В деветия месец влизаме вече, чакаме те, МАРТЕНСКО човече! - тема 7

• 35 169
  • 703
  •   1
Отговори
# 360
Аз пък вчера забравих къде си спрях колата и понеже реших,че след 17 ч няма да я вдигнат с паяка,спокойно отидох да си свърша работата...връщам се,колата я няма и тъкмо звъня на мъжа ми да ходим да търсим къде са я прибрали и се сетих,че съм я спряла на другата пресечка  Joy!Ама от нерви чак цигара запалих,ще ме извинява бебка!  Grinning

# 361
deva88 Направо ме успокои честно ти казвам  Joy.Принцип съм от хората които помнят с години даже и дребни неща,но сега е нещо страшно.Отиваме да пазарим с ММ и той ми вика аз имам само 40 лв в мене и аз силна вилна споко преведоха ми болнични в картата.Отиваме на касата сметката 44 лв вадя аз картата вкарвам кода не става,втори път същата работа  newsm78. Викам на мъжо дай да плащаме в брой докарахме ги до 44.Излизаме отвънка викам дай на банкомата да пробваме ще стане пак пробвам пак не става  newsm78.Качихме се в колата и си блъскам главата какъв беше кода и изжведнъж ми просветна.Казвам на мъжо давай до банкомата до вкъщи и той ми предлага да се приберем да го погледна от листчето при което аз НЕ  Naughty сигурна съм,че се сетих.Отивам на банкомата и познайте - отново не стана  smile3555 smile3511.Мъжо ме гледа и вече  Joy .Накрая склоних да погледна все пак листчето ами нищо общо с тези които аз си мислех  #2gunfire.А бях теглила преди 2 седмици за последно  Embarassed

# 362
Ха ха ха   smile3532 smile3532 smile3532  Разсмяхте ме!
valari86 си я представих тичаща покрай колата.  Laughing

Аз отдавна функционирам с половин мозък. Затова и се отказах временно от шофирането, че попадах в опасни ситуации.

# 363
  • Хасково
Мини,благодаря много,че ми е едно притеснено,че все нещо няма да съм приготвила,взела и т.н. Joy  bouquet
Как сте момичета? Студено ли е при вас ? Като гледам това време и направо се чудя дали няма да завали и натрупа сняг за малчо newsm78 ама каквото това.
Обсъждахте изписването-аз лично не искам никой вкъщи ама няма да ми се размине със сигурност-свеки ще се натресе с гръм и трясък както на изписването,което според мен е тъпо т.като ще раждам в Пловдив,а живеем в Хасково и така или иначе след 10мин. снимки ще тръгнем наобратно Whistling , така и вкъщи. Та в най-добрия случай сме аз ,ММ,бебо , свекърите,брат му на ММ с племениците,нашите и едната ми баба,която единствено исках и лично помолих да дойде у дома за седмица-две ,докато се съвзема след операцията,предполагам ,че и посещението на най-добрите ни приятели не мърда...Та какво да кажа,искам не искам гости ще има,надявам се поне да се сетят бързо да си тръгнат. Предупредила съм,че празненства не искам вкъщи,никой не ме е питал как съм почистила основно апартамента(до вчера чистих,всичко....),нито пък как смятам да го чистя за напред,та за това искам да намеря къщата във вида ,в който я оставям и да знам,че всичко за мен и бебето е както трябва Wink Време за празнуване тепърва ще има. smile3513
Сега съм се захванала да  wash hang 1ironing и ми е голям кеф. Оказа се,че много неща съм купила  smile3521 . Относно изписването-не си харесах от готовие комплекти и си купих няколко,които сама съчетах... Да,няколко Joy какво да направя като все нещо ми харесва  Joy Исках да питам дали е достатъчно : боди с дълъг ръкав,чорапки,плюшено гащиризонче и шапка и отгоре завито с голяма плетена пелена (не съм им привърженик,но свеки като разбрала,че съм бременна изплела една с голям мерак и да си призная не е лоша  yes) или порт бебе.
Извинявам се момичета за дългия пост! Blush  bouquet

# 364
monichkaa, извинявай, но фоаето на болницата е супер тясно- стаичката пък в която обличат бебчето, още повече
буквално като застанеш на вратата и таткото няма да може той да вижда
за мен е пълно безумие да ходите толкова народ, ама ... всеки си знае

# 365
  • Хасково
Мини ,аз съм описала,че толкова народ ще се изсипе вкъщи след изписването,а за в болницата освен ММ и свекарите друг няма да има(аз самата мисля,че и те са излишни и ние двамата спокойно можем да си се приберем ама...  Crossing Arms)

# 366
Мами искам да ви питам нещо?Като ви донесът дрешките за бебето какво ще им обуете на краченцата?Аз мисля да взема буйки,но няма ли да са големи за крачетата им?

# 367
Аз мисля да взема дрешките направо с мен. нямам доверие на мъжа ми какво ще ми донесе.... Grinning
За обуване съм приготвила едни много сладки бели терлички, плетени от една баба. Има и бяла жилетчица към тях, но още не съм решила дали да я взема. Иначе боди, плюшено гащеризонче, шапка и два вида пелени, че май ще е студено....

Утре започвам 38 седм, а във вторник нямам търпение да го видят колко е пораснал. Ако наистина е над 4 кг май ще сменям дрешките за изписване с един номер отгоре  Grinning
Иначе болезнени контракции имам всеки ден за по няколко часа. взех да свиквам с тях, което май не е добре. Днес сутринта забелязах, че гърдите ми вече не са полегнали на шкембето  Laughing Laughing, определено се е свлякъл. Сънят е мираж, както и разходките....а диванът е приел формата на задника ми , а може и обратно да се каже. Всичко е изпрано, изгладено, стегнала съм багажа, само чакането остана

# 368
Здравейте момичета как са тумбаците тежат ли ,защото аз вече едвам се движа много ми тежи. ShySun и  ShySun и Катерина стискайте кълките още малко .
Да ви разсмея с една случка от вчера  ,то не е много за смях ама както и да е .
Та така нали ,аз съм си активен шофьор и ходя аз по задачи да купя последните покупки за бебка .И спирам аз на един паркинг ама той с лек наклон и отивам до магазина ,но с този моя бременен мозък съм забравила да оставя колата на скорост и тя тръгва да се движи ,а на 200-250 м пред моята кола друга паркирана.И като виждам това ,аз тръгвам да бягам представя те си как бяга тюлен  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyи в движение отключвам колата и скачам вътре да дръпна ръчната.А две момчета от страни се опитват да я спрат през това време.За мое щастие спрях на сантиметри от другата паркирала кола.Та така с моите екстремни преживявания.
Лека вечер на всички пожелавам !
Е, успя да ме разсмееш с разказа за колата.  hahaha
Аз нямам нещо контракции, като че ли малко ми се е смъкнал корема, но раждането е мираж.  Naughty
Като ви чета - май ще има повече февруарчета вместо мартенчета  Joy

Егати то това наистина си е било като във филмите,направо си е виц. Обаче колко е било опасно ма и само ти си знаеш...
Ох момичета аз да ви споделя нали се разминах с престоя в Майчин дом,но сега съм командировка у дома на протеини и добавки за да порасне бебка, обаче колко контактиракции имам не мога да стана да си доизгладя последните дрешки ужас...моля се да не е копидонче бебчо, че както бърза и наближава свети валентин :р

# 369
Момичета на мен ми се смеят ,но вие как мислите в шкафа за обувки имам 4-5 чифта пантофи като доидат гости но за след исписването и след това ще има троино повече хора и мисля да взема едни калцуни като по болниците аххаах. Нз не върви но пък да накара всички да се сабуят или мъжа ми да ходи след тях с парцал Simple Smile :☺🙈🙉🙊🚼👫👪

# 370
Мини ,аз съм описала,че толкова народ ще се изсипе вкъщи след изписването,а за в болницата освен ММ и свекарите друг няма да има(аз самата мисля,че и те са излишни и ние двамата спокойно можем да си се приберем ама...  Crossing Arms)

Моничка! ЧЕСТИТ имен ден на патерици ! Аз просто бях в болница за 2-3 ДНИ поради контракции и бях за задържане. Но там една маѝка роди на 3.02 на имения си ден точно щяха да и предизвикват контракции с с-ма,но извади късмет и си тръгна само а го преносваше милата с 3 дни. Та така отплеснах се да са живи и здрави всички най-важното!

# 371
Аз мисля да взема дрешките направо с мен. нямам доверие на мъжа ми какво ще ми донесе.... Grinning
За обуване съм приготвила едни много сладки бели терлички, плетени от една баба. Има и бяла жилетчица към тях, но още не съм решила дали да я взема. Иначе боди, плюшено гащеризонче, шапка и два вида пелени, че май ще е студено....

Утре започвам 38 седм, а във вторник нямам търпение да го видят колко е пораснал. Ако наистина е над 4 кг май ще сменям дрешките за изписване с един номер отгоре  Grinning
Иначе болезнени контракции имам всеки ден за по няколко часа. взех да свиквам с тях, което май не е добре. Днес сутринта забелязах, че гърдите ми вече не са полегнали на шкембето  Laughing Laughing, определено се е свлякъл. Сънят е мираж, както и разходките....а диванът е приел формата на задника ми , а може и обратно да се каже. Всичко е изпрано, изгладено, стегнала съм багажа, само чакането остана

Bim-bam-bum, доста си приличаме с теб Simple Smile И по седмици, и по гърди, разходки, дивани, абе всичко Simple Smile
Моите гърди малко понаедряха пак, вече не лежат върху корема, защото много се е смъкнал. Дори ми се струва по-малък от преди, възможно ли е  newsm78 Не стърчи напред като до преди около месец.

За изписването дрешките са боди, ританки, блузка, шапка, ръкавички и дебела пелена. Дали е достатъчно? Другото, което и аз си мисля е за космонавт, но нека да видим времето първо. Мисля и за терлички или буйки също.

# 372

dalgoto_chorapche  Hug в заблуда си- не е станал по-малък шкембака  Laughing Laughing Просто застани фронтално на огледалото, дето му викат в анфас  Laughing Корема се е издължил някакси надолу и ми напомня за бирено висящо над колана на панталона шкембе  Mr. Green
а бебока вътре шава като коте в торба....

Аз да не се фукам много ама за това огромно шкембе все още нямам нито една стрия, ама майка ми ме "зарадва" че щели да се появят като започне да се свива #2gunfire Дано да е в грешка

Днес си поръчах видео бебефон от един немски сайт. В пъти по евтино е от БГ, но съм малко скептична, както към всяка техника. Обикновено най- простата техника бърши най-добра работа.

# 373
Може ли да напишеш кой е немския сайт   bouquet

# 374
Здравейте момичета как са тумбаците тежат ли ,защото аз вече едвам се движа много ми тежи. ShySun и  ShySun и Катерина стискайте кълките още малко .
Да ви разсмея с една случка от вчера  ,то не е много за смях ама както и да е .
Та така нали ,аз съм си активен шофьор и ходя аз по задачи да купя последните покупки за бебка .И спирам аз на един паркинг ама той с лек наклон и отивам до магазина ,но с този моя бременен мозък съм забравила да оставя колата на скорост и тя тръгва да се движи ,а на 200-250 м пред моята кола друга паркирана.И като виждам това ,аз тръгвам да бягам представя те си как бяга тюлен  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyи в движение отключвам колата и скачам вътре да дръпна ръчната.А две момчета от страни се опитват да я спрат през това време.За мое щастие спрях на сантиметри от другата паркирала кола.Та така с моите екстремни преживявания.
Лека вечер на всички пожелавам !
Е, успя да ме разсмееш с разказа за колата.  hahaha
Аз нямам нещо контракции, като че ли малко ми се е смъкнал корема, но раждането е мираж.  Naughty
Като ви чета - май ще има повече февруарчета вместо мартенчета  Joy

Егати то това наистина си е било като във филмите,направо си е виц. Обаче колко е било опасно ма и само ти си знаеш...
Ох момичета аз да ви споделя нали се разминах с престоя в Майчин дом,но сега съм командировка у дома на протеини и добавки за да порасне бебка, обаче колко контактиракции имам не мога да стана да си доизгладя последните дрешки ужас...моля се да не е копидонче бебчо, че както бърза и наближава свети валентин :р
Какви протеини и добавки пиеш. Колко тежи бебето че сс ти изписали добавки?

Общи условия

Активация на акаунт