торбичка тъкмо я сваля мисля майка му от колата, ухилва се до уши и беж бърже към подаръка  Laughing

# 666
  • София
Хайде в следпразнично настроение Simple Smile

Обърнахте ли столчетата за кола на мъниците по посока на движението?

# 667
Anichka1987, ние сме със столче група 1/2/3 от около 2 месеца. То е само в посока на движението. Моделът е от тези с възглавниците отпред. Детето много свикна с него и сам си дърпа възглавницата като го слагаме.

# 668
Mr. Green не, не мамаситата хаха

парчето е класическо, на моцарт, вивалди, бах или знам ли кой от колегите им  Laughing

единият вариант на рекламата е - момченце си мие зъбите, но дочува някой оставя шумкащата торбичка в коридора и веднага се стрелка към подаръка още неизплакнало устата си  Laughing вторият вариант е - същото момче, връща се от училище поизморено, но вижда така желаната торбичка тъкмо я сваля мисля майка му от колата, ухилва се до уши и беж бърже към подаръка  Laughing

Здравей,
Не беше ли "Ода на радостта" - одата е най-добре позната от музикалната композиция на Лудвиг ван Бетховен във финалното Presto на неговата „Девета симфония“
https://www.youtube.com/watch?v=9xYjz9T4U64

# 669
Алена, ако не се лъжа, с децата се следите в Токуда? Исках да попитам личният лекар на детето дали е от болницата и дали си длволна? Обмисляи юни месец да прехвърля Дани към друг ЛЛ. Доволна съм от нашата, но се преместихме и съвсем не ми е удобно.
Ако някой друг може да помогне с мнение по въпроса, моля споделете Simple Smile

# 670
Столчето не сме го обърнали, а и мисля да остане така поне до 2г.

Последна редакция: ср, 15 апр 2015, 08:45 от Myrcella

# 671
По мои спомени anna-p беше казала,че майчинството продължава до 2рата година, спрямо термина за раждане на бебето,а не спрямо деня,в който реално е родено. Вчера обаче ходих до офиса да подпиша документи за 2рата година и шефката ми каза ,че ме чакат да се върна на 31.03,т.е ден след рд-то на Калоян,а не на 15.04, както би трябвало,спрямо датата,когато е трябвало да се появи малкият. Кое е вярното  Thinking

# 672
geri-gb, нещо са се объркали колегите ти. НОИ вече ми изплати майчинството до датата на термина (М. е роден 10 дни преди термин). Става въпрос за първата година, когато се плаща 90% от възнаграждението. Сроковете в Кодекса за социално осигуряване се изчисляват спряма термина. Имаш обезщетение за 410 дни, от които 45 преди термина на раждане. Ако раждането настъпи по-рано, се издава коригиращ болничен от болнизата, където си раждала (по спомени) и остатъка от тези 45 дни се ползва след раждането. 

# 673
И аз така си мисля,но шефката беше категорична,че на 31ви трябва да съм там. Това са си 2 седмици все пак

# 674
На твое място аз бих изпратила писмено запитване до НОИ с конкретните дати и въпрос кога следва да се върнеш на работа. После й дай отговора:)

Общи условия

Активация на акаунт