Кой какви сериали гледа? - Тема 12

• 57 493
  • 769
  •   1
Отговори
# 765
Аз хвърлих око на Mr. Robot. Смятам да гледам пилотката тези дни.
Отварям аз с надежда и какво! Само пилотка!  Laughing

Ти пък сега и цял сезон наличен искаш. Mr. Green

# 766
# 767
  • Вестерос
Мячик, Уейуърд Пайнс си струва  bowuu
А и е мини-сериал. 10 епизода и толкоз. Simple Smile с Мат Дилън.
+1 определено ми е фаворит от новите за последните 1,2 години.
Е, щом пък толкоз го хвалите... може и да се пробвам.
Но Мат Дилън не е примамка за мен, Дяволе.  Grinning
Виж Тоби Джоунс - да! Особено, ако ми кажете, че той е топ злодеят в историята.  Crazy

Тифани, сигурна ли си, че го харесваш повече от докторския с Клайв Оуен, повече от ирландската сага с Килиън Мърфи и повече от детективите на Матю и Уди?  newsm78
Защото за мен това е най-доброто от последните 1-2 години... Т.е. ако ще ми препоръчвате нещо - ориентирайте го по скалата на харесването си спрямо тези трите.

От изброените съм гледала само детективите и не ме грабна,мудничко ми беше, прекалено реалистично също, работя в подобна сфера и както се казва ми идва too much => и се отказах да го гледам след 2,3 серии. Но реално затова съм писала, че на мен ми е фаворит от тези, които съм гледала Simple Smile

П.П. Не ме е убила с въпроса си, всеки си има вкус, за този жанр на мен ми е фаворит. Нищо друго не ме е грабвало така. Peace

Последна редакция: чт, 25 юни 2015, 15:13 от Tiffany Aching

# 768
  • в морето до колене
Обиииичам мудничко  bowuu
Може пък още един-два пъти така да си "премерим" вкусовете. Тогава вече всяка от нас ще знае, какво да очаква, като види похвалБа от другата за нещо.  Peace

# 769
  • Вестерос
Не толкова за мудничкото, но по-скоро заради too much realistic и тежък ми идваше .

Общи условия

Активация на акаунт