Априлчето през февруари слушка, на топличко в коремчето се гушка! Тема 12

• 26 680
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
Дано всичко е наред със Силки. За препарат предния път прах изцяло със Сано Максима, сега още незнам. Мисля като изляза в 45 дневния да започвам да пера и гладя.

# 331
  • Перник
На мен също ми е рано за пране и гладене, терминът ми е чак в края на април, а и на нас ни предстои тепърва ремонт и разместване.
Прах за пране мисля да взема Сано Максима, няколко приятелки ми го похвалиха.
Дано всичко е наред със Силки!  Praynig И аз си мисля, че дори да не могат да задържат бебка всичко ще бъде наред, тъй като вече бебчето не е много малко. Преди няколко седмици четох за бебета родени в 24,25 г.с. и всички са добре. Дано на никой не се случва, но мисля, че трябва да се мисли положително в такива ситуации и всичко ще се нареди!  Simple Smile

# 332
Дано Силки и бебечето са добре и си изкарат още няколко седмици заедно!

За препарата за пране ми препоръчаха да си избирам течен понеже се разтваря по-добре. Много ми похвалиха на ДМ, бил без миризма, с петната се справял много добре, та аз се спрях на него за сега. Все пак си мисля да пускам допълнително изплакване.
Днес се престраших да стана от леглото и да идем до детски магазин за легло и матрак. Не бях доволна от избора, а няма как да обикалям много по магазините Sad Сгъваемите кошари едни такива шушлякови, много неприятна материя бяха повечето добре, че ги пипнах по интернет няма как да се прецени това. Все пак с компромис си избрахме една по-приятна материя и по-висока спрямо пода.

Аз нямам търпение да почна да пера дрешки и да ги подреждам Simple Smile Все си измислям причина да отворя шкафчето. Мисля да почна след седмица, две.

Чудя се, ако бебето е на кърма и си суче, колко шишета с биберон ще са нужни?

# 333
  • Бургас

...
Най-много 2, и то само ако се дава вода. Трябва да се има в предвид, че шишетата според размерите си са с различни биберони (най-малките са с 1 дупка и по-малък поток на течността и т.н.). Аз съм си взела 2 бр. среден размер на Авент (260 мл.) , подходящи след 1-ви месец. Мисля да  купя и 1 стъклено малко  или само биберон към шишетата за новородено 0 м.. Чувала съм, че пластмасовите трябва да се сменят поне на 3-4 месеца, но все пак си зависи колко се ползват.

# 334
И аз това се чудя от доста време.. Мисля да си взема две малки или едно малко и едно голямо..а пък ако се наложи тогава други  Simple Smile
А заа прането мисе вижда още рано..да дойде март и тогава Simple Smile

# 335
Момичета, харесала съм си нещо в немския амазон, но понеже съм Петкан в онлайн пазаруването, не знам как да поръчам....Естествено, сайтът е на немски, и не мога да разбера какви са условията за доставка, дали е по-изгодно да се ползва посредник... Моля за помощ, знам че тук има доста момичета, които пазарувате от онлайн магазини. Сега почвам да ровя по темите за пазар, но ми се струва много сложно  ooooh!

# 336
Момичета, благодаря от сърце за стиснатите палци и подкрепата! Имаме си една малка Михаела - 1.760 кг., 42 см. Добре е, много е оформена и хубава, въпреки ранното раждане. Видях само за малко и се надявам като се раздвижа да мога да отида да я видя, защото направо се побърквам... Наложи се секцио по спешност и сутринта в 8:25 се появи бебка. Засега лекарите ме окуражават и са много позитивни, вдъхват ми много вяра. И общо взето това е. Ще видим как ще се развият занапред нещата. Засега е в кувиоз, но ми казаха, че дробчетата й са напълно разгърнати и е на минимално количество кислород, поне доколкото разбрах.

Момичета, това е от Силки във фейсбук.  Praynig Praynig Praynig

# 337
Честито Силки   bouquet
Много да ви радва малката Михаела  Hug

# 338
Ехаааа имаме си първо бебе  Hug
Честито на Силки, да и е жива и здрава Михала!

# 339
  • София
Честита Михаела! Да е жива и здрава и много да ви радва! Мерките са и хубави! Бързо възтановяване и на двечките Hug

# 340
Йееее, имаме си първото момиченце в групата Simple Smile Желая на беба и мама здраве, сили и бързо възстановяване.

# 341
Да е жива и здрава душицата, и бързо да наддава! Честито първо бебе, съфорумнички!

# 342
  • София
Момичета, много се развълнувах като видях, че Силки е писала в групата.
Още повече, че бебчето е с много добри размери, диша почти изцяло самостоятелно.
Това е нашето първо бебче в групата! Дано скоро е с идеални мерки и ги изпишат вкъщи, живи и здрави.

# 343
pokita , ние го поръчахме от испанския амазон и го платихме 200 евро, една позната ще ми го донесе. Гледах, че тук ги продавапо по 460-470 лв. Скъпо е да, но Алекс се събуждаше на 2 часа и на мен след кърменето и сменянето ми остваше по час и половина дрямка. С това легълце няма да се налага да ставам, поне се надявам. А Симеон харесва ли ти? От 2 месеца се чудя за името.

# 344
Еххааа!!! Цял ден надничам за новини и просто не ми се пише нищо, а сега изведнъж такова хубава настроение. Честита Михаела на мама Силки и на нас!!! Да ни е жива и здрава, нещата да се подреждят все по-добре  Hug Стискаме всички палчета и прегръдки на Силки!

Анета, има темички за пазаруване от чуждите сайтове, там има и превозвачи. Успех!***

Общи условия

Активация на акаунт