Нашата сватба през 2015 - тема 3

• 32 837
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
 Момичета , халките са ни готови  newsm44 , пуснах им снимка в албумчето . Много ни харесват , не мога да повярвам колко добре са ги направили , точно като на снимката Simple Smile

# 661
Aladi много са ви хубави халките Simple Smile .На мен мойта нещо много голяма ми е станала.Мисля да изчакам до април месец да видя как ще е и ако пак така ми хлопа ще идем да е плетопят и да ми направят по-малка.Уж ми ставаше...

# 662
Много сладурски покани Simple Smile.Сега видях албумчето.Иии страхотен пръстен Wink .На кой е поканата за кумовете?Уникална е!Мисля,че е от същото място на моите покани.
Благодаря за пръстена Simple Smile
Алади , халките ви са страхотни ...и са като един от моделите на които сме се спрели, но за сега не сме дали паръчка, искаме първо да разгледама и да пробваме кое как ни стои и тогава да поръчваме... Твоите от къде са ?

# 663
Мерси момичета  Hug MIM недей да бързаш със стесняването , защото в топлото пръстите подпухват и тогава може и да ти е точна  Simple Smile

# 664
Момиечета нищо не мога да видя, нито поканите нито халките в аблума, не ми се отваря, или пък ако се отвори е винаги мноогооо бавно. При вас така ли Е?

# 665
Мерси момичета  Hug MIM недей да бързаш със стесняването , защото в топлото пръстите подпухват и тогава може и да ти е точна  Simple Smile
Да,но сватбата е май.А аз исках ако има нещо да е преди сватбата за да може пок да си е гравирам и 2та пръстена да са осветени Simple Smile .А не след сватбата да си правя нов пръстен.Аз още при поръчването се чудих м/у 2размера и май предния трябваше.Някой зтае ли дали има проблем да се носи на лявата рака пръстена след време?

# 666
Вяра. Аз използвам агенция Брилянтин. От Бургас съм, но организирам сватбата от Англия и адски много ми помагат. Говорим по скайп пращат ми мостри, снимки. Уникални момичета са. Те правят основно сватби с изнесен ритуал. Влез в сайта им и във фейсбука Simple Smile

Много ти благодаря за препоръката  Hug
Аз разгледах няколко сайта на агенции в Бургас и честно казано Брилянтин наистина доста ми харесаха по снимките, които видях в галерията им. Сега остава само да уточним датата и дали ще е морска или не. За ноември си избрахме дата, днес ще обсъдим и датата за м. Юни.
До тук сме избрали ресторант Лебед в Панчарево за Софийската сватба - за сега сме се спрели само на него. Но, ако е ноември най-вероятно няма да е там. Ох още ми е голяма каша в главата. Чудя се от къде да започна. Мернах, че сте качили чек-лист от една сватбена агенция за нещата, които трябва да се правят, та ще се възползвам от него, защото все имам чувството, че ще пропусна нещо или, че няма да ми стигне времето за всичко. А уж ще е малко, скромно подписване и вечеря след това, ама ......  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 22 фев 2015, 12:35 от Вяра - А

# 667
Alady, харките са страхотни. Ти от къде ги поръча и от снимка ли взе идеята. Защото ние сме си харесали едни и не знаем от къде да ге поръчаме да ни ги направят Simple Smile

# 668
Mim ако си сигурна , че ти е голям по-добре го занеси да ти го стеснят. На мен в ателието ми казаха , че това става за 1 час не се режат а се слагали на някакъв уред и така се стеснявали или увеличавали в зависимост от желанието на клиента , може и вашето ателие да работи по този начин .
Веси взехме ги от Варна от едно малко ателие , което в последствие разбрах , че е доста известно с изработката на брачни халки . Дадоха ни и доживотна гаранция , така че стеснявате , разширяване полиране и т.н. те го поемат .

# 669
видях и аз халките на Алади най-после, както и поканите на някои от вас, много са хубави всички неща, браво  Simple Smile Да ви се пооплача малко, милото не му допада танца, който съм измислила, защото е от старите бални танци, които са са от едно време, каза, че не било модерно....хахахаха
съгласи се обаче на наякои от стъпките и съчетанията и постигнахме компромисен вариант някакъв.
Така се разочаровах като ми каза"това няма да го танцувам, да ми се смеят хората"
направо ме изкара извън нерви, а аз толкова се упражнявах  Rolling Eyes
в крайна сметка ще измислим нещо,което да включим като движения, за да стане хем почти както аз искам, хем и да не го насилвам много щом неще  Mr. Green

# 670
Ние вече си имаме чаши за ритуала, бокал за църквата и късметчета за хвърляне. Много им се радвам на чашите. Взехме ги от сватбения център и докато бяхме там младоженеца си хареса и обувки и това отметнахме от списъка. Жартиер за хвърляне ще поръчам от Али. Поръчах си и едни обувки на намаление от Паоло Ботичели, много са красиви, но все още не съм решила дали стават, защото са бежови и малко високи -10см.

# 671
Ами аз се чудя дали да не направим ритуалната зала от 16 или 16:30 и след това фотосесия до 18:30 и от там в ресторанта. Но пък преди това много време има... Трябва да оставя на кума и кумата да го запълнят с предизвикателства за младоженеца хахахаха Да го помъчат повече Grinning

# 672
Благодаря Веси, умувам активно над детайлите за "пътешествие"  newsm78 Joy Напредвам малко по-малко. Тортата вече сме я избрали и няма да да е във форма на куфар за съжаление...просто няма да стои добре, но може би младоженци в кола като статуетка ще е продължението на темата.

Понеже живеем във Варна, ходих преди два месеца на консултация в ателието от което са халките на Alady. Също ще си ги направим там, стават за 10-14 дни ми казаха, така че имаме много време до края на август.

# 673
Имаш възможност да направиш по-дълга форосесия,ако аз нямах църковен бих използвала това време за снимки тъкмо ще ти е спокойно и ще имаш повече време.Игрите ще ги измислиш,имаш възможности,липсата на църковен ти добавя още допълнително време и можеш да го използваш за каквото прецениш.

# 674
Момичета ние се спряхме окончателно на попълнена колонка тото фиш за подарък на гостите,  (да не спират да мечтаят за пътешествия), ще я сложим в малък плик ( със знака на въздушна поща и печат на самолет). На всяко място ще има такъв надписан плик и ще има функцията на тейбъл тактичка. Запрятам ръкави и остава да избера още няколко неща в китайските сайтове и само да им минат новогодишните празненства и започвам да поръчвам. Сега предупредиха, че може да не се изпълнят или много да се забавят поръчките.
За всички от вас, които още се колебаят с подаръчетата, ето линк от моята безкрайно мила кума! http://www.buzzfeed.com/peggy/useful-wedding-favors-your-guests- … 001267#.rxw1loXwv

Имам също така предложение към всички вас:
Понеже Алечка имаше пътуване и сега вероятно има ангажименти, нека да ограничим постовете за важните неща, които отмятаме, за да не запълним темата преди тя да има възможност да направи следващата. Какво ще кажете?  newsm78 Надявам се да се включи скоро и с пълна пара да продължим да коментираме bowuu До скоро от мен, ще докладвам какви ги върша само при реализация! Целувки на всички   bouquet

Последна редакция: нд, 22 фев 2015, 19:09 от З_A_Я

Общи условия

Активация на акаунт