Кой какви сериали гледа? - Тема 12

• 59 303
  • 769
  •   1
Отговори
# 330
За темата    bouquet
Изгледах Graceland. Голяма зарибявка е. Нямам търпение за следващия сезон. Джони  Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
И не мога да повярвам тъпата Пейдж какво направи. Много подло и детинско  #2gunfire

Скоро мятам The 100 , а после Викингите.

И аз съм голяма фенка

# 331
  • Вестерос
 Hug Съмишленичка

# 332
Днес ще започвам Poldark, от вас научих за него. А новата ми страст е Banished, много ми хареса.

# 333
Да си дам препоръките и за двата сериала - Poldark е балсам за сантименталната ми душа, нежен, леееко сладникъв, но мнооого ме грабна, а Banished е по-брутален, по-циничен?, но е зараза, чакам новите серии...

# 334
Пробвах 3 ситкома снощи, присъдата

Jane the virgin - твърде прехвален, не е лош, но не е моя сериал, най-хубавото нещо, припомних си колко е хубава Бриджит Реган, време е да изгледам Агент Картър

One big happy - тотално недоразумение, пълна катастрофа, за две серии и тонове изкуствен смях зад кадър се насилих да се усмихна веднъж, пълна загуба на време.

Younger - свеж, готин, очарователен, препоръчвам

# 335
  • вятър в маслините, вятър над хребета
One big happy - тотално недоразумение, пълна катастрофа, за две серии и тонове изкуствен смях зад кадър се насилих да се усмихна веднъж, пълна загуба на време.
Издържала си цели две Shocked? Пилотката беше такава досада, че не съм си и помисляла да тегля следващ епизод.

# 336
Бях ги свалила накуп, знаех си, че щом Елън има ли пръст в това ще е пълна загуба на време, но държах да се убедя

# 337
  • Разпиляна във въображението
Poldark откъде го сваляте?

# 338
Продължавам със ситкомите  Mr. Green

Girlfriends' Guide to Divorce от втория път ми хареса, преди няколко месеца хич не бях въодушевена, но този път ми кликна на настроението.

# 339
# 340
  • Разпиляна във въображението
Ааа, в тази Замунда бил Grinning

# 341
  • София
Искам да похваля Dig. За сега доста ми харесва. Ако някой си пада по филми по трилогията на Дан Браун, определено Dig ще му допадне  Wink

nevVn - горещо ти благодаря за инфото относно Dig - след твоят пост го потърсих и изгледах на един дъх 4-те до тук епизода. Хареса ми и ще го следя, защото обичам такъв тип приключенски тематики.
Даже се чудя дали да не подхава Homeland, че приятели доста ми го хвалят, пък нали един от авторите на Dig стои зад Homeland...

# 342
 Simple Smile Радвам се, че ти харесва. И аз нямам търпение до следващ епизод. Ако пробваш Homeland моля те да дадеш отзиви. Струва ми се, че ще го бива, а и е трилър-мистерия Simple Smile

А някой "пробва" ли bates motel? Отзиви за него?

# 343
Започнах да гледам Fortitude, много ми хареса, очаквам да става все по-интересен нататък. Всички серии ли са но час и половина или само първата?

Homeland е препоръчван многократно в темата. Сериалът е страхотен.

# 344
  • Вестерос
Bates Motel, го отлагам, тъй като се бях загледала в приключилия The Paradise.

Сега смятам да видя Dig.

Общи условия

Активация на акаунт