Нашата сватба през 2015 - тема 3

• 32 848
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Купувала съм си рокля от там , преди много години за абитуриентската , беше хубава рокля тогава останах доволна , но пак казвам беше преди около 7,8 години сега не знам как е .

# 646
Аз пробвах, но на дамите не им се занимаваше много с мен, само повтаряха "Ще стане" и парите бяха основна тема на разговор. Не мисля, че разбраха дори какво точно искам.... Crossing Arms

# 647
Булкиии, имам нужда от помощ. Някой знае ли дали се прави църковен брак в Рилския манастир и ако има информация ще ми я даде ли?
Благодаря Ви Simple Smile

# 648
Избрах си друг текст за поканите,който ще се върже с темата.Със свекито и мама решихме априлската ваканция да отидем до Асеновград и ако там не си избера рокля ще пратя свеки да ми капарира тази която първоначално харесах.
Уговорих се за грим и пробна прическа през май или юни.
В Понеделник ще се обадя в Асеновград може би на Радичев да го питам дали ще е добре да отида април за сватба през август и ще има ли изобщо булчински рокли тогава.Ако има булки говорили с него по този въпрос моля ви споделете.

# 649
Мис Б., говорих с него. Каза, че сега са пощуряли абутуриентките и ми препоръча да отида след баловете. Объдила съм какво искам, приблизителна цена- за края на агуст ми трябва така или иначе.

# 650
,зая и ти ли беше август пе съм забравила?

Само че аз мисля да отида сега защото свекито и е удобно април на майка ми също пе и двете са учителки
Надявам се да не се прецакам защото май не ми се чака толкова

# 651
За края на август ми трябва, сватбата е на 5 септември. В момента е натоварено и заради всички пролетни булки имай предвид. Затова аз лично ще поизчакам. Шият и за една седмица, така че предпочитам да мине първата истерична вълна.

# 652
Здравейте момичета. И аз се записвам в темата, тъй като и на мен ми предстои сватба тази година. Още не сме уточнили датата на сватбата, но съвсем скоро и това ще стане. Надявам се, че приемате нови попълнения в групата Simple Smile

# 653
Винаги приемаме БУЛКИ Grinning Добре дошлааа. Ако можем да помагаме дай знак Simple Smile

# 654
Да Зая права си разбира се,на мен това че е натоварено не ми пречи много,надявам се да не се изнервя де и да ми обърнат внимание все пак съм клиент..Това,което повече ме интересува е да има избор от рокли.
Добре дошла Вяра А,насреща сме , с каквото можем ще помагаме  Simple Smile

# 655
Момичетааа много съм happy днес Simple Smile.Видях се с танцовата формазия.Избрах програма и ги капарирах Party Минах да взема и медчетата за подяряци за гостите и немога да им се нагледам.Много са сладки Simple Smile.Понеделник ще капарирам и оркестъра за извеждане.На вас колко пари ви искат за оркестър извеждане и от колко души е?Вчера звъннах на Радичев за да ида за роклята ми в събота,но каза че ще ходи в София и да е след 3ти март.Та се разбрахме в женския ден на 8март да отида Simple Smile.Нямам търпение. Heart Eyes

# 656
Благодаря за топлото посрещане  Hug.
Ние за сега сме се спрели на два месеца - юни и ноември. Малко крайни са, но това е положението - аз искам да е юни, а годеника ми - ноември хахаха. Ще се реши във времето.
Като цяло няма да е голяма сватба - 10 - 20 човека - зависи къде ще е. Ако е в София ще са 20 човека, а ако е на морето - 10. Ако е в София ще каним роднини, а ако е на морето - само близки приятели. Още сме в процес на мислене Simple Smile Аз лично искам изнесен ритуал и в двата случая - тук поне сме на едно мнение. На мен ми се искаше подписването да е на брега на морето, след това да сме в някой хубав ресторант пак там, а вечерта преди да си тръгнем да отидем на плажа и да пуснем фенери в небето - много романтично ми звучи. Освен това имаме две деца - момче и момиче и ми се искаше да са ни шафери. Обаче не съм сигурна дали ще се справя с организацията, тъй като сме от София. Чудя се за агенция - някоя от вас ползва ли агенция - приемам препоръки всякакви, защото още не знам от къде да започна  Rolling Eyes

# 657
Min_pld- аз си наех оркестър от 3ма човека- тъпан,гайда и акордьон по 50лв на човек. Не можах да се справя с роднините и ще имам оркестър хахахаха

# 658
Аз да ви се похваля за магическите бобчета, които купих, за да тествам дали ще поникнат. Правя различен опит с второ бобче и начина му на поникване и днес с изненада установявам, че е почнало да пониква. Така се зарадвах и го понесох, че докато го занеса на ММ го изпуснах и леко се пречупи израстъка му. Дано това не се окаже пагубно за развитието му  Mr. Green

# 659
  • София
Аз пък днес имах среща с фотографа и видеооператора,пообсъдихме доста неща,подписахме официално договора и съм с една идея по-спокойна  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт