Априлчето през февруари слушка, на топличко в коремчето се гушка! Тема 12

• 25 792
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
lady_vanila - аз имам проблемни зъби, но тя ми каза да го пия защото съм бременна и след 6 месец започвали да се развиват зъбите на бебето.
За козметика аз не съм решила - ако не измисля нещо друго, може би ще ползвам Мустела. За сега не съм проучвала много, затова не съм и сигурна. Бюбхен съм виждала мои познати че ползват...

# 691
Привет,

аз да се оплача, от днес имам нова екстра- хемороидче  Sick та някои има ли идея какво да го правя това чудо, за да не ме дразни,...не знам от къде и как се взе, но ей го на - хоп и дойде неканен в моето WC

Болничните на мен сега ми платиха този от средата на Декември до средата на Януари Whistling
И аз имах, сега е с много намален размер, но не напълно изчезнало, пробвах с Доксипрокт кремче, защото преди ми е помагало, но сега не стана и лекарката ми изписа Флебодия да пия-мисля, че по 2 на ден пиех (не съм сигурна) и след ден-два имаше веднага промяна.

# 692
Лелееее много писане... Grinning  Аз взимам участие по последните теми....

За козметика закупихме на Бюбхен, по препоръка на две майки, които са я ползвали....

За хемороиди на мен такова ми излезе в шестият месец, и АГ ми изписа Масту- за мазане и свещички....Зависи колко е сериозно положението трябва да се прецени - външен или вътрешен, дали пък не е само раничка или разкъсване на вена....При специалист, ако не бани със смрадлика и по строга хигиена...

И за нова тема е време- мераклии за пускане????

# 693
Аууу, докато си преинсталирам Windows-а и вие сте изписали доста страници.

lady_vanila, аз мисля да използвам на Mustela.

На кратко да пиша по темата за размерите на бебчетата, това измерване на ехографа е много относително и дава приблизителен размер (см и гр/кг) на бебето. Вече май доста пъти го обсъждахме, не се панирайте толкова. На мен една докторка ми каза, че изостава с почти две седмици, а АГ-то на ЖК (двамата лекари са приятели) се засмя и каза че, ако всичко си му е наред на плода (с органите) и се развива няма нужда от излишни притеснения и паники.

veryy_s, аз ходих в 30 г.с. на ФМ, тогава доктора е писал, че бебка тежи 1095гр и че отговаря на 29 г.с.. Но не ми каза нищо за това, а само няколко пъти ми повтори че всичко с бебка е наред и се развива добре. Някой друг преди мен беше питал (съжалявам просто през телефона ми е трудно), но как са другите показатели като главичката например?

# 694
За козметиката и аз съм доста объркана.Себамед, Мустела, Веледа (или нещо подобно беше), Бочко, Бюбхен-май от тези някои ще е.За всяка една марка или и хубави и лоши отзиви, което е нормално.Сега една позната ме зареди с една чантичка мостри и ще го преценя.

# 695
  • София
Аз като несвикнала да си стоя вкъщи, откакто съм болнични ходя по всевъзможно училища за бъдещи родители и днес в Токуда акушерката сподели, че може да се ползва мицеларна вода като алтернатива на мокрите кърпички (които пък се използват само в случай, че няма възможност  за измиване), както и че с мицеларната  вода е подходяща за почистване на очите и тези пъпчици, които обикновено излизат по бузките след раждането.

# 696
 Ох и аз го закъсахс хемороиди, вече 10 дни мажа с Масту, много е неприятно.

# 697
Моето мнение за козметиката - колкото по-малко, толкова по-добре. Едно шампоанче за коса и тяло комбинирано, олио за мазане САМО ако кожата има нужда, нещо за подсичане пак САМО при нужда. Ако детето не е склонно към алергии, избирате една хубава марка, и я ползвате. Запомнила съм, че на някоя от лекциите ви бяха дали съвет да не се сменя често марката, не знам защо  newsm78, но ми звучи добре.

# 698
margaritka_malka  аз пия флуор от средата на 6 месец,по схема от стоматолога - по 1 мг на ден(4 таблетки Флуорин).Не приемам минерална вода и нищо друго,което има флуор и съм си наред.

Някой беше питал за кг,но никоя мам нещо не иска да споделя.Хайде аз ще се престраша,за да ви успокоя,че явно само аз съм като слон.От 58.500 когато забременях ,сега съм 81.Как ви се вижда ,а? #2gunfire Днес бях на ЖК и бебка тежи 1.750кг.С голяма глава е ,но какво да се прави.Доки каза,че не пречи.

За козметиката съм решила да не ползвам нищо,освен някаква пудра ще си взема за всеки случай и крем Бочко.Ако ми потрябва нещо после ще решавам в движение,но определено няма да купувам предварително мазила.За тяло и косичка не съм мислила още какво ще е.

За зодиите при нас ще е весело - етървата,майка ми,баща ми и сестра ми са овни и са през няколко дни.Бебка може да се падне на някоя от техните дати.Шанс!!!

# 699
  • Пловдив
На теб не ти ли дадоха копие от болничния?
Дадоха ми ,но то е фиктивно,колкото да ме ''извини ''за отсъствието от работа.

# 700
Аз си взех шампоан за коса и тяло на УРИАЖ , но се чудя млякото за тяло дали да е на същата марка или да е на Веледа newsm78

# 701
За килограмите аз започнах на 54 кг, а сега съм 65  ooooh! +11, плаша се вече, че имам още 2 месеца, но каквото е такова,живи и здрави да сме  Whistling
Гледам, че пбсъждате и рожденните дни-при нас ще е пълна монотонност, таткото е на 10.04, аз съм на 20.04, а бебка е с термин 24.04  Joy като сложим трапезата на 10, та докрая на месеца  bowuu

# 702
  • София
На теб не ти ли дадоха копие от болничния?
Дадоха ми ,но то е фиктивно,колкото да ме ''извини ''за отсъствието от работа.

Всъщност въобще не е фиктивно.То трябва да се занесе в НОИ и чак тогава започват да текат тея 15 работни дни,след които трябва да ти се изплати.

# 703
Цитат
Някой беше питал за кг,но никоя мам нещо не иска да споделя
Хм....не съм видяла,че е ставало въпрос наскоро за кг.ами да си кажа от 60 ( 173-4 см.) при положителният тест средата на август на 71 към днешна дата   preggo
За зодиите,аз,ММ и детето сме близнаци,с ММ рожденните ни дни са през ден,а детето беше с термин на рождения ден на ММ,но закъсня със седмица...та сега лафа в нашето семейство отностно бебетата е: " Е,няма да са зодия близнаци,но за сметка на това са истински такива  hahaha "

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 17:08 от Karina81

# 704
За килограмите аз започнах на 54 кг, а сега съм 65  ooooh! +11, плаша се вече, че имам още 2 месеца, но каквото е такова,живи и здрави да сме  Whistling
Гледам, че пбсъждате и рожденните дни-при нас ще е пълна монотонност, таткото е на 10.04, аз съм на 20.04, а бебка е с термин 24.04  Joy като сложим трапезата на 10, та докрая на месеца  bowuu

Явно с теб се движим еднакво Simple Smile

За хемороиди ползвам на Hymlaya Pilex

Общи условия

Активация на акаунт