ПП Разбира се, не изключвам проблемът да е само мой и сега да съм ударила дъното в тези независещи от мен аспекти.
Ти живяла ли си другаде, за да можеш да направиш някакво сравнение - защото дали е дъно или не се познава в сравнението, мисля аз. Или да имаш много близки хора, които да са живели или живеят другаде. Защото, пак казвам, дъното може да е доста субективно нещо. А обективно за България дъното наистина беше през 1998-2000, поне в аспект на икономическите показатели.
Аз нямам намерение да убеждавам никого дали сме на дъното или не сме - а ако ти смяташ, че сме на дъното, не искаш да идеш другаде и не виждаш какво да направиш, за да не сме на дъното -ами в твоята ситуация остават две неща - или да си живееш на дъното без никакъв оптимизъм, или да се самоубиеш. Това е само логика на изборите, в никакъв случай да не се приема като съвет
П.С Не знам защо Герри смята, че някой бил имал нужда от оптимизъм - аз не смятам така. Ако някой има такава нужда, той ще си намери начин да си го набави. А щом живее в песимизъм на дъното - значи, това иска или това може - и в двата случая не виждам кой може да му помогне или по-скоро да му попречи да живее така.
А иначе и така има достатъчно на брой българи,които са живели, живеят или ще живеят в Германия. За Гърция май не е точно така, съдейки по гръцката тема във форума
затова и не се разбираме