Априлчето през февруари слушка, на топличко в коремчето се гушка! Тема 12

• 26 679
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Цвети следи новините Калфин се опитва да прокара нов закон за майките студентки.

Всички сме спокойни! Сега му казах на ММ ти осъзнаваш ли че бебчо ще се роди следващия месец Shocked baby_neutral!

Ро3и мисля че е рано за пране, аз не че имам дрешки ама мисля да перем последната седмица  февруари. Сега тази седмица чакам една торба дрехи от едно много мило момиче. Свекито шяла да купува комплекта за изписване. Първо ми стана гадно, но после си викам какво пък толкова, дрешките дето си харесах ще му ги облечем на погачата. Wink

# 301
Маце аз чух,че съобщиха,но това не ми пречи да пробвам.Не вярвам,че ще мине закона до март месец.Поне се надявам де.

# 302
Всичко,което имам към момента съм изпрала...вчера това правих цял ден,нещата за изписване са заделени грижливо в чанта и си чакат...дала съм инструкции на ММ,че именно тази чанта трябва да ми донесе,когато се наложи и около шест пъти му повторих къде я прибирам,за да не се тюхка в търсене,а той най-накрая ми казва:"Добре,ако искаш,мога да я сложа в багажника на колата от сега и така няма шанс да я забравя  hahaha"
Та така е при нас веселба,останаха ми само две одеалца да изпера,но понеже чакам и една поръчка да пристигне,та тогава с новите неща ще пусна и тях.

# 303
 Praynig Дано Силки и бебчето да са добре  Praynig
Дрешките вече съм ги изпрала, изгладила и прибрала.То покупки няма да са само това, но следващата партида пак по същия начин, не се стърпях и си ги подготвих Simple Smile

# 304
Добро утро, момичета.
Аз не съм ги изпрала още дрехите, защото чакам да ми изпратят праха за пране.
А да ви питам на каква програма и на колко градуса ги перете? Отделяте ли ги по някакъв начин, ама че въпроси задавам, все едно за първи път ще пускам пералня?  hahaha

# 305
И аз като monicaaa чакам праха за пране.
Мъжа ми си идва на 8-ми март и тогава чакам праха и козметиката за бебето.
След това ще пера и стягам чантите.
Надявам се да не потрябват преди това  Laughing

# 306
Аз мисля да пера през втората половина на март, тъй като терминът ми е 2 април. Преди време говорихме за праховете, тогава не можах да се сетя кой ползвах преди 4 г., но сега успях - тази марка Surcare. Не знам къде се намират сега в нашата търговска мрежа, със сигурност не в големите вериги. Monicaa, и Карамел, на каква марка сте се спрели?

# 307
  • София
Аз може би ще тествам праха на DM или SavexBaby.
В момента перем вкъщи с Teo Baby - само той ми понесе от началото на бременността досега, но не чух добри отзиви за него.
Смятам да ги пусна на 40 градуса - такива са поне инструкциите от етикетите на повечето дрешки.
Аз бързам да ги изпера най-вече за да им махна етикетите и да ги подредя по възраст, че ако от сега ги изрежа после ще има да се чудя кое за кой месец беше...

Но май ще изчакам ЖК на 6-и и ще се реша след това.

Иначе, Маце, моят пък снощи ми вика "И какво, след няколко месеца отиваме, раждаш и се прибираме с бебето... и после?" И аз му викам "Ми... не знам. Ще му ходим по свирката".
И се замислих точно за момента на прибирането вкъщи. Влизаме си в празната къща с бебе в ръцете и... Simple Smile

# 308
Здравейте, още няма новини за Силки и съм доста в шаш  #Crazy
Аз имам ходене до сестра ми към 15-ти и тогава ще видя тя какво е намерила от племенниците и тогава започвам да пера дрешките ,който вече са купени  Heart Eyes, но имам още доста от списъка.... чак вече почвам да се притеснявам. Дано малкия мъж да си стой там докато му дойде времето.
Както и на всички вас  Hug Hug Praynig
Аз май съм се спряла на Тео Бебе , а вие?

# 309
Giada аз предния път перях с Тео бебе, но честно казано като започнах пюретата всичко си оставаше по дрехите.
Сега ще започна с Персил Сензитив, но такъв от Германия.
Изпробвала съм всички немски препарати и от 5 години пера само с такива.
Еми не са същите като нашите, да не кажа, че дори нямат нищо общо.

# 310
Извинявам се за въпроса, но какъв е този закон, който искат да приемат за майките студентки?

# 311
Цитат
Влизаме си в празната къща с бебе в ръцете и...
...И живота си продължава,цялата къща започва да мирише на бебе,пролетта е дошла,птичките пеят...хранене,преобуване,разходки,чат-пат спане... Hug  Hug  Hug

# 312
Аз мисля да пера през втората половина на март, тъй като терминът ми е 2 април. Преди време говорихме за праховете, тогава не можах да се сетя кой ползвах преди 4 г., но сега успях - тази марка Surcare. Не знам къде се намират сега в нашата търговска мрежа, със сигурност не в големите вериги. Monicaa, и Карамел, на каква марка сте се спрели?

Giada, аз мисля да пробвам с Fairy (бебешката им серия), дори и препарата за съдове ми е такъв (пак бебешкия).

# 313

Здравейте, момичета Simple Smile

Дано Силки и бебка са добре и скоро да пишат  Praynig  Praynig Praynig

От Fairy  праха за пране съм много доволна и пак него ще си ползвам. Дрешките ще ги започвам от другия месец, сега съм на вълна покупки, вече започвам по смело, че няма какво да чакам, едно по едно да отнятаме.

# 314
Силки - чакаме положителниновини!  Hug

Цвети - аз мисля да запиша летен семестър във Свободния във Варна магистратура, мисля дори да я изкарам. Гадно е, че искат да го променят закона и да разбият помоща на части, а на малцинствата нито една привилиегия не отнемат, дори срещнах из фейса, че дигат майчинството за второ и трето дете, но не и за първо дете.

Прането - с ЛЛ, която ще е и педиатър на малкия като говорихме онзи ден, каза че от Тео Бебе до сега не е срещала изринати бебета за разлика например от Бочко. Така че ще й се доверя, макар изобщо да го бях отхвърлила Тео Бебе, но нямам кой да ми донесе от чужбина и трябва да се задоволя с геловете налични в нашия град. Самото пране мисля да е след началото на март, аз на моменти като добавя нови дрешки всички на ново изваждам и им се радвам, така, че няма смисъл от сега да ги пера и да стоят.

Притесняваме как точно ще изпера кошарата, защото вчера я разгънахме за малко и определно нямаше видима опция за сваляне на плата, там ще се озоря да я обикалям, ако се стигне до "ръчно" пране. И най-тъпото, понеже е от братовчед ми уж всичко беше в чантата й, а се оказа, че липсва мрежата за горното ниво, без която поне до 7-8 месец няма как да я ползваме, т.е. може да се окаже, че трябва тепърва да избираме кошара, защото нямам надежда да намеря да си купя само тая мрежа...  Confused

Общи условия

Активация на акаунт