Кой какви сериали гледа? - Тема 12

• 57 520
  • 769
  •   1
Отговори
# 720
  • в морето до колене
Втори сезон на Тиранин започва днес. Утре сутрин вече трябва да е по торентите.
Къде по коя тв ?
Имам предвид оригиналното излъчване в САЩ по FX.  Peace
Той е летен сериал по принцип - но в България, доколкото знам, първи сезон е излъчван с дублаж през зимата (от ноември до януари). Не знам, как ще е с втория сезон.

# 721
Сюжетът ми изглежда интересен.
Ще му дам шанс  Grinning.

# 722
Сюжетът ми изглежда интересен.
Ще му дам шанс  Grinning.
Няма да съжаляваш. Peace

# 723
  • КиТ
А кво стана с Лост гърл бре хора, стигна до 8 епизод,ама в почивка ли са Thinking Щото в ИМБ пише,че трябва са 20 епизода,а е последен сезон  newsm78

Бум,Бум ти трябва знаеш  Crazy

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 14:07 от Pelenė

# 724
А кво стана с Лост гърл,бре хора стигна до 8 епизод,ама в почивка ли са Thinking Щото в ИМБ пише,че трябва са 20 епизода,а е последен сезон  newsm78

Бум,Бум ти трябва знаеш  Crazy

мисля, че имаха дата още за април, която мина и замина, сигурно ще го оставят за есента

# 725
  • Вестерос
Още съм бясна, че така го отлагат  Crossing Arms Последно аз четох нещо август/септември

# 726
  • КиТ
А кво стана с Лост гърл бре хора,стигна до 8 епизод,ама в почивка ли са Thinking Щото в ИМБ пише,че трябва са 20 епизода,а е последен сезон  newsm78

Бум,Бум ти трябва знаеш  Crazy

мисля, че имаха дата още за април, която мина и замина, сигурно ще го оставят за есента

Ехееее,а възможно ли е така да го оставят  newsm78 то съвсем ще загуби интерес така....

# 727
  • София
ммм...днес почват либовниците - супер Simple Smile

# 728
  • Вестерос

# 729
Кой е този сериал ?

# 730
Кой е този сериал ?
http://www.imdb.com/title/tt2295809/
Алиса се е махнала?!

# 731
  • София
Хъм...май нещо... ще видим, аз ще чакам буквички, иначе 2 епизода са излязли... не че ще страдам за нея, общо взето ми беше най-неприятната...

# 732
  • Вестерос
Да, още миналата година го каза, защото сменили снимките да  в Канада, а тя не може да се премести там заради децата и мъжа си.

Аз пък много обичам Алиса Милано  Simple Smile, заради нея го загледах сериала, но ми е интересно как ще развият нещата. Най-неприятна ми е сестра й.

# 733
А кво стана с Лост гърл,бре хора стигна до 8 епизод,ама в почивка ли са Thinking Щото в ИМБ пише,че трябва са 20 епизода,а е последен сезон  newsm78

Бум,Бум ти трябва знаеш  Crazy

на 6ти септември ще започне

# 734
  • София
Още един нов сериал със Скалата  Heart Eyes
Ballers/Играчи

Общи условия

Активация на акаунт